עזרה| tp link deco, מכשירי wifi מתחברים ליחידה הלא נכונה
-
razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מכשירי wifi (לא נודדים בבית) מתחברים ליחידה הלא קרובה אליהם
למשל esp wifi שנמצא מטר מיחידה בסלון מעדיף להתחבר ליחידה בחדר שינה שנמצאת 5 מטר ממנו
איך אני פותר את זה?
למשל esp wifi שנמצא מטר מיחידה בסלון מעדיף להתחבר ליחידה בחדר שינה שנמצאת 5 מטר ממנו
איך אני פותר את זה?
קודם כל מה הבעיה בכך? אתה כן מרגיש ירידה במהירות?
כלל המכשירים לא נודדים או קבוצה מסויימת? למשל ניידים עם וינדווס? או אייפונים? וכו
כעיקרון מעבר מתבצע רק כאשר עוצמת קליטה יורדת מתחת לרף מסויים, יש מקרים בהם ״אין הצדקה למעבר״
תנסה למצוא מקום עם קליטה ממש גרוע ליחידה הנ״ל, לפעמים עוזר פשוט לשנות מיקום בחדר וכך בעצם כשתצא ממנו תקבל קליטה גרוע בחדר אחר ומעבר אכן יתבצע.
דברים לבדקו: יש מכשירים שכן מתחברים ליחידה השניה ולא כולם על אחת
תבדוק שאתה מעודכן לגרסא אחרונה
כלל המכשירים לא נודדים או קבוצה מסויימת? למשל ניידים עם וינדווס? או אייפונים? וכו
כעיקרון מעבר מתבצע רק כאשר עוצמת קליטה יורדת מתחת לרף מסויים, יש מקרים בהם ״אין הצדקה למעבר״
תנסה למצוא מקום עם קליטה ממש גרוע ליחידה הנ״ל, לפעמים עוזר פשוט לשנות מיקום בחדר וכך בעצם כשתצא ממנו תקבל קליטה גרוע בחדר אחר ומעבר אכן יתבצע.
תבדוק שאתה מעודכן לגרסא אחרונה
-
razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

כן אני מרגיש ירידה באיכות האינטרנט21/02/2021 21:26alcd כתב: קודם כל מה הבעיה בכך? אתה כן מרגיש ירידה במהירות?
תבדוק שאתה מעודכן לגרסא אחרונה...
מכשירים מסוימים לא מתחברים ליחידה הקרובה יותר (מכשירי esp32)
אין אפשרות להזיז אותם כי הם מחוברים בכבל לספק כוח אבל עלה לי רעיון לנסות לנתק את היחידה שהם מתחברים אליה ולראות אם זה מסתדר
לאביזרים שלא זזים מהמקום ולא צריכים לנדוד אפשר לבצע כך:
כיבוי היחידה הרחוקה שאליה הוא מתחבר יגרום לו להתחבר מחדש ליחידה הנכונה, בהגדרות החיבור באפליקציה לבטל את הנדידה לאביזר הבעיתי,
לחבר מחדש את היחידה הרחוקה.
כך ביצעתי עבור הTV שלי שהתחברה ליחידה הלא נכונה.
כיבוי היחידה הרחוקה שאליה הוא מתחבר יגרום לו להתחבר מחדש ליחידה הנכונה, בהגדרות החיבור באפליקציה לבטל את הנדידה לאביזר הבעיתי,
כך ביצעתי עבור הTV שלי שהתחברה ליחידה הלא נכונה.
-
razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

22/02/2021 10:26a_yaron כתב: לאביזרים שלא זזים מהמקום ולא צריכים לנדוד אפשר לבצע כך:
כך ביצעתי עבור הTV שלי שהתחברה ליחידה הלא נכונה....
-
razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

הdeco מותקן אצלי כAP...
תשאיר רק את היחידה שאתה רוצה שאליה האביזר יתחבר פעילה ואז לא תהיה לו ברירה והוא יתחבר לנכונה...
אם היחידות מחוברות קווית אין צורך לשנות את ההגדרה מי היחידה הראשית.
אתה יכול לנסות לנתק ולהפעיל מחדש את הWIFI באביזר, יכול להיות שהוא יתחבר ליחידה הנכונה ואז תבטל את הנדידה שלו.
אם היחידות מחוברות קווית אין צורך לשנות את ההגדרה מי היחידה הראשית.
אתה יכול לנסות לנתק ולהפעיל מחדש את הWIFI באביזר, יכול להיות שהוא יתחבר ליחידה הנכונה ואז תבטל את הנדידה שלו.
כנס לאפליקציית הדקו,
לחץ על סמל האינטרנט (כדור אמצעי), בחר את היחידה, משם אתה יכול לנתק את המשתמשים / מכשירים המחוברים ליחידה מסויימת,
תמשיך לנתק את המכשיר עליו אתה מדבר מכל היחידות "הרחוקות" מבחינתך ובכך תחייב אותו להתחבר ליחידה הקרובה / רצויה.
לחץ על סמל האינטרנט (כדור אמצעי), בחר את היחידה, משם אתה יכול לנתק את המשתמשים / מכשירים המחוברים ליחידה מסויימת,
תמשיך לנתק את המכשיר עליו אתה מדבר מכל היחידות "הרחוקות" מבחינתך ובכך תחייב אותו להתחבר ליחידה הקרובה / רצויה.