המלצה טלוויזה לחדר שינה 43-50

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
elad098 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום רב
מחפש טלוויזיה לחדר שינה
מעל 40 אינץ ועם אנדרואיד
תקציב 1000-1500
מתלבט בין שני הדגמים האלה:
Xiaomi Mi TV 4S 43'' L43M5-5AS
TCL 43 Inch Full HD HDR 43S6500
עדיפות אחריות יבואן רשמי
אשמח להמלצות אחרות
תודה מראש

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

לא תקבל וגם אין צורך להמלצות על מסכים סינים בסיסיים בתקציב של עד 1,500 ש"ח....
אמנם שיאומי ובייחוד TCL זה הרבה יותר טוב ממסכים סינים מדבקה/שקר כל שהוא, אבל בכל זאת.

איכות בתקציבים כאלו אל תצפה למצוא, אבל במקומך הייתי מתאמץ קצת ולפחות הולך על מסך עם מע' הפעלה/SMART מתקדם יותר.
דהינו LG או אפילו סמסונג.

elad098 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה אבל בהנחה שאין לי את היכולת לעלות בתקציב
איזה מהם עדיפה לדעתך?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

תבדוק את הדגם הבא: Toshiba 43U5069 4K
זה לא אנדרואיד TV אלא סמארט עם האפליקציות הפופולאריות.
המסך על הנייר איכותי נסה לחפש בתצוגה ולהשיגו במחיר טוב יש לך גם מכרזים וסקר מחירים אתה עושה בעצמך
אחריות יבואן רשמי זה ניופאן שים לב לתנאי האחריות של שנה ראשונה מלאה ובשניים מעבר מה זה כולל...

היבואן שנותן לך כיום אחריות מלאה 3 שנים ללא התניות זה ח..י ממה שאני יודע
יש לך LG חכם ב-1050 בזאפ אם תרצה דגם ולא תמצא אביא לך, מערכת WEBOS הרבה יותר טובה מהמערכת של טושיבה גם לא אנדרואיד אבל די מספקת... אבל מסך 32" במחיר שצויין אם תתפשר על הגודל במיוחד שמדובר בחדר שינה ולא מסך מרכזי...

הדגמים שנתת הם מדבקות אתה יכול לקנות אבל איכות, אחריות וכו'... ספק אדיר מה תקבל בפועל...
טושיבה גם מדבקה אבל הרע במיעוטו
LG איכותיים יותר ויש גב חזק ותמיכה...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #5 

03/03/2021 19:07  
benny123 כתב:
תבדוק את הדגם הבא: Toshiba 43U5069 4K
זה לא אנדרואיד TV אלא סמארט עם האפליקציות הפופולאריות.
המסך על הנייר איכותי נסה לחפש בתצוגה ולהשיגו במחיר טוב יש לך גם מכרזים וסקר מחירים אתה עושה בעצמך
אחריות יבואן רשמי זה ניופאן שים לב לתנאי האחריות של שנה ראשונה מלאה ובשניים מעבר מה זה כולל...

היבואן שנותן לך כיום אחריות מלאה 3 שנים ללא התניות זה ח..י ממה שאני יודע
יש לך LG חכם ב-1050 בזאפ אם תרצה דגם ולא תמצא אביא לך, מערכת WEBOS הרבה יותר טובה מהמערכת של טושיבה גם לא אנדרואיד אבל די מספקת... אבל מסך 32" במחיר שצויין אם תתפשר על הגודל במיוחד שמדובר בחדר שינה ולא מסך מרכזי...

הדגמים שנתת הם מדבקות אתה יכול לקנות אבל איכות, אחריות וכו'... ספק אדיר מה תקבל בפועל...
טושיבה גם מדבקה אבל הרע במיעוטו
LG איכותיים יותר ויש גב חזק ותמיכה...
...
שיאומי ו TCL ממש לא מסכי מדבקה.
טושיבה (של היום), כן.

מכל השלישיה שהוזכרה כאן, TCL עדיפה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

טלHD, הן לא מדבקה לדעתך ואני מכבד זאת אבל על פי ביקורות רבות ברשת לא מתקרב למוצרים הללו לצערי בייחוד לא בטווח המחיר שהחבר פה צריך...
עם טושיבה הייתה לי חוויה טובה תמיד, ועל LG אני ממליץ רק בגלל הגב שמאחורי המסך שלא ישאיר אותך באוויר במקרה של תקלה, מה גם שהמסכים שלהם איכותיים ו-WEBOS היא מערכת חכמה ממש טובה שעונה על הכל עם האפליקציות הנכונות...

