מצלמת וידאו מקליטה על הרדיסק!!
שלום לכולם
ברצוני לקנות את המצלמה החדשה של סוני
המקליטה על הרדיסק.
אנא ברצוני לדעת על היתרונות והחסרונות בקשר לזה
ולאן מוביל העתיד? לכיוון הקלטה על הרדיסק?
דבר נוסף
איף אני מקליט את זה במחשב??
וצורב על דיסק.
לא מובן לי
תודהה
ברצוני לקנות את המצלמה החדשה של סוני
המקליטה על הרדיסק.
אנא ברצוני לדעת על היתרונות והחסרונות בקשר לזה
ולאן מוביל העתיד? לכיוון הקלטה על הרדיסק?
דבר נוסף
איף אני מקליט את זה במחשב??
וצורב על דיסק.
לא מובן לי
תודהה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כמו ששירליץ רשם... אתה מחבר את המצלמה למחשב עם כבל USB והמחשב מזהה את ההרד דיסק של המצלמה ככונן נוסף... ואז הכל פתוח לפניך.... יש לך גישה ישירה לחומר שבמצלמה...
תשים לב, במכרזים יש גם את המצלמה של היטאצ'י, שהיא גם 30G זיכרון מובנה וגם תקליטורי DVD, נסגרת באותה רמת מחיר כמו הסוני...המינוס שלה לעומת הסוני הוא הזום האופטי ש"רק" כפול 30 לעומת 40 בסוני...
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3107737
תשים לב, במכרזים יש גם את המצלמה של היטאצ'י, שהיא גם 30G זיכרון מובנה וגם תקליטורי DVD, נסגרת באותה רמת מחיר כמו הסוני...המינוס שלה לעומת הסוני הוא הזום האופטי ש"רק" כפול 30 לעומת 40 בסוני...
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3107737
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בקשר לשאלה לאן מוביל העתיד,נראה לי שהכיוון יהיה דוקא בהקלטה איכותית hd ע"ג
כרטיס זיכרון sd ,ללא חלקים נעים(כמו בקלטת או בהארד דיסק).אפשר להתרשם כאן-
http://www.camcorderinfo.com/content/Pa ... Review.htm
אגב,פורמט ההקלטה AVCHD משותף לסוני ופנסוניק.
קצת מרגיז שלמרות ההורדות במיסים על מצלמות, המצלמה הנ"ל בארה"ב בכ 3500 ש"ח,כאן נמכרת ביותר מ-8000 ש"ח...
כרטיס זיכרון sd ,ללא חלקים נעים(כמו בקלטת או בהארד דיסק).אפשר להתרשם כאן-
http://www.camcorderinfo.com/content/Pa ... Review.htm
אגב,פורמט ההקלטה AVCHD משותף לסוני ופנסוניק.
קצת מרגיז שלמרות ההורדות במיסים על מצלמות, המצלמה הנ"ל בארה"ב בכ 3500 ש"ח,כאן נמכרת ביותר מ-8000 ש"ח...
לי יש מצלמה של JVC שמקליטה על HARD DISK ואני חייב לציין שזה הרבה יותר נוח מכל דבר אחר.....כי אם לא מתאים לי חלק מסויים אני מוחק אותו (בניגוד לצריבה על דיסקים) זה הרבה יותר חסכוני כי לא צריך לקנות קלטות ודיסקים וההורדה יכולה להתבצע לכל מחשב בלי שום צורך ב-FIREWIRE. מי שמתכנן לצלם וישר לצרוב בלי לערוך אז אולי אין לו צורך במצלמה כזו ושיחשוב על צריבה על דיסקים אבל מי שמתכוון לעשות עריכה אז צריך לחשוב על מצלמת HARD DISK או קלטות...
דרך אגב לכל המתעניינים האיכות היא ברמה מאד גבוהה....
דרך אגב לכל המתעניינים האיכות היא ברמה מאד גבוהה....
אני מניח שהשאלות לתוכנות עריכה וכו' הן ביחס לפנסוניק שהבאתי בקישור אז-
בקישור יש סקירה לא עדכנית מאפריל הרחוק מאוד. נראה לי שכל מפתחי תוכנות העריכה יישרו קו עם הפורמט שעליו הלכו סוני ופאנאסוניק.תוכנת העריכה PINNACLE STUDIO 11 כבר התאימה עצמה לנ"ל ופאנאסוניק מספקת תוכנת עריכה עם המצלמה.אגב גם בסקירה ההיא מאפריל מוזכרת התוכנה MovieFactory שיודעת להמיר ההקלטה לפורמטים ה"ישנים".
בקישור יש סקירה לא עדכנית מאפריל הרחוק מאוד. נראה לי שכל מפתחי תוכנות העריכה יישרו קו עם הפורמט שעליו הלכו סוני ופאנאסוניק.תוכנת העריכה PINNACLE STUDIO 11 כבר התאימה עצמה לנ"ל ופאנאסוניק מספקת תוכנת עריכה עם המצלמה.אגב גם בסקירה ההיא מאפריל מוזכרת התוכנה MovieFactory שיודעת להמיר ההקלטה לפורמטים ה"ישנים".
כדאי שתדע שבשביל לערוך את הפורמט הזה צריך מחשב מאוד חזק בגלל שהפורמט הזה הוא HD ברמת דחיסה מאוד גבוהה.rosenyo כתב:אני מניח שהשאלות לתוכנות עריכה וכו' הן ביחס לפנסוניק שהבאתי בקישור אז-
בקישור יש סקירה לא עדכנית מאפריל הרחוק מאוד. נראה לי שכל מפתחי תוכנות העריכה יישרו קו עם הפורמט שעליו הלכו סוני ופאנאסוניק.תוכנת העריכה PINNACLE STUDIO 11 כבר התאימה עצמה לנ"ל ופאנאסוניק מספקת תוכנת עריכה עם המצלמה.אגב גם בסקירה ההיא מאפריל מוזכרת התוכנה MovieFactory שיודעת להמיר ההקלטה לפורמטים ה"ישנים"....
