"רגע מכונן": הוט משיקה את רשת הסיבים החדשה בשיתוף ibc
חברת הוט הכריזה הבוקר (ד') במסיבת עיתונאים על השקת רשת הסיבים החדשה שלה. מנכ"לית הוט, טל גרנות-גולדשטיין, אמרה כי החברה נמצאת בפתחה של מהפכה גדולה מאוד עם שתי רשתות מקבילות.
לדברי גרנות-גולדשטיין, "ההשקה של הוט את שירות הסיבים הוא רגע מכונן. בסוף אנחנו כחברה אחת בקדמת הטכנולוגיות גם בסיבים וגם בדור 5. זה הולך לעורר מהפך דרמטי ולתת דחיפה לשוק. עד 2025 נגיע ל-2 מיליון בתי-אב ביחד עם ibc".
"הוט ערוכה להשיק את השירות, אבל מהיום אנחנו פותחים את ההרשמה, וזה ייקח עוד כמה ימים", הוסיפה גרנות-גולדשטיין.
לדבריה, "אנחנו הראשונים שהשיקו 100 ו-200 מגה בישראל, והיום אנחנו מציעים בפריסה ארצית 500 מגה. נציע את הכול תחת קורת-גג אחת ונשיק מגוון מוצרים שישדרגו את חוויית הצפייה עם נתב חדש ומשפרי קליטה, ובעוד 10 ימים נפרסם את התמחור של החבילות החדשות".
"ההשקעה בסיבים היא אובססיה אצלנו"
פטריק דרהי, בעלי הוט, השתתף באירוע ואמר כי הוא התחיל להשקיע בישראל ב-2009 אחרי שקנה מניות הוט מבנק לאומי. "היה לנו אז מיליארד אירו הכנסות, ומאז ההשקעה בהוט הביאה לנו הרבה מזל, והגענו להכנסות של 30 מיליארד איר בעולם", אמר.
לדברי דרהי, "לכל מדינה מודרנית יש צורך בהשקעה בסיבים. ההשקעה בסיבים היא אובססיה אצלנו, וגם הבן שלי למד את התחום. היום התוכנית היא להרחיב את ההשקעה כמה שיותר מהר ללקוחות. אנחנו מעדיפים להיות בעלים של התשתית, ואני שמח שנכנסנו להשקעה ב-ibc".
לדבריו, "צרפת תהיה מרושתת בסיבים ב-2025, ואנחנו נרחיב גם בישראל ובפורטוגל וכמובן גם בארה"ב. עד היום אלטיס פרסה סיבים אופטיים ב-25 מיליון בתים. אני מרגיש בישראל כמו בבית. ישראל זו השקעה חשובה עבור אלטיס".
דרהי אמר עוד כי "עד כה לא הייתה הצדקה כלכלית להשקעה בסיבים. רק החיבור ל-ibc עשה את ההבדל. בהתחלה הציעו לנו להצטרף למיזם ב-2012, אבל אז לא הייתה הצדקה כלכלית לזה".
גרנות-גולדשטיין הוסיפה כי "אנחנו נכנסנו ל-ibc כשותפים, ואין לנו שום כוונה כרגע לקנות אף אחד. טוב לנו עם השותפים כמו שהם עכשיו. נפרסם את מחירי ההשקה בעוד שבוע".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001362742
לדברי גרנות-גולדשטיין, "ההשקה של הוט את שירות הסיבים הוא רגע מכונן. בסוף אנחנו כחברה אחת בקדמת הטכנולוגיות גם בסיבים וגם בדור 5. זה הולך לעורר מהפך דרמטי ולתת דחיפה לשוק. עד 2025 נגיע ל-2 מיליון בתי-אב ביחד עם ibc".
"הוט ערוכה להשיק את השירות, אבל מהיום אנחנו פותחים את ההרשמה, וזה ייקח עוד כמה ימים", הוסיפה גרנות-גולדשטיין.
לדבריה, "אנחנו הראשונים שהשיקו 100 ו-200 מגה בישראל, והיום אנחנו מציעים בפריסה ארצית 500 מגה. נציע את הכול תחת קורת-גג אחת ונשיק מגוון מוצרים שישדרגו את חוויית הצפייה עם נתב חדש ומשפרי קליטה, ובעוד 10 ימים נפרסם את התמחור של החבילות החדשות".
