Kodi 19.0 "Matrix" - Release - יצאה גרסה רשמית להורדה - להיזהר עם ההרחבות
yes, it's here! After several iterations of alpha, beta and RC, Team Kodi is pleased to announce that Kodi 19.0 "Matrix" has just been formally released on all supported platforms
אחרי ההתקנה (נקיה) שמתי לב שכמעט כל ההרחבות צד 3 לא עובדות. הבנתי שזה ידוע כי הם עברו לפייטון 3 בלי תמיכה לאחור. אז להיזהר עם ההתקנה הזו.
אחרי ההתקנה (נקיה) שמתי לב שכמעט כל ההרחבות צד 3 לא עובדות. הבנתי שזה ידוע כי הם עברו לפייטון 3 בלי תמיכה לאחור. אז להיזהר עם ההתקנה הזו.
באג בכתוביות בעברית, סימני פיסוק מופיעים הפוך. לא תוקן ב RC, אני מניח שלא תוקן גם ב Released (אם כי לא בדקתי).
חשוב להגיב ולהציף את הבאג כדי שהמפתחים ישימו לב אליו:
https://github.com/xbmc/xbmc/issues/18648
לגבי תוספים:
תוספי כתוביות: אצלי ויזדום לא עובד, כתובית עובד (תודה למפתחים על ההשקעה).
לגבי תוספים אחרים: אני השתמשתי בתוסף של eco99fm שנשבר. שאר התוספים שאני משתמש בהם עובדים.
חשוב להגיב ולהציף את הבאג כדי שהמפתחים ישימו לב אליו:
https://github.com/xbmc/xbmc/issues/18648
לגבי תוספים:
תוספי כתוביות: אצלי ויזדום לא עובד, כתובית עובד (תודה למפתחים על ההשקעה).
לגבי תוספים אחרים: אני השתמשתי בתוסף של eco99fm שנשבר. שאר התוספים שאני משתמש בהם עובדים.
דווקא למי שצריך לנגן HDR יש תמיכה מובנית בתוכנה ולא צריך מרנדר חיצוני כגון MADVR .
אני עדיין משתמש ב KODI DS PLAYER 17.6 לפחות עד שתוספים יתעדכנו לתמוך ב 19 .
האמת שלא משתמש ביותר מידי למעט טלמדיה QUASAR וכ"ו..
לגבי כתוביות מאמין שהמפתחים יעדכנו.
אני עדיין משתמש ב KODI DS PLAYER 17.6 לפחות עד שתוספים יתעדכנו לתמוך ב 19 .
האמת שלא משתמש ביותר מידי למעט טלמדיה QUASAR וכ"ו..
לגבי כתוביות מאמין שהמפתחים יעדכנו.
להנות וכמה שיותר 
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
MOREL MT3
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
אני עובד על התאמה של Wizdom22/02/2021 5:25IdanTs כתב: אין ספק, בעייתי קצת הקטע עם הכתוביות, יש לדעתכם צפי מסויים מתי יתקנו את זה?
לגבי ההרחבות, אז ההרחבה של Wizdom (כתוביות) לא עובדת, אי אפשר להתקין, גם פה יש צפי מסויים?
כמובן בתודה מראש...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מה הכוונה "להוריד"? הצלחתי לשנמך אותו חזרה אחרי ששדרג אוטומטית והפסיק לעבוד:...
בשדרוג הוא בונה DB חדש ובמקרה שלי אני צופה שזה יקח ה-מ-ו-ן זמן ואני מעדיף לא לעשות זאת על השילד אלא על PC.
והסיבה העיקרית שאני לא רואה את עצמי משדרג בקרוב: סקין Phenomenal שעובד נהדר בעברית (מן הסתם).
מישהו מכיר סקין אחר שעובד טוב Right to Left?
- Huber
- חבר במועדון HT

Gico - כשאני נכנס ל APP STORE ב SHIELD ומחפש KODI יש רק את הגרסה שמותקנת אצלי כרגע, 18.9, אין 19. איך שידרגת ל 19 בשילד? איך אומרים לו לשדרג אוטומטית?
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
יש מצב שבגרסה החדשה שמותקן בשילד יהיה אפשרות לפתוח תפריטי בלוריי?
מפני שכרגע אני עם שילד פרו עם גרסת קודי 18.9
ואין אפשרות בכלל להציג תפריט של בלוריי ולא כל אחת משלושת האפשריות שקשורות בהגדרות לתפריט בלוריי עובדת.
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בלוריי הוא פותח את התקייה בצורה רגילה עד שאני מגיע לקבצי הסרטים.
ואין אפשרות בכלל להציג תפריט של בלוריי ולא כל אחת משלושת האפשריות שקשורות בהגדרות לתפריט בלוריי עובדת.
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בלוריי הוא פותח את התקייה בצורה רגילה עד שאני מגיע לקבצי הסרטים.
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=36025025/02/2021 9:22big007 כתב: יש מצב שבגרסה החדשה שמותקן בשילד יהיה אפשרות לפתוח תפריטי בלוריי?
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בלוריי הוא פותח את התקייה בצורה רגילה עד שאני מגיע לקבצי הסרטים....
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
מאיפה אני מוריד את קובץ הjava בכדי להתקין על השילד,ממה שהבנתי מדובר בהרחבה?25/02/2021 9:38idabari כתב:https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=36025025/02/2021 9:22big007 כתב: יש מצב שבגרסה החדשה שמותקן בשילד יהיה אפשרות לפתוח תפריטי בלוריי?
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בלוריי הוא פותח את התקייה בצורה רגילה עד שאני מגיע לקבצי הסרטים.......
האם יש מישהו שהצליח לנגן תפריט בלוריי על השילד?
בעקרון זה בתוך אפליקציית ה-Google Play שעל השילד.25/02/2021 7:21Huber כתב: Gico - כשאני נכנס ל APP STORE ב SHIELD ומחפש KODI יש רק את הגרסה שמותקנת אצלי כרגע, 18.9, אין 19. איך שידרגת ל 19 בשילד? איך אומרים לו לשדרג אוטומטית?...
https://www.youtube.com/watch?v=o8dE6n2 ... =DaButcher
- Huber
- חבר במועדון HT

אתמול הקודי עידכן את עצצו עצמאית, ללא צורך להיכנס ל APP STORE, כנראה בגלל ההגדרה בווידאו הנ"ל.
אני מרוצה - נראה טוב.
אני מרוצה - נראה טוב.