elad098 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

05/03/2021 9:57  
benny123 כתב:
טלHD, הן לא מדבקה לדעתך ואני מכבד זאת אבל על פי ביקורות רבות ברשת לא מתקרב למוצרים הללו לצערי בייחוד לא בטווח המחיר שהחבר פה צריך...
עם טושיבה הייתה לי חוויה טובה תמיד, ועל LG אני ממליץ רק בגלל הגב שמאחורי המסך שלא ישאיר אותך באוויר במקרה של תקלה, מה גם שהמסכים שלהם איכותיים ו-WEBOS היא מערכת חכמה ממש טובה שעונה על הכל עם האפליקציות הנכונות...
...
איזה דגם של lg היית יכול להמליץ תמורה הכי טובה לכסף?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1027223

32" חכמה עם 3 שנים אחריות מלאות ממשווק רשמי.
המחיר כרגע מאוד אטרקטיבי והיא מצויינת

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #9 

05/03/2021 19:37  
benny123 כתב:

...
אתה רציני שהמלצת לו כרגע על טלויזיה 720P?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

06/03/2021 2:01  
Yuvalfrr כתב:
05/03/2021 19:37  
benny123 כתב:

...
...

כן... זה לחדר שינה.. סרטים באיכות גבוהה רואים בסלון על הספה הנוחה, על המסך הענק ובאיכות מטורפת.. בחדר שינה זה יותר חדשות/תוכניות/סדרות... לבחור יש תקציב מוגדר כשמחפשים את האיכות, האחריות והתכונות אז כן אפשר להוריד בגודל המסך במיוחד שזהו חדר שינה אלא אם לבחור יש מגרש כדורגל בחדר השינה ואז או שיתפשר על מסך נחות או שיעלה את התקציב ולא יתפשר.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

06/03/2021 11:18  
benny123 כתב:
06/03/2021 2:01  
Yuvalfrr כתב:

...

כן... זה לחדר שינה.. סרטים באיכות גבוהה רואים בסלון על הספה הנוחה, על המסך הענק ובאיכות מטורפת.. בחדר שינה זה יותר חדשות/תוכניות/סדרות... לבחור יש תקציב מוגדר כשמחפשים את האיכות, האחריות והתכונות אז כן אפשר להוריד בגודל המסך במיוחד שזהו חדר שינה אלא אם לבחור יש מגרש כדורגל בחדר השינה ואז או שיתפשר על מסך נחות או שיעלה את התקציב ולא יתפשר.
...
אני הייתי קונה שיומי 43" 4K שנות אור לפני שהייתי קונה מסך עם רזולוציה של דינוזאור. ועוד שנמכת אותו ב11 אינץ'.

וההסבר שלך ממש לא מתקבל. מה זה רק תוכניות וסדרות? התכנים הכי איכותיים בנטפליקס מבחינת איכות תמונה זה תוכניות וסדרות.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

720p זה HD בפעם האחרונה שבדקתי, המסך שנתתי לו מהווה תמורה מלאה לתקציב שלו ועוד נשאר לו עודף למעבר, כאשר יש דרישה ליבואן רשמי עם גב ואחריות השאיפה היא ל-3 שנות אחריות מלאות מיבואן רשמי. המסך שנתתי לו משרת אותי אישית בנטפליקס ואני לא חווה איזו שהיא הנחתה, יותר מכך אני לא מרגיש באיזה הבדל ויש לי גם מסך FHD להשוואה וגם לפניו היה לי FHD... הפשרה על הגודל היא לטובת האחריות+פיצ'רים ואיכות החומרים.
אתה מוזמן שנית לתרום פה מהידע הרחב שלך ולכוון אותו כי זה כל מה שהוא ביקש.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

צר לי אבל אתה לא מדבר לעניין. מסך 720p זה לא בדיוק HD . זה נקרא HD Ready. אלה המסכים שהיו לפני ה-HD האמיתי שהוא 1080p או FHD כפי שציינת.

הפעם האחרונה שקניתי מסך כזה הייתה ב-2006. על מה אתה מדבר איכות חומרים, פיצ'רים, אחריות? זה מסך שהורכב לפני המון זמן, לשיאומי יש אותם פיצ'רים וכנראה יותר ואחריות רשמית שלוש שנים שווה ירידה ב-11" ובשני עידנים של רזולוציה של טלוויזיות? זו טלויזיה באלף ומשהו שקל, אחריות שווה גורנישט.

וכפי שציינת ההמלצה שלי, ואני לא מומחה כפי שרמזת, פשוט חובב התחום שקורא הרבה, זה לקחת שיאומי או מסך אחר פשוט /מדבקה וכמובן 4K.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #14 

benny123 כאילו אומר הכל הפוך.
TCL ושיומי אצלו מוצרי מדבקה וטושיבה לא.
32 אינץ' ברזולוציה נמוכה עדיפה על 4K 43 אינץ'.