חבר'ה אתם צודקים אבל בעיה קטנה!
רק יש לי הבנה בקטע הזה.
אני משתמש חובבן לא ממש עורך וידאו.
כולה אני נוסע לחול והמליצו לי על מצלמה טובה אז קניתי אותה.
היא עדיין לא הגיע אליי , ולכן אני מתייעץ איתכם..
כאשר אני לוחץ צילום מצלם נגיד 5 דקות, עוצר את הצילום
וממשיך שוב לצלם לאחר זמן מה
זה בעצם נוצר קובץ חדש? ועכשיו כל קטע כזה הוא בעצם סרטון קצר?
ושאם ארצה לחבר ביניהם רק בתוכנת עריכה מיוחדת?
וואי אני מקווה שלא הסתבכתי את הקנייה של המצלמה הזאת..
בדרך אגב תנו לי גם תוכנות עריכות לא כבדות במיוחד
עבור המחשב שאני משתמש בו..
AMD ATHLON 2800+ XP
1GB DDR 400
ATI RADEON 9500 PRO 128MB DDR
בחור מודאג!
אני משתמש חובבן לא ממש עורך וידאו.
כולה אני נוסע לחול והמליצו לי על מצלמה טובה אז קניתי אותה.
היא עדיין לא הגיע אליי , ולכן אני מתייעץ איתכם..
כאשר אני לוחץ צילום מצלם נגיד 5 דקות, עוצר את הצילום
וממשיך שוב לצלם לאחר זמן מה
זה בעצם נוצר קובץ חדש? ועכשיו כל קטע כזה הוא בעצם סרטון קצר?
ושאם ארצה לחבר ביניהם רק בתוכנת עריכה מיוחדת?
וואי אני מקווה שלא הסתבכתי את הקנייה של המצלמה הזאת..
בדרך אגב תנו לי גם תוכנות עריכות לא כבדות במיוחד
עבור המחשב שאני משתמש בו..
AMD ATHLON 2800+ XP
1GB DDR 400
ATI RADEON 9500 PRO 128MB DDR
בחור מודאג!
טוב....
אז קודם כל היא הגיעה עם דיסק ובו תוכנות לעריכה, אבל אם אתם רוצים נגיד להשתמש בפרימייר אז פשוט משנים את הסיומת ל-MPG, וזהו, מתחילים לערוך, שזה לא ממש בעיה...(אפשר ללמוד לבד)....
בלי שום קשר, אם צלמת קטע קצר ואתה רוצה להמשיך לצלם אז אתה פשוט לא מכבה את המצלמה, מה שצריך זה לסגור את המסך ולאחר מכן כשרוצים להמשיך לצלם אז פותחים מסך וממשיכים, וזה שווה לסצינה אחת....
בקיצור אני ממליץ.
(לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות)
אז קודם כל היא הגיעה עם דיסק ובו תוכנות לעריכה, אבל אם אתם רוצים נגיד להשתמש בפרימייר אז פשוט משנים את הסיומת ל-MPG, וזהו, מתחילים לערוך, שזה לא ממש בעיה...(אפשר ללמוד לבד)....
בלי שום קשר, אם צלמת קטע קצר ואתה רוצה להמשיך לצלם אז אתה פשוט לא מכבה את המצלמה, מה שצריך זה לסגור את המסך ולאחר מכן כשרוצים להמשיך לצלם אז פותחים מסך וממשיכים, וזה שווה לסצינה אחת....
בקיצור אני ממליץ.
(לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות)
איך איכות הצילום במצלמות הללו, אני מבין שיש אפשרויות שונות לבחירת האיכות אבל נניח ואני מצלם על האיכות הגבוהה ביותר, מה הביטרייט של הצילום? האם הוא מקסימלי באיכות ה MPEG 2 ואיך הצילום בלילה? אני מתלבט בינה לבין מצלמת 3 CCD שמצלמת על מיני DV
המצלמה הגיעה אליי..
היא כאן אבל...
אממ מה אני אגיד לכם לא יודע ..
לא מתלהב עדיין
אני קורא לעומד ובוחן אותה
נראית פשוטה מדי
אממ מה אני אגיד לכם לא יודע ..
לא מתלהב עדיין
אני קורא לעומד ובוחן אותה
נראית פשוטה מדי
פורמאט AVHCD הוא פורמאט היי דפינישן MP4 H.264cluber77 כתב:detailer
מצלמת HD היא אכן מצלמה שמצלמת בהיי דפינישן אבל הבחור כאן מתכוון למצלמת HDD שזו מצלמת וידאו שמצלמת על הארד דיסק.
הפורמט במצלמה הזאת היא MPEG 2 , כל מחשב רגיל מתמודד עם הפורמט הזה, הבעיה היא בעריכה....
אם הוא מעוניין לקנות מצלמה בפורמאט הזה שמקליטה על הארד דיסק אז בהחלט צריך מחשב חזק מאוד כדי לערוך סרטים.
אם מדובר במצלמה שמקליטה MPEG 2 היי דפינישן אז גם צריך מחשב חזק, אם כי לא כמו במקרה של AVHCD.
אגב, אני ממליץ על מצלמה שמקליטה על כרטיס זיכרון כמו בלינק שניתן כאן.
כרטיס זיכרון הרבה עמיד מדיסק קשיח בגלל שאין בו חלקים נעים.
לפי הלינק שניתן