בעיה בזיהוי הממיר ע"י שלט Harmony 525
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
שלום לבעלי Harmony
אתמול התחדשתי ב Harmony 525 (בעל עיצוב מדהים )
לאחר שהגדרתי את כל המכשירים הרלוונטים כולל ממיר הוט (אשר בפרוש זוהה בעת ההגדרות,וגם בעת ניסיון תיקון ועדכון ההגדרות)
הפעולות המתייחסות לסריקה ובחירת תחנות בממיר פשוט לא מגיבות.
הממיר הוגדר כמכשיר setellite ובנוסף צויין כי הוא נדרש להתחבר לTuner מה שלא ממש ברור לי.
משהו יכול לסייע?
רצ"ב נתוני צפיה בTV
When you start this Activity, the remote will ensure your system is set up as follows:
# Satellite is on
# TV is on
# AV Receiver is on
# All of your other devices are off
After the devices are turned on, the devices will be set as follows:
# Satellite is set to "Tuner"
# TV is set to "Input 3"
# AV Receiver is set to "TV/DBS"
אתמול התחדשתי ב Harmony 525 (בעל עיצוב מדהים )
לאחר שהגדרתי את כל המכשירים הרלוונטים כולל ממיר הוט (אשר בפרוש זוהה בעת ההגדרות,וגם בעת ניסיון תיקון ועדכון ההגדרות)
הפעולות המתייחסות לסריקה ובחירת תחנות בממיר פשוט לא מגיבות.
הממיר הוגדר כמכשיר setellite ובנוסף צויין כי הוא נדרש להתחבר לTuner מה שלא ממש ברור לי.
משהו יכול לסייע?
רצ"ב נתוני צפיה בTV
When you start this Activity, the remote will ensure your system is set up as follows:
# Satellite is on
# TV is on
# AV Receiver is on
# All of your other devices are off
After the devices are turned on, the devices will be set as follows:
# Satellite is set to "Tuner"
# TV is set to "Input 3"
# AV Receiver is set to "TV/DBS"
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
avioren
- חבר ותיק

רק להוסיף פרט חשוב
הממיר שלי של Thomson מסוג דוקסיס שאיני יודע את הדגם המספרי אך כפי שכבר ציינתי זוהה ע"י השלט במהלך הקינפוג.
וכמו כן ומאוד חשוב - מדובר בממיר להוט ולא ליס.
האם עלי לשנות את ההגדרה לסוג מכשיר אחר ואם כן איזה סוג בדיוק בניגוד ל satellit?
הממיר שלי של Thomson מסוג דוקסיס שאיני יודע את הדגם המספרי אך כפי שכבר ציינתי זוהה ע"י השלט במהלך הקינפוג.
וכמו כן ומאוד חשוב - מדובר בממיר להוט ולא ליס.
האם עלי לשנות את ההגדרה לסוג מכשיר אחר ואם כן איזה סוג בדיוק בניגוד ל satellit?
-
avioren
- חבר ותיק

רק עדכון
לא היו שום בעיות בהגדרות שלי.
אבל כמו כל פתרון סופי, פשוט הסרתי את כל ההגדרות והגדרתי מחדש באותו אופן והשלט עובד פשוט מצויין.
אפילו האשה מתלהבת מזה שעברנו לשלט אחד על השולחן ולחיצה אחת לכל תרחיש מאקרו.
הדלקת טלויזיה ורסיבר, צפיה בסרט dvd (שלושה מכשירים) שליטה על המזגן, ובתכנון שליטה על תאורת הסלון.
פשוט שלט מומלץ בחום, ולדעתי אפשר להסתפק בו על פני 555 פער המחיר אינו מצדיק ואפילו העיצוב ותאורת השלט טובים יותר.
לא היו שום בעיות בהגדרות שלי.
אבל כמו כל פתרון סופי, פשוט הסרתי את כל ההגדרות והגדרתי מחדש באותו אופן והשלט עובד פשוט מצויין.
אפילו האשה מתלהבת מזה שעברנו לשלט אחד על השולחן ולחיצה אחת לכל תרחיש מאקרו.
הדלקת טלויזיה ורסיבר, צפיה בסרט dvd (שלושה מכשירים) שליטה על המזגן, ובתכנון שליטה על תאורת הסלון.
פשוט שלט מומלץ בחום, ולדעתי אפשר להסתפק בו על פני 555 פער המחיר אינו מצדיק ואפילו העיצוב ותאורת השלט טובים יותר.
יש לי ממיר דוקסיס מסוג thomson dci-52. כאשר ניסיתי להשתמש בהגדרות של לוג'יטק עבור השלט שלו, הממיר לא הגיב לשום לחיצה אז לימדתי את ההאמוני את כל כפתורי השלט של הוט.
הבעיה שנוצרה עם הממיר היא כאשר אני מנסה ללחוץ על אותו כפתור פעמיים.
לדוגמא אם אני רוצה לקבוע תחנה 22 או להעלות את הווליום יותר מפעם אחת אז הממיר מגיב רק ללחיצה הראשונה ואילו השנייה כאילו לא קיימת. ניסיתי ללמד את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט אבל ללא תועלת (דרך אגב, שאר המכשירים כן עובדים ואפילו בצורה מעולה: פלזמה, רסיבר, HDX-1000, DVD...)
אשמח לעזרה מהירה כי אני די תקוע...
תודה !!!!
הבעיה שנוצרה עם הממיר היא כאשר אני מנסה ללחוץ על אותו כפתור פעמיים.
לדוגמא אם אני רוצה לקבוע תחנה 22 או להעלות את הווליום יותר מפעם אחת אז הממיר מגיב רק ללחיצה הראשונה ואילו השנייה כאילו לא קיימת. ניסיתי ללמד את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט אבל ללא תועלת (דרך אגב, שאר המכשירים כן עובדים ואפילו בצורה מעולה: פלזמה, רסיבר, HDX-1000, DVD...)
אשמח לעזרה מהירה כי אני די תקוע...
תודה !!!!