מספר שאלות על R81 =]
שלום =] יש לי מספר שאלות לגבי ה-LCD =]
רכשתי אותה והיא מעולה! אך אשמח לקצת עזרה =]
ה-LCD מחובר לממיר יס מקס בעזרת כבל SVideo.
1. לפעמים כשיש פרסומות שהן במסך רחב (בערוצים מסחריים) ואז הפרסומת לאחר מכן היא על מסך מעולה, המסך כאילו קופץ לשניה. יש אפשרות לבטל את זה? האם זה בעיה בכבל או בהגדרות של הממיר? האם זה עניין של ביטול מעבד כלשהוא?
2. אותה בעיה בדיוק במעבר חד בין צבעים, כמו לדוגמא בסדרה "הנפילים" כשיש קטעים שנזכרים (ברוב הסדרות זה קורה באותו מקרה..).
1+2 = קורה רק בשידורי טלוויזיה! במהלך משחקי PS3 ושימוש במחשב זה לא קורה!
3. אפשר לדעת הגדרות אופטימליות לשימוש עם ממיר יס מקס?
רכשתי אותה והיא מעולה! אך אשמח לקצת עזרה =]
ה-LCD מחובר לממיר יס מקס בעזרת כבל SVideo.
1. לפעמים כשיש פרסומות שהן במסך רחב (בערוצים מסחריים) ואז הפרסומת לאחר מכן היא על מסך מעולה, המסך כאילו קופץ לשניה. יש אפשרות לבטל את זה? האם זה בעיה בכבל או בהגדרות של הממיר? האם זה עניין של ביטול מעבד כלשהוא?
2. אותה בעיה בדיוק במעבר חד בין צבעים, כמו לדוגמא בסדרה "הנפילים" כשיש קטעים שנזכרים (ברוב הסדרות זה קורה באותו מקרה..).
1+2 = קורה רק בשידורי טלוויזיה! במהלך משחקי PS3 ושימוש במחשב זה לא קורה!
3. אפשר לדעת הגדרות אופטימליות לשימוש עם ממיר יס מקס?
מישהו?
אני חייב לדעת איך פותרים את בעיית הקפיצה הזו במעבר חד בין צבעים. חיפשתי בפורומים מחו"ל, וראיתי שאם אני מבטל את ה-Dynamic Dimming ב-Service Menu, אז זה מבטל את הקפיצות האלה.
רציתי לדעת אם מישהו באמת בדק את זה...
אני חייב לדעת איך פותרים את בעיית הקפיצה הזו במעבר חד בין צבעים. חיפשתי בפורומים מחו"ל, וראיתי שאם אני מבטל את ה-Dynamic Dimming ב-Service Menu, אז זה מבטל את הקפיצות האלה.
רציתי לדעת אם מישהו באמת בדק את זה...
תבטל, תבדוק ואם לא עוזר אז תחזירSagiBarak כתב:מישהו?
רציתי לדעת אם מישהו באמת בדק את זה......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי מה הכוונה "קפיצה" - תוכל להסביר יותר בפרוטרוט?
לגבי הגדרות אופטימליות, רצוי לקרוא את המאמרים על כיול (במיוחד על YES IMPACT).
לגבי הגדרות אופטימליות, רצוי לקרוא את המאמרים על כיול (במיוחד על YES IMPACT).
אממ... ברגע שיש שינוי מהיר במיוחד של צבע (שאגב, זה משום מה לא קורה הרבה...) מצבע כהה מאוד לצבע בהיר מאוד, יש מן כזה כמו כיווץ של המסך לשבריר שניה, ואז הכל בסדר. באנגלית קוראים לזה Flicker... זה מן רעד כזה של המסך.
זה עניין של שניה לכן גם להביא תמונה של זה זה קשה מאוד.
מה גם שהיום לפחות עדיין לא נתקלתי בזה.
זה ממש קשה להסביר את זה =\
אבל זה לא כל כך קריטי שיגרום לי להחזיר את המסך או משהו, כי המסך מעולה, אין לי מילים.
במשחקי PS3 ובשימוש במחשב הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש! (שאגב, שם אין את הבעיה הזו... ולכן אני חושב שאחת הסיבות לזה שיש את הבעיה הזו, זה שאני מחבר את ה-Yes Max בכבל Svideo > Svideo די עלוב..)
זה עניין של שניה לכן גם להביא תמונה של זה זה קשה מאוד.
מה גם שהיום לפחות עדיין לא נתקלתי בזה.
זה ממש קשה להסביר את זה =\
אבל זה לא כל כך קריטי שיגרום לי להחזיר את המסך או משהו, כי המסך מעולה, אין לי מילים.
במשחקי PS3 ובשימוש במחשב הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש! (שאגב, שם אין את הבעיה הזו... ולכן אני חושב שאחת הסיבות לזה שיש את הבעיה הזו, זה שאני מחבר את ה-Yes Max בכבל Svideo > Svideo די עלוב..)