"ההשקעה בסיבים היא אובססיה אצלנו"
פטריק דרהי, בעלי הוט, השתתף באירוע ואמר כי הוא התחיל להשקיע בישראל ב-2009 אחרי שקנה מניות הוט מבנק לאומי. "היה לנו אז מיליארד אירו הכנסות, ומאז ההשקעה בהוט הביאה לנו הרבה מזל, והגענו להכנסות של 30 מיליארד איר בעולם", אמר.
לדברי דרהי, "לכל מדינה מודרנית יש צורך בהשקעה בסיבים. ההשקעה בסיבים היא אובססיה אצלנו, וגם הבן שלי למד את התחום. היום התוכנית היא להרחיב את ההשקעה כמה שיותר מהר ללקוחות. אנחנו מעדיפים להיות בעלים של התשתית, ואני שמח שנכנסנו להשקעה ב-ibc".
לדבריו, "צרפת תהיה מרושתת בסיבים ב-2025, ואנחנו נרחיב גם בישראל ובפורטוגל וכמובן גם בארה"ב. עד היום אלטיס פרסה סיבים אופטיים ב-25 מיליון בתים. אני מרגיש בישראל כמו בבית. ישראל זו השקעה חשובה עבור אלטיס".
דרהי אמר עוד כי "עד כה לא הייתה הצדקה כלכלית להשקעה בסיבים. רק החיבור ל-ibc עשה את ההבדל. בהתחלה הציעו לנו להצטרף למיזם ב-2012, אבל אז לא הייתה הצדקה כלכלית לזה".
גרנות-גולדשטיין הוסיפה כי "אנחנו נכנסנו ל-ibc כשותפים, ואין לנו שום כוונה כרגע לקנות אף אחד. טוב לנו עם השותפים כמו שהם עכשיו. נפרסם את מחירי ההשקה בעוד שבוע".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001362742
אני עדיין בשוק שלא תבעו להם את הצורה על זה. זכור לי שהיה בזמנו ניסיון לתבוע על זה אבל לאחרונה ניסיתי למצוא כתבות בנושא ולא הצלחתי....
זה פשוט פרסום שיקרי. המילה פייבר היא מאוד חד-משמעית בתחום התקשורת ולא הייתה להם שום זכות להשתמש בה.
קצת מגוכחת הכתבה הזו. האם חברת הוט פרסה סיב אופטי אחד בישראל עד היום? חברה שלא נקפה אצבע בנושא, עכשיו שילמה קצת כסף ל ibc ורוכבת על המאמץ שלהם. הסיבה היחידה שהוט היתה הראשונה שהשיקה חבילת 100, 200 ו- 500 זה בגלל שמשרד התקשורת אסר בחוק על בזק להתחרות במהירויות הללו, והכריח אותם להישאר עם תשתית הנחושת המיושנת, כדי לא לפגוע בהוט.
כבר החלו כביכול עבודות בחיבור בין הוט לסיבים הקיימים. בגלל זה היה ניתוק לפני כמה שבועות.
אני לא יודע מה לחשוב לגבי זה... אם אני קורא נכון, בעיקרון אנלימיטד תהיה תשתית "משותפת לכולם" בבעלות משותפת של הוט וסלקום (ועוד גופים שהם לא ספקי אינטרנט). אבל מה זה אומר? האם יהיו חיבורים ל"הוט פייבר" באותם בניינים שיש כבר אנלימיטד וסלקום פייבר ופרטנר פייבר? מה ההבדל בין חיבורים כאלה אם כולם (או חלקם) מחוברים למעשה לאותה תשתית של סיבים פרוסים?
באופן כללי אם החברות האלו באמת מוצאות דרך לשתף פעולה לטובת כולן ולפרוש תשתית שבסופו של דבר תשרת את כל תושבי הארץ, אז מבחינתי זה דבר מבורך. אני פשוט לא מבין אם זה מה שקורה כאן או לא...
אני לא יודע מה לחשוב לגבי זה... אם אני קורא נכון, בעיקרון אנלימיטד תהיה תשתית "משותפת לכולם" בבעלות משותפת של הוט וסלקום (ועוד גופים שהם לא ספקי אינטרנט). אבל מה זה אומר? האם יהיו חיבורים ל"הוט פייבר" באותם בניינים שיש כבר אנלימיטד וסלקום פייבר ופרטנר פייבר? מה ההבדל בין חיבורים כאלה אם כולם (או חלקם) מחוברים למעשה לאותה תשתית של סיבים פרוסים?
