אני מצטער שבזמן האחרון אני מביא פה שאלות קיטבג, אבל אני פשוט לא מצליח להבין את החיה המוזרה שנקראת COAX ואת העניין של הMOCA שיושב על התשתית הוט / ערוצי זהב שנשארו לי בבית מימי הפלמ"ח, באינטרנט ובפורומים בחו"ל לא מכירים ולא שמעו על החיה הזאת אז אני די חייב את העזרה של החבר'ה המבינים פה.
בעיקרון עד עכשיו השתמשתי בMOCA האלה כשפרטנר באו לחבר אותנו, נתן אינטרנט סביר לטלוויזיה אבל זה "רק" טלוויזיה אז דברים כמו לאג או מהירות מקסימלית פחות משנים באמת.
הבעיה שלי מגיעה עכשיו כשאני צריך לתכנן מחדש את המיקום של המודם בשביל שיתן לי WIFI 6 או 5 GHZ בחדר אחר בשביל להזרים VR מהמחשב למשקפיים אבל עדיין להיות מחובר בצורה איכותית בין המחשב לבית הנתב בשביל פינג נמוך והעברת נתונים גבוהה מאוד שצריך בשביל זה. היה פה טכנאי של הוט שניסיתי לשאול לגבי זה, לא היה לו מושג על מה אני מדבר איתו, אמר שהMOCA הזה זה הדרך הכי טובה שהוא מכיר ומיהר לרוץ להתקנה הבאה.
עמ;לק: אחרי הסיפור הקדמה
אז אחרי כל החפירה הזאת, באמת הMOCA הזה זאת הדרך הכי איכותית? וזה באמת שווה ערך ללחבר את המחשב ישירות לראוטר? אני עכשיו עובר לבזק גם ככה אם זה משנה, אם יש לי ב2 החדרים את החיבור טלפון הישן של בזק זה יכול לשמש אותי במקום הMOCA הזה לחיבור יותר טוב?
ברור לי שאני אצטרך גם ראוטר אחר כדי להחליף את הזבל של הראוטר BE שהם מפרסמים, ומוכן להשקיע במשהו איכותי בשביל שבאמת יעבוד לי, אבל את הבדיקה של זה אני כבר יכול לעשות עצמאית. אני פשוט צריך קצת להבין מה יש לי פה.
שיהיה אקסטרה שבת שלום לצדיק שיעזור לי כי אני כבר מיואש מזה, ושבוע טוב גם לכל השאר