בעיה ברסיבר marantz sr7000
שלום,
יש לי בעיה ברסיבר שאודה לכם אם תוכלו לאפיין אותה:
יציאת הסראונד השמאלית של הרסיבר אינה עובדת כמו שצריך.
כאשר אני מעביר את הרסיבר ל- 5 ערוצים או שומע סרט ב- AC3, אני לא שומע כלום ברמקול האחורי השמאלי. אולם, כאשר אני נכנס לתפריט ל- ch level ומשחק עם ההגברה של הערוץ הרלוונטי פתאום הוא מתחיל לפעול ושומעים מצויין. לא תמיד זה מצליח ובזמן האחרון זה מצליח פחות ופחות.
מישהו יכול לאפיין לי את הבעיה ואיך ניתן לתקן את זה?
האם אני אצטרך לתת אותו לתיקון ואם כן אז היכן?
בתודה מראש,
ליאור
יש לי בעיה ברסיבר שאודה לכם אם תוכלו לאפיין אותה:
יציאת הסראונד השמאלית של הרסיבר אינה עובדת כמו שצריך.
כאשר אני מעביר את הרסיבר ל- 5 ערוצים או שומע סרט ב- AC3, אני לא שומע כלום ברמקול האחורי השמאלי. אולם, כאשר אני נכנס לתפריט ל- ch level ומשחק עם ההגברה של הערוץ הרלוונטי פתאום הוא מתחיל לפעול ושומעים מצויין. לא תמיד זה מצליח ובזמן האחרון זה מצליח פחות ופחות.
מישהו יכול לאפיין לי את הבעיה ואיך ניתן לתקן את זה?
האם אני אצטרך לתת אותו לתיקון ואם כן אז היכן?
בתודה מראש,
ליאור
יש לי בעיה דומה בריסבר אונקיו 601. למיטב הבנתי מדובר בתופעה טבעית של רסיברים לוקח להם כמה דקות להתחמם והדבר פוגע רק בערוץ האחורי שמאלי - הערוץ האחרון, מגבלה טכנולוגית.
אחרי כמה דקות והגברת העוצמה אתה אמור לשמוע אותו הדבר בכל הערוצים.
בברכה,
אמיר
בברכה,
אמיר
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
נשמע לי מאוד לא תקין , ולא הגיוני .amirdavid כתב:יש לי בעיה דומה בריסבר אונקיו 601. למיטב הבנתי מדובר בתופעה טבעית של רסיברים לוקח להם כמה דקות להתחמם והדבר פוגע רק בערוץ האחורי שמאלי - הערוץ האחרון, מגבלה טכנולוגית.
בברכה,
אמיר...
זו תקלה , זה לא אמור לפעול אחרי חימום של המכשיר אלא כל הזמן .
לגבי תיקון תפנה ל"אלמור"
http://www.elmor.co.il/
- imoskovich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה לא אופייני
המגבר צריך לעבוד מההתחלה כשמדליקים אותו כמו שצריך
המגבר צריך לעבוד מההתחלה כשמדליקים אותו כמו שצריך
לא נשמע הגיוני. מה עוד שהמגבר שלי אף פעם לא כבוי, הוא דולק תמיד ולכן אין בעית התחממות או משהו דומה.יש לי בעיה דומה בריסבר אונקיו 601. למיטב הבנתי מדובר בתופעה טבעית של רסיברים לוקח להם כמה דקות להתחמם והדבר פוגע רק בערוץ האחורי שמאלי - הערוץ האחרון, מגבלה טכנולוגית.
אחרי כמה דקות והגברת העוצמה אתה אמור לשמוע אותו הדבר בכל הערוצים....
כנראה זו באמת בעיה ברסיבר.
אני אפנה לאלמור.
תודה
טוב, אז פניתי לאלמור שזה בעצם ניופאן ותשמעו טוב מה הם אמרו לי:
הדגם הספציפי הזה לא מופיע להם במחשב ולכן אין באפשרותם להפנות אותי למחלקה הטכנית שלהם.
יש להם דגם קרוב (SR7001) אבל בגלל שלא מדובר באותו דגם הם לא יכולים לעזור לי ואפילו לא לתת לי לדבר עם אחד הטכנאים שלהם.
בקיצור, זרקו אותי מכל המדרגות ואמרו לי לפנות לאתר של marantz לבדוק אם יש נציגות אחרת בארץ שיכולה לטפל בי.
פניתי לאתר והנציגים היחידים והבלעדיים שלהם היא ניופאן, אז מה אני עושה לעזאזל. השרות הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים שלי.
אפילו אמרתי שאני אשלם להם ועדיין אין עם מי לדבר. פשוט חוצפה!!!

הדגם הספציפי הזה לא מופיע להם במחשב ולכן אין באפשרותם להפנות אותי למחלקה הטכנית שלהם.
יש להם דגם קרוב (SR7001) אבל בגלל שלא מדובר באותו דגם הם לא יכולים לעזור לי ואפילו לא לתת לי לדבר עם אחד הטכנאים שלהם.
בקיצור, זרקו אותי מכל המדרגות ואמרו לי לפנות לאתר של marantz לבדוק אם יש נציגות אחרת בארץ שיכולה לטפל בי.
פניתי לאתר והנציגים היחידים והבלעדיים שלהם היא ניופאן, אז מה אני עושה לעזאזל. השרות הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים שלי.
אפילו אמרתי שאני אשלם להם ועדיין אין עם מי לדבר. פשוט חוצפה!!!
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לך אחריות?
אם כן מי סיפק אותה?
אם המכשיר עדין לא באחריות פשות תפנה למעבדה פרטית
אם כן מי סיפק אותה?
אם המכשיר עדין לא באחריות פשות תפנה למעבדה פרטית
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
אם לא קנית את המכשיר בארץ לרוב ליצרנים מסויימים יש הוראה ברורה ליבואן הרשמי לא לתקן אצלם את המכשיר. זה כדי למנוע יבוא פרללי , יבוא לא חוקי , וזה גם הסכמים של היבואן-יצרן לשם הבטחה להכנסה.
לגבי מעבדה , אני הייתי פשוט מחפש בדפי זהב. אולי טלפון לרפי האוזמן , שהוא מקושר להרבה מעבדות בטח בארץ אם הוא לא יכול אפילו בעצמו לתקן.
בקיצור גש למעדה קרובה למקום מגורייך. מישהו שנראה לך שיש לו עבודה, כלומר יש לו ציוד, אבל לא אחד שיש אצלו כמויות לא נורמליות כי זה אומר שהוא עצלן שלוקח עבודות ולא מתקן. לי פעם היה אחד כזה מול הבית. שאיבד לי את הוידאו. סיפור ארוך.
רוב הסיכויים את החלק הוא יביא מניפאן לבד.
אגב מאיפה הבאת את המגבר?
לגבי מעבדה , אני הייתי פשוט מחפש בדפי זהב. אולי טלפון לרפי האוזמן , שהוא מקושר להרבה מעבדות בטח בארץ אם הוא לא יכול אפילו בעצמו לתקן.
בקיצור גש למעדה קרובה למקום מגורייך. מישהו שנראה לך שיש לו עבודה, כלומר יש לו ציוד, אבל לא אחד שיש אצלו כמויות לא נורמליות כי זה אומר שהוא עצלן שלוקח עבודות ולא מתקן. לי פעם היה אחד כזה מול הבית. שאיבד לי את הוידאו. סיפור ארוך.
רוב הסיכויים את החלק הוא יביא מניפאן לבד.
אגב מאיפה הבאת את המגבר?