המלצה לתוכנת סינכרון טובה בין יומן אאוטלוק במחשב לסלולר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
BoazSimhony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

תוכנה טובה שתעשה את העבודה
ותסנכרן בין פגישות . לא חשוב היכן הן נרשמו שיופיעו גם באאוטלוק ב DESKTOP
וגם בנייד GMAIL calendar
גם בתשלום
שילמתי על Sync2
של 4TEAM
לא עושה את העבודה טוב

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

במקרה גם התחלתי להשתמש ביומן של outlook במקביל ליומן gmail. אין לי יותר מידי בשורות לגבי מה שאתה מבקש, אבל לא ציינת את האופציות הבאות (ובנוסף לי אין צורך לסנכרן את ה-outlook ל-google calander ב-desktop אם זה באמת צורך שיש לך):

א. בהתחלה פשוט הוספתי את החשבון של ה-outlook בהגדרות של ה-andriod (או אולי זה היה דרך ה-gmail אני כבר לא זוכר). בגדול זה עובד וזה היה מאד נוח שאני יכול לראות את כל הפגישות ביחד על calander משותף. הבעיה שהפגישות מה-outlook לא היו מתעדכנות ב-google calander (בטלפון) בצורה מספיק אמינה בשבילי, זה במיוחד שיגע אותי לגבי פגישות שבוטלו או זזו ונשארו במועד הישן. בנוסף גם הודעות על מיילים הגיעו הרבה פעמים באיחור גדול, במקרה שלי המיילים זה לא כזה קריטי אבל לדעתי זה גם אומר שהפגישות לא יופיע ביומן עד שה-gmail לא יקבל את המייל עליהם (אני לא 100% לגבי זה).
אולי לאחרים יש ניסיון אחר אם הקונפיגורציה הזו או יודעים איך לתקן זאת, אני התייאשתי מזה.

ב. זה פחות נח אבל לצרכים שלי זה מספיק טוב שיש לי שני יומנים שונים בטלפון (ע"י שימוש באפלקיציה של outlook בטלפון). אפילו שמתי את ה-widgetים שלהם אחד ליד השני שאוכל בקלות יחסית לראות את היומן המאוחד שלי. לי זה הרבה יותר חשוב שהיומן יתעדכן בצורה 100% אמינה ואני בספק שאצליח למצוא פתרון אחר שיבטיח את זה. בעבר המאד רחוק אני זוכר שבדקתי תוכנות מהסוג שציינת וזה השאיר מספיק טעם רע שאני לא אחזור לכיוון ללא המלצות מאד חמות ממישהו שאני סומך עליו (זה כמובן לא אומר שאין היום אופציות טובות אבל לצערי זה מסתדר לי אם מה שאתה כותב...).

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1185
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #3 

20/02/2021 14:14  
BoazSimhony כתב:
תוכנה טובה שתעשה את העבודה
ותסנכרן בין פגישות . לא חשוב היכן הן נרשמו שיופיעו גם באאוטלוק ב DESKTOP
וגם בנייד GMAIL calendar
גם בתשלום
שילמתי על Sync2
של 4TEAM
לא עושה את העבודה טוב
...
לא משתמש בכלל באווטלוק למוביל. הרבה שנים עם https://www.aqua-mail.com/
עובדת מעולה (גרסת PRO) בסינכרון עם כמה חשבונות מסוגים שונים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”