לפותח השרשור, ממליץ לך על LG 43 אינץ'. בזאפ אין בתקציב שלך, אבל אולי אפשר לזכות במכירה אישית או בלהתמקח בחנות פיזית.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

ושוב אני מסתכל על יחס עלות תועלת,
במחיר שהוא מוגבל אליו להביא מסך 4K לחדר שינה מחברה מוכרת ועם אחריות - בבקשה תביאו במקום להעיר מה אני כתבתי כשמה שכתבתי זה מהתקציב, המאפיינים שהוא ביקש, וכן 32" לחדר שינה זו לא מילה גסה לא לכל אחד יש תקציב למסך מעל 40" רק בשביל חדר שינה בו צופים כמה שעות בודדות ביום אם בכלל... זה מסך משני...

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

זו בדיוק הנקודה, היחס עלות-תועלת של מה שהצעת הוא מזעזע. חוץ מב- VOD של הכבלים/לוויין אין יותר תכנים ב 720P. כל שירותי הסטרימינג הם 1080P ומעלה ואפילו החדשות משודרות ב-1080i.

האם זה מסך משני או לא יקבע פותח השרשור שבסך הכל ביקש עזרה בבחירה בין שני מסכים.

לי יש סלולרי של שיומי Redmi Note 8. עלה 650 ש"ח בקופסא לפני שנה. לא חובה תמיד לקנות מוצר של מותג שנחשב "יותר טוב" אבל מציע מוצר נחות.

ההבדל בין 32 אינץ' ל-43 אינץ' הוא מאוד גדול, במיוחד בחדר שינה.

ההבדל בין מסך 720P לבין מסך 2160P הוא בדיוק כמו המכפלה ביניהם. פי 3.

בקיצור דיון מיותר. דבר עם מומחים על הנייר ולא בפורום ותבין שאתה מדבר שטויות. אבל אני יודע שאתה בסה"כ מנסה לעזור.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

06/03/2021 23:43  
Yuvalfrr כתב:
זו בדיוק הנקודה, היחס עלות-תועלת של מה שהצעת הוא מזעזע. חוץ מב- VOD של הכבלים/לוויין אין יותר תכנים ב 720P. כל שירותי הסטרימינג הם 1080P ומעלה ואפילו החדשות משודרות ב-1080i.

לי יש סלולרי של שיומי Redmi Note 8. עלה 650 ש"ח בקופסא לפני שנה. לא חובה תמיד לקנות מוצר של מותג שנחשב "יותר טוב" אבל מציע מוצר נחות.

בקיצור דיון מיותר. דבר עם מומחים על הנייר ולא בפורום ותבין שאתה מדבר שטויות. אבל אני יודע שאתה בסה"כ מנסה לעזור.
...

מבחינתי הדיון הפסיק ברגע שהתחלת במסע צלב נגדי אישית ולא הבאת ולו פעם אחת תשובה מקצועית לפותח השרשור ומענה אלא חיפשת לדבר איתי ישירות, להשיג תשומת לב ולהחשב "חכם". גילוי נאות ישנם מלא שירותים גם ישראלים המשדרים ב 720p בלבד, קטע? בכל אופן זמני חשוב לי לכן פה אאלץ להפרד ממך ולאחל לך הצלחה בהמשך דרכך פה בפורום..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #18 

חברים, רגוע, אין סיבה להתעצבן. אני מבקש להוריד את הטונים ואת הקביעות האבסלוטיות, זה לגמרי לא לעניין בפרט שכל הדעות ליגיטימיות.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

07/03/2021 9:44  
benny123 כתב:
06/03/2021 23:43  
Yuvalfrr כתב:

...

מבחינתי הדיון הפסיק ברגע שהתחלת במסע צלב נגדי אישית ולא הבאת ולו פעם אחת תשובה מקצועית לפותח השרשור ומענה אלא חיפשת לדבר איתי ישירות, להשיג תשומת לב ולהחשב "חכם". גילוי נאות ישנם מלא שירותים גם ישראלים המשדרים ב 720p בלבד, קטע? בכל אופן זמני חשוב לי לכן פה אאלץ להפרד ממך ולאחל לך הצלחה בהמשך דרכך פה בפורום..
...
אני כותב בפעם הרביעית... לדעתי עדיף כל מותג, מוביל/מדבקה/סקוץ' בגודל 43 ו-4K מאשר המותג המוביל בתבל בגודל 32 ו-720P. ושכל אחד יעשה הישר בעיניו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #20 

07/03/2021 11:30  
Yuvalfrr כתב:
07/03/2021 9:44  
benny123 כתב:

...
אני כותב בפעם הרביעית... לדעתי עדיף כל מותג, מוביל/מדבקה/סקוץ' בגודל 43 ו-4K מאשר המותג המוביל בתבל בגודל 32 ו-720P. ושכל אחד יעשה הישר בעיניו.
...
בבירור Benny123 לא מסכים איתך. זכותו. אתה לא מסכים איתו וחושב שאין הבדל, זכותך. הבעתם שניכם את דעתכם הליגיטימית. בואו ונתקדם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”