מקרה מוזר עם ה nvidia shield pro
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אתמול הדלקתי אותו ופתחתי את הקודי. תמונת הפתיחה של הקודי היתה נראית שונה ואף מפוקסלת.
נכנסתי בתפריט לקבצים שלי והסיפריות הממופות לא היו שם. חשבתי בטח אין כתובת לסטרימר או שמיפוי הכוננים התנתק.
נכנסתי לתפריטי השילד וראיתי שהכל מקונפג כמו שצריך. ליתר בטחון ניתקתי את ה NAS וחיברתי מחדש. עדיין כלום.
ניסיתי לקרוא ברשת ולא מצאתי כלום. החלטתי ללכת על factory reset וזה הדבר היחיד שעזר.
באמת שאין לי מושג מה קרה שם. יכול להיות עידכון שנפל באמצע מסיבה כזאת או אחרת
נכנסתי בתפריט לקבצים שלי והסיפריות הממופות לא היו שם. חשבתי בטח אין כתובת לסטרימר או שמיפוי הכוננים התנתק.
נכנסתי לתפריטי השילד וראיתי שהכל מקונפג כמו שצריך. ליתר בטחון ניתקתי את ה NAS וחיברתי מחדש. עדיין כלום.
ניסיתי לקרוא ברשת ולא מצאתי כלום. החלטתי ללכת על factory reset וזה הדבר היחיד שעזר.
באמת שאין לי מושג מה קרה שם. יכול להיות עידכון שנפל באמצע מסיבה כזאת או אחרת
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אולי המכשיר ניסה לעדכן את הקודי לגירסה החדשה והעסק התחרבש ? איזו גירסת קודי מופיעה לך עכשיו ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי להגדיר הכל מחדש. לא עזר. רק factory reset סידר את הבעיה אבל כפי הנראה אני לא בגירסה החדשה של קודי23/02/2021 14:50Saaron כתב: התמונה המפוקסלת זו תמונת הפתיח של קודי 19 מטריקס. העדכון כנראה שינה לך חלק מההגדרות.
תגדיר מחדש....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב אז אתמול שני המכשירים שלי קיבלו את העידכון של הקודי (הישן לראשונה והחדש שוב).
בישן, הקבצים קיימים בקודי אבל הרסיבר לא הציג את הפורמט הנכון של הסאונד אלא PCM. שיחקתי משהו בהגדרות וזה הסתדר
בחדש, שוב לא רואים את הקבצים בקודי. עשיתי ריסטארט ולא עוזר. עשיתי שוב FACTORY RESET אבל הפעם זה לא עזר כי לאחריו צריך להתקין שוב את הקודי והקודי מותקן עם הגירסה האחרונה (19) שבה יש את הבעיה. הורדתי VLC. שם אני מצליח להגיע לקבצים אבל רואה את התרגום בג'יבריש. שיחקתי עם הגדרות של SUBTITLES ENCODING ללא הועיל.
רק אני נתקל בזה? מוזר מאוד!
בישן, הקבצים קיימים בקודי אבל הרסיבר לא הציג את הפורמט הנכון של הסאונד אלא PCM. שיחקתי משהו בהגדרות וזה הסתדר
בחדש, שוב לא רואים את הקבצים בקודי. עשיתי ריסטארט ולא עוזר. עשיתי שוב FACTORY RESET אבל הפעם זה לא עזר כי לאחריו צריך להתקין שוב את הקודי והקודי מותקן עם הגירסה האחרונה (19) שבה יש את הבעיה. הורדתי VLC. שם אני מצליח להגיע לקבצים אבל רואה את התרגום בג'יבריש. שיחקתי עם הגדרות של SUBTITLES ENCODING ללא הועיל.
רק אני נתקל בזה? מוזר מאוד!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אם זו לא בעיה מוכרת למפתחים של קודי, כדאי מאד להודיע להם, אחרת יכול להיות שזה לא יפתר.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ראיתי בפורום שם ששאלו על זה. מניח שעם הזמן עוד ועוד אנשים יתקלו בזה. יש עוד אחד או שניים רק בפורום הזה.
בכל מקרה, אותי באופן אישי, השידרוג לא מעניין. אין לי בעיה להישאר עם 18.9 עד היום האחרון שיהיה לי את השילד.
בכל מקרה, אותי באופן אישי, השידרוג לא מעניין. אין לי בעיה להישאר עם 18.9 עד היום האחרון שיהיה לי את השילד.
אם אני חוזר ל 18.9 - זה ימחק לי את ההגדרות שעשיתי כדי שאני יוכל לצפות בתכנים מהמחשב דרך קודי ?27/02/2021 21:12kingikra כתב: טוב אז לא הצלחתי לפתור את זה ופשוט חזרתי ל 18.9 וביטלתי את השדרוג האוטומטי עד שהם יפתרו את הבעיה המעצבנת הזאת
למי שנתקל ורוצה לדעת איך משנמכים? תעקבו אחר ההוראות בוידאו הזה:
...
כי היה לי סיוט עד שהצלחתי להגדיר את זה וגם זה בפוקס עבד לי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי מושג אבל נראה שזה ימחק את ההגדרות05/03/2021 15:21dondestas כתב:
אם אני חוזר ל 18.9 - זה ימחק לי את ההגדרות שעשיתי כדי שאני יוכל לצפות בתכנים מהמחשב דרך קודי ?
כי היה לי סיוט עד שהצלחתי להגדיר את זה וגם זה בפוקס עבד לי....
גם לי זה קורה27/02/2021 14:08kingikra כתב: הורדתי VLC. שם אני מצליח להגיע לקבצים אבל רואה את התרגום בג'יבריש.
שיחקתי עם הגדרות של SUBTITLES ENCODING ללא הועיל.
רק אני נתקל בזה? מוזר מאוד!...
בסוף התייאשתי מ VLC והתקנתי MX PLAYER
עובד מעולה , גם דרך הרשת .