שלום לכולם,
התקנתי את ה-tenda nova mw3.
למשך כמה ימים הכל עובד, יש קליטה טובה ביחידת האם וביחידה המרוחקת. אבל לאחר מספר ימים יחידת האם מאבדת קליטה (נדלקת נורה כתומה) ואין לה אינטרנט (למרות שעדיין אפר להתחבר אליה עם מחשב או פלאפון). אני מנתק את יחידת האם וחבר מחדש ואז זה שוב עובד, אבל למספר ימים עד שהבעיה חוזרת.
ניסיתי להחליף בין שתי היחידות וגם להשתמש רק ביחידת האם ללא יחידה מרוחקת - לא עזר.
יש למישהו רעיונות?
תודה מראש
Tenda nova mw3
הי שרון,
הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה שתיארת (עם שלוש יחידות שונות) ולצערי הבעיה לא נפתרה בשום צורה.
בנוסף, הייתה תופעה נוספת שהאודיו בשיחות זום\טימס\סקייפ היה נשמע איום ונורא בצד השני.
מחיפוש ברשת התברר שהתופעות האלו נפוצות במוצר הזה של טנדה והחברה כנראה לא תתקן את זה לעולם.
אני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי והוא להחליף נתב ל-AX3 PRO. ברגע שהחלפתי כל הבעיות נפתרו, שלא לדבר על שידרוג הטווח והביצועים ברשת. יש ת'רד שלם בפורום שמוקדש לעניין:
viewtopic.php?f=62&t=345150
הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה שתיארת (עם שלוש יחידות שונות) ולצערי הבעיה לא נפתרה בשום צורה.
בנוסף, הייתה תופעה נוספת שהאודיו בשיחות זום\טימס\סקייפ היה נשמע איום ונורא בצד השני.
מחיפוש ברשת התברר שהתופעות האלו נפוצות במוצר הזה של טנדה והחברה כנראה לא תתקן את זה לעולם.
אני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי והוא להחליף נתב ל-AX3 PRO. ברגע שהחלפתי כל הבעיות נפתרו, שלא לדבר על שידרוג הטווח והביצועים ברשת. יש ת'רד שלם בפורום שמוקדש לעניין:
viewtopic.php?f=62&t=345150
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
אותן בעיות היו גם לי עם מערכת ה- Tenda, מערכת חדשה שקניתי ולא הצלחתי להחזיק איתה יותר משבוע.
עברתי ל- AX3 והכל תקין כמו שצריך להיות.
עברתי ל- AX3 והכל תקין כמו שצריך להיות.