יש לי אינטרנט של בזק(אין תשתית סיבים)
חושב לקנות ראוטר במקום לשלם 20 שקל כל חודש...
יש המלצות?
יש קומבו של מודם+ראוטר עם wifi 6?
יש כאלה דברים, אבל זה יקר ולדעתי חסר היגיון לחלוטין , לדוגמה Asus DSL-AX82U שלא נמכר בארץ, אבל הגרסה ללא המודם שלו עולה 900 שח ב-KSP (אז תבין כמה הוא יהיה יקר)
רוב הסיכויים שאין לך כמעט מכשירים עם תמיכה ב-AX והביצועים שתקבל מראוטר AC טוב יהיו זהים.
אפשר למצוא ראוטרים כאלה אגב במחירים זולים בהרבה.
אופציה טובה אפילו יותר מבחינה כלכלית היא לקנות מודם (עם או בלי ראוטר.. העיקר יהיה זול כמו 245GR) ולקנות לידו ראוטר טוב במידה ותחליט שהביצועים של הראוטר עצמו לא טובים לך מספיק.
2 האפשרויות האחרונות יעלו דיי דומה (סביב 500 שח)
אבל באחרונה אתה יכול לקבל ראוטר AX אם אתה ממש לא יכול לחיות בלי זה...
רוב הסיכויים שאין לך כמעט מכשירים עם תמיכה ב-AX והביצועים שתקבל מראוטר AC טוב יהיו זהים.
אופציה טובה אפילו יותר מבחינה כלכלית היא לקנות מודם (עם או בלי ראוטר.. העיקר יהיה זול כמו 245GR) ולקנות לידו ראוטר טוב במידה ותחליט שהביצועים של הראוטר עצמו לא טובים לך מספיק.
אבל באחרונה אתה יכול לקבל ראוטר AX אם אתה ממש לא יכול לחיות בלי זה...
אני יכול לחיות בלי זה.. אבל למה?08/03/2021 13:16ophir1412 כתב: יש כאלה דברים, אבל זה יקר ולדעתי חסר היגיון לחלוטין , לדוגמה Asus DSL-AX82U שלא נמכר בארץ, אבל הגרסה ללא המודם שלו עולה 900 שח ב-KSP (אז תבין כמה הוא יהיה יקר)
אבל באחרונה אתה יכול לקבל ראוטר AX אם אתה ממש לא יכול לחיות בלי זה......
גם הלפטופ, גם הפלאפון וגם סטרימרים שיצאו השנה כזה תומכים בAX.. גם ככה אני צריך להתפשר על אינטרנט 100/200 כי אין לי תשתית סיבים.
לפחות אני אדאג לקבל הרבה בwifi