האם אפשרי ליצור MESH בלי חיבור קווי בכבלים?
סליחה על השאלה ה... , אבל בכל זאת , האם אפשרי ליצור MESH גם באמצעות חיבור WIFI ולא קווי , כפי שנהוג לעשות . ?
זאת אומרת , יש לי נגיד שני מכשירי AX3 ואני יודע שניתן ליצור בין שני המכשירים רשת MESH , ואני יודע שצריך לחבר בין שני המכשירים בצורה קווית עם כבלים, אבל בכל זאת , אולי לחבר בין שני המכשירים בצורת WIFI ואז ליצור את רשת ה MESH ?
תודה וסליחה על ה...
זאת אומרת , יש לי נגיד שני מכשירי AX3 ואני יודע שניתן ליצור בין שני המכשירים רשת MESH , ואני יודע שצריך לחבר בין שני המכשירים בצורה קווית עם כבלים, אבל בכל זאת , אולי לחבר בין שני המכשירים בצורת WIFI ואז ליצור את רשת ה MESH ?
תודה וסליחה על ה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
mmnsmmns,
הדבר אפשרי עם ה- AX3, אתה יכול כבר עכשיו לנתק את כבל הרשת מיחידת הלווין ולראות שהרשת תמשיך להתקיים.
הוראות עבור הגדרת Mesh למקרה שתרצה להתחיל מההתחלה:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 7#p3109137
הדבר אפשרי עם ה- AX3, אתה יכול כבר עכשיו לנתק את כבל הרשת מיחידת הלווין ולראות שהרשת תמשיך להתקיים.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 7#p3109137
תודה על התשובות , אבל אני אחדד את שאלתי -
מקובלוצריך לחבר בין היחידות בכבל רשת , אבל אני רוצה לחבר את הראשית לסיב האופטי , ואת יחידת הלווין לא לחבר בכבל לרשת , אלא בוייפיי , האם גם אז תישמר אותה המהירות כמו שאני אחבר ביניהן בכבלים?
מקובלוצריך לחבר בין היחידות בכבל רשת , אבל אני רוצה לחבר את הראשית לסיב האופטי , ואת יחידת הלווין לא לחבר בכבל לרשת , אלא בוייפיי , האם גם אז תישמר אותה המהירות כמו שאני אחבר ביניהן בכבלים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
ביצועים אופטימלים יתקבלו רק בחיבור קוי.
תנסה, אנחנו עכשיו בסוף השבוע, אולי הביצועים יספקו אותך.
תנסה, אנחנו עכשיו בסוף השבוע, אולי הביצועים יספקו אותך.
שלום לכולם, מצטרף לשאלה נוספת לפני קנייה לאחר המלצות על ה - AX3 - לאחר שמבצעים את חיבור ה - MESH - ושמים את היחידה המשנית בחדר X, האם ניתן לחבר דרך כבל רשת את המחשב ליחידה המשנית? (אני יודע שזאת אולי שאלה מטופשת אבל אני לא הכי מבין ברשתות וכל זה).
הסיבה שארצה לחבר בכבל - מחשב נייח ראשי ללא כרטיס רשת אלחוטית.
בעקרון כיום אין לי סיב אופטי אבל עוד כמה חודשים עובר לדירה חדשה ששם יש תשתