מחפש סטריפ לדים מומלץ (ואם אפשר בדיל)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני הזמנתי סטריפים ל 2 חדרי ילדים מאלי אקספרס עם שלט לפני כמעט שנה.
בחרתי בלדים 50X50 שמאפשרים לבן מלא
הדבק שמגיע על הסטריפים דפוק (גם אם כתוב עליו 3M) ואין מנוס מלהשתמש בדבק דו צדדי אמתי של 3M שמחזיק יופי.
השנאים שהגיעו עם המוצרים היו הכי זבלה שיש שלא לומר סכנה לציבור (הראשון פשוט התפוצץ לי בידים ברגע שהכנסתי אותו לחשמל!) השני פשוט רתח תוך כמה דקות
החלפתי אותם בספקים יותר איכותיים ועם זרם מקסימלי גבוהה יותר בשביל השקט הנפשי.
סה"כ כל הסיפור עלה 20-30 דולר לחדר וזה עובד יפה
הדבק שמגיע על הסטריפים דפוק (גם אם כתוב עליו 3M) ואין מנוס מלהשתמש בדבק דו צדדי אמתי של 3M שמחזיק יופי.
השנאים שהגיעו עם המוצרים היו הכי זבלה שיש שלא לומר סכנה לציבור (הראשון פשוט התפוצץ לי בידים ברגע שהכנסתי אותו לחשמל!) השני פשוט רתח תוך כמה דקות
סה"כ כל הסיפור עלה 20-30 דולר לחדר וזה עובד יפה
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
תודה על התגובה.14/03/2021 8:52ahersko כתב: אני הזמנתי סטריפים ל 2 חדרי ילדים מאלי אקספרס עם שלט לפני כמעט שנה.
סה"כ כל הסיפור עלה 20-30 דולר לחדר וזה עובד יפה...
חשבתי להזמין את אלה:
https://ali.ski/DIOd-h
אני מניח שאני אצטרך 15 מטר?
יש לך קישור לדבק?
או לשנאי איכותי יותר?