התלבטות בבחירת טלוויזיה 75 אינץ - תקציב 7500-8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zvi1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי לכולם,

אנחנו עוברים דירה והמרחק לטלוויזיה לצערי (לשמחתי?) יהיה סביב 4.5 מטרים שזה לא מעט ולכן נהיה חייבים מסך של 75 אינץ'.
השימושים הם בעיקר צפייה בכדורגל, נטפליקס, פיפא בפלייסטיישן 5 (ולכן אני מעוניין בטלוויזיה שתוציא ממנו את המקסימום בתקציב הזה) וטלוויזיה מסחרית.
ההתלבטות הטבעית תהיה בין Sony XH90 ל- Samsung QE65Q80R . לצערי בתקציב הזה לא אוכל לקבל את Sony XH95 או Samsung QE65Q90R בגודל של 75 אינץ' ולכן ניאלץ לוותר עליהן. חשוב לציין כי תהיה לי הנחה באבי סופר אך אני לא יודע עדיין לכמה יורידו לי.

שאלה נוספת - יש לי אפשרות לקבל הנחה משמעותית בניופאן על טלוויזיות טושיבה/האייר. אני לא מכיר את הסדרות הגבוהות של טושיבה (האייר בכלל לא רלוונטי להשוואה פה). האם יש מסך מהסדרה הגבוהה שלהם שיכול להוות פייט? ההנחה שם תהיה משמעותית ביותר ולכן אני מקדיש מספר שורות לכך.

תודה רבה,
צבי

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

אין כזה דבר סדרה גבוה של טושיבה וכמובן לא של האייר. טושיבה כבר לא יצרנית טלוויזיות מובילה וגם לא במרכז הסקלה, אלא עמוק עמוק בתחתית.

בתקציב הזה אתה מעט מוגבל. כדאי לכוון לסוני XH90 , זה יתן לך את התמורה המיטבית לכסף אבל אני די בטוח שהיא חורגת מהתקציב.

zvi1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי, אז אכן צפיתי שזו תהיה התשובה לגבי הטושיבה והאייר, אבל תודה!
לגבי ה- XH90 - אני מאמין שאוכל לקבל אותה סביב 8100, אך האם בוודאות היא עדיפה על פני ה- Q80 לכל הפרמטרים שציינתי? האם הגעה לתקציב של 9000 תשנה את תשובתך? כי מעבר לזה לא מאמין שאוכל להגיע.

תודה רבה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אני מניח שהתכוונת ל-Q80T, כי ה-Q80R זה דגם 2019-2020, וכבר לא נמכר מזמן. הוא עדיף בהרבה מ-Q80T.
בכל אופן, לדעתי ה-XH90 וה-Q80T פחות או יותר באותה רמה, תלוי בדרישות\ציפיות. לצרכי גיימינג הייתי הולך על הסמסונג. אבל אם גיימינג זה לא הדגש הכי חזק, אז אני חושב שזה עניין של העדפה אישית. (מערכת הפעלה, אחריות וכו')

shay7784
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

בתקציב של 9 תוכל לקחת q90t, רמה מעל הq80, 9096.

zvi1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

היי,

תודה רבה על התשובות!
אנסה לראות האם אני יכול לקבל את ה- Q90 עד 8500.
אתה יודע להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין ה- Q90 ל- XH90 ו- Q80?
אדגיש שמעבר לפיפא בסוני אני לא משחק יותר מדי ולכן צפייה בכדורגל לא פחות חשובה (קראתי שיש בעיות בסמסונג עם צפייה בהשוואה לסוני אבל אני פחות מבין בזה).
המון תודה!!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”