YES MAX - תומך HDTV?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שלום.
בשעה טובה ומוצלחת עוברים מהוט ליס. במסגרת ההתחברות "מקבלים חינם" יס מקס (אני מניח שזה כלול במחיר החבילה - אבל שוין, בכל מקרה רציתי אותו). השאלה המתבקשת היא האם הממיר הנ"ל תומך בערותי ה HDTV שהם מתכננים להשיק בסוף השנה?
אני יודע שהאינסטינקט הראשוני שלכם הוא לשלוח אותי אליהם לשאול, אבל כבר עשיתי את זה ולקח להם שבועיים לתת תשובה וגם אז היא הייתה מאוד מגומגמת ולא משכנעת בעליל (האנשים שהם מעסיקים שם לא יודעים כלום מהחיים שלהם בתחום בו הם מתעסקים - מדהים).
אז יש אולי פה משיהו שיש לו את הממיר הנ"ל ויכול לבדוק אם יש לו יציאת HDMI או יציאה אחרת שמאפשרת שידור HDTV?
בשעה טובה ומוצלחת עוברים מהוט ליס. במסגרת ההתחברות "מקבלים חינם" יס מקס (אני מניח שזה כלול במחיר החבילה - אבל שוין, בכל מקרה רציתי אותו). השאלה המתבקשת היא האם הממיר הנ"ל תומך בערותי ה HDTV שהם מתכננים להשיק בסוף השנה?
אני יודע שהאינסטינקט הראשוני שלכם הוא לשלוח אותי אליהם לשאול, אבל כבר עשיתי את זה ולקח להם שבועיים לתת תשובה וגם אז היא הייתה מאוד מגומגמת ולא משכנעת בעליל (האנשים שהם מעסיקים שם לא יודעים כלום מהחיים שלהם בתחום בו הם מתעסקים - מדהים).
אז יש אולי פה משיהו שיש לו את הממיר הנ"ל ויכול לבדוק אם יש לו יציאת HDMI או יציאה אחרת שמאפשרת שידור HDTV?
-
Huber
- חבר במועדון HT

האיש מכירות מוכן לחתום לי בכתב שהוא תומך - מה קורה?
אין פה מישהו עם הממיר פיזית שיכול להסתכל ולעדכן?
אין פה מישהו עם הממיר פיזית שיכול להסתכל ולעדכן?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
Huber,
איש המכירות יכול לחתום לך על מה שהוא רוצה, אבל זה לא ישנה את העובדה שיס מקס אינו תומך בשום דרך בשידורי HD. אין לו יציאת HDMI, חומרתית הוא לא מכיל את הצי'פים המתאימים לקידוד.
איש המכירות יכול לחתום לך על מה שהוא רוצה, אבל זה לא ישנה את העובדה שיס מקס אינו תומך בשום דרך בשידורי HD. אין לו יציאת HDMI, חומרתית הוא לא מכיל את הצי'פים המתאימים לקידוד.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Huber
צר לי, אבל לרבים מסוכני המכירות חסר ידע בסיסי בעניין.
ה- MAX אינו תומך. נקודה.
נדמה שהיה זה עופר לפני שבוע שהעלה קישור למפרט הממיר ש-YES מייעדים לשידורי ה- HDTV. לא מצאתי את השרשור, אבל בכל מקרה הנה קישור למפרט:
http://www.adbglobal.com/files/5800S.pdf
בכל מקרה, שים לב כי הוא אינו תחליף ל- MAX היות ואין בו יכולות PVR.
Giliboy
צר לי, אבל לרבים מסוכני המכירות חסר ידע בסיסי בעניין.
ה- MAX אינו תומך. נקודה.
נדמה שהיה זה עופר לפני שבוע שהעלה קישור למפרט הממיר ש-YES מייעדים לשידורי ה- HDTV. לא מצאתי את השרשור, אבל בכל מקרה הנה קישור למפרט:
http://www.adbglobal.com/files/5800S.pdf
בכל מקרה, שים לב כי הוא אינו תחליף ל- MAX היות ואין בו יכולות PVR.