באופן כללי אם החברות האלו באמת מוצאות דרך לשתף פעולה לטובת כולן ולפרוש תשתית שבסופו של דבר תשרת את כל תושבי הארץ, אז מבחינתי זה דבר מבורך. אני פשוט לא מבין אם זה מה שקורה כאן או לא...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
למי אכפת מי פרס ואיזה חברה שילמה יותר?03/03/2021 19:20noam23 כתב: קצת מגוכחת הכתבה הזו. האם חברת הוט פרסה סיב אופטי אחד בישראל עד היום? חברה שלא נקפה אצבע בנושא, עכשיו שילמה קצת כסף ל ibc ורוכבת על המאמץ שלהם....
המצב של ישראל גרוע וכל שיתוף פעולה שמקדם את הנושא זה צעד מבורך וחשוב.
נראה שלא משנה מה יקרה תמיד יהיו אנשים שיתמרמרו על הכל...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
לא עניין של להתמרמר. הם לא עשו כלום עד עכשיו כדי לקדם פריסת סיבים, למרות שהם חברת ענק שקיבלה הטבות רגולטוריות אדירות מהמדינה. היה אפשר לצפות מחברה כה גדולה שתתחרה בבזק בפריסת סיבים בישראל, ולא תצטרף למיזם ibc כאחרונת הספקיות הקטנטנות. ההתפארות שלהם בנוצות לא להם פשוט מקוממת.03/03/2021 23:02vivi כתב:למי אכפת מי פרס ואיזה חברה שילמה יותר?03/03/2021 19:20noam23 כתב: קצת מגוכחת הכתבה הזו. האם חברת הוט פרסה סיב אופטי אחד בישראל עד היום? חברה שלא נקפה אצבע בנושא, עכשיו שילמה קצת כסף ל ibc ורוכבת על המאמץ שלהם....
המצב של ישראל גרוע וכל שיתוף פעולה שמקדם את הנושא זה צעד מבורך וחשוב.
נראה שלא משנה מה יקרה תמיד יהיו אנשים שיתמרמרו על הכל......
מהירות של עד 1000 מגה: הוט משיקה את רשת הסיבים האופטיים
ענקית התקשורת מבטיחה לחבר כשני מיליון בתי אב עד 2025 • פטריק דרהי, הבעלים של החברה: "השקענו יותר מ-10 מיליארד שקל בתשתיות בישראל בעשור האחרון"
כשני מיליון בתי אב – עד 2025
לדברי החברה, כבר בימים הקרובים היא תאפשר ליותר מ-600,000 בתי אב המתגוררים באזורי הפריסה להצטרף לרשת הסיבים האופטיים. מדי שנה החברה תגיע למאות אלפי בתי אב נוספים - מדובר בקצב חסר תקדים. על פי תוכניות החברה, עד שנת 2025 תגיע הפריסה המתקדמת למרבית מדינת ישראל הן ברשת סיבים אופטיים והן ברשת דור 5 (5G).
https://www.israelhayom.co.il/article/857327
ענקית התקשורת מבטיחה לחבר כשני מיליון בתי אב עד 2025 • פטריק דרהי, הבעלים של החברה: "השקענו יותר מ-10 מיליארד שקל בתשתיות בישראל בעשור האחרון"
כשני מיליון בתי אב – עד 2025
לדברי החברה, כבר בימים הקרובים היא תאפשר ליותר מ-600,000 בתי אב המתגוררים באזורי הפריסה להצטרף לרשת הסיבים האופטיים. מדי שנה החברה תגיע למאות אלפי בתי אב נוספים - מדובר בקצב חסר תקדים. על פי תוכניות החברה, עד שנת 2025 תגיע הפריסה המתקדמת למרבית מדינת ישראל הן ברשת סיבים אופטיים והן ברשת דור 5 (5G).
https://www.israelhayom.co.il/article/857327
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
התקשרו אלי אתמול לנסות לעניין אותי. שאלה איזה חיבור יש לי כרגע, עניתי 1000/100. מציע לי 600. שואל למה 600 כשיש לי 1000? עונה שזה מה שיש כרגע.
HOT. הרי רק בגלל השירות נפלא שלכם אעבור אליכם לחבילה נחותה יותר. מזל שהתקשרתם (הכל בציניות כמון למי שאיכשהו פיספס).
HOT. הרי רק בגלל השירות נפלא שלכם אעבור אליכם לחבילה נחותה יותר. מזל שהתקשרתם (הכל בציניות כמון למי שאיכשהו פיספס).