תודה משה!, כמה התייחסויות:
26/02/2021 6:16
Moshe984 כתב:
היי, לא הייתי ספציפית הולך על זה מהסיבה שבמפרט טכני אין אפילו אזכור לכמה וואט/אמפר הוא צורך, ולכן יוצא מזה שמדובר במוצר ירוד ואפילו מאוד, המחיר זול מידיי תחשוב לבד.
...
אבל רשום שם שההספק הכולל הוא 3500W, מניח שזה לפי חישוב של 16A*220V~לא?
כמו כן, יש עליו ביקורות טובות באינטרנט.
אני רווק ולא צריך 4 להבות, הבנתי שבשביל להבה אחת או שתיים שעובדות במקביל, מספיק חיבור חד פאזי של 16A, זה לא נכון?
Moshe984 כתב:
בשביל כיריים אינדוקציה תתן לי לנחש שמשהו כמו ששלחת יצרוך כ 15A, אתה חייב שקע נפרד למפסק נפרד בארון חשמל אחרת בזמן שזה עובד לא תוכל להדליק שום דבר נוסף.
...
כל שקעי הכח במטבח שלי תפוסים, אבל יש לי גם 3 שקעים שמחוברים לפיוז אחד על הלוח, ואף אחד מ3 לא בשימוש, אני מניח שאוכל להשתמש באחד מהם רק לאינדוקציה? הרי הוא יהיה המכשיר היחידי שיצרוך כח מהשלשה הזו.
Moshe984 כתב:
כעיקרון זה מאוד פשוט, מנתקים את תנור הגז יש שם ברז מתחת בארון סוגרים אותו פשוט ואז אפשר לנתק את הצינור ולהוציא את התנור גז ובמקומו להניח את החשמלי, אם יש לך בלונים בחוץ אז תסגור אותם לפני, אם מחובר למצבור גז שכונתי ו/או בניית דירות, תבקש להתנתק.
בהצלחה.
...
התכוונתי למשהו אחר: האם אפשר להניח מכשיר אינדוקציה על הכיריים הישנות של התנור (הרי התנור עשוי ממתכת) מבלי לגרום לו לנזק?. אם אסור, במידה ויש לו מכסה מזכוכית שמכסה את הכיריים של הגז, אפשר להניח את האינדוקציה על המכסה הזה?.
תודה רבה שוב על העזרה!