Giliboy
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

מה לא בסדר בלינק שצירפתי מעלה...?!?!josef_he כתב:דרך אגב, כנראה ממיר ה-HD של יס יהיה מתוצרת ADB (החברה שמספקת את הדוקסיס 7200 להוט)......
Giliboy
...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה באשר למקביל של ה - MAX בהוט המושק בימים אלה?
מה באשר למקביל של ה - MAX בהוט המושק בימים אלה? האם יש לו יציאות HDMI?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. הוא לא "מושק בימים אלו" כי הוא כבר קיים כמה חודשים טובים.
2. לא, גם הוא לא תומך ולא ייתמוך ב-HD.
וכדי לסכם את זה בקלות ופשטות:
1. אין לא ליס ולא להוט ממיר עם יכולות PVR עבור HD כרגע.
2. יס עדיין לא משדרת HDTV ולכן אין ממירים עבור HD בכלל (לא רגילים ולא עם PVR).
3. הוט השיקו ערוץ ניסיוני לפני כשנה וחצי וחולקו רק כ-2000 ממירים. אין יותר כרגע ואין צפי מתי הם יתחילו לשדר HD בעצמם.
4. יס צפויה להשיק את שידורי ה-HD שלה עד סוף שנה. עם ההשקה, מן הסתם יתחילו להימכר/להיות מושכרים ממירים תואמים הכוללים HDMI.
5. ממיר עם יכולות PVR עבור HD ביס צפוי לצאת רק כשנה אחרי ההשקה.
2. לא, גם הוא לא תומך ולא ייתמוך ב-HD.
וכדי לסכם את זה בקלות ופשטות:
1. אין לא ליס ולא להוט ממיר עם יכולות PVR עבור HD כרגע.
2. יס עדיין לא משדרת HDTV ולכן אין ממירים עבור HD בכלל (לא רגילים ולא עם PVR).
3. הוט השיקו ערוץ ניסיוני לפני כשנה וחצי וחולקו רק כ-2000 ממירים. אין יותר כרגע ואין צפי מתי הם יתחילו לשדר HD בעצמם.
4. יס צפויה להשיק את שידורי ה-HD שלה עד סוף שנה. עם ההשקה, מן הסתם יתחילו להימכר/להיות מושכרים ממירים תואמים הכוללים HDMI.
5. ממיר עם יכולות PVR עבור HD ביס צפוי לצאת רק כשנה אחרי ההשקה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם ככה - אני אמתין עם המעבר מהוט ליס עד לכניסת שידורי ה HD. אני לא רוצה להתחייב כרגע רק בכדי לגלות שעוד חודשים ספורים אצטרך לשלם שוב על החלפת ממיר. אני טועה? או שאם הוא יחתום לי שבעת כניסת שידורי HD לא אצטרך לשלם על ממיר תואם זה מספק?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Huber כתב:אם ככה - אני אמתין עם המעבר מהוט ליס עד לכניסת שידורי ה HD. אני לא רוצה להתחייב כרגע רק בכדי לגלות שעוד חודשים ספורים אצטרך לשלם שוב על החלפת ממיר. אני טועה? או שאם הוא יחתום לי שבעת כניסת שידורי HD לא אצטרך לשלם על ממיר תואם זה מספק?...
אף אחד לא יחתום לך. Yes בעצמם לא יודעים איך הם הולכים לשווק את זה, קל וחומר לגבי סוכני המכירות..חלקם הרי עוד חושבים שה- yesmax תואם ל- HD.
חוץ מזה, אם אתה בונה עליהם שיעמדו בהתחייבויות, תעבור על זה. טרי מאתמול:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=35759
Giliboy
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
MartinHSabag,
תיקון קטן - הם לא חילקו 2000 ממירים, הם רכשו מהיצרן 2000 ממירים (לדעתי לא חולקו יותר מ-100 ממירים לכל היותר).
תיקון קטן - הם לא חילקו 2000 ממירים, הם רכשו מהיצרן 2000 ממירים (לדעתי לא חולקו יותר מ-100 ממירים לכל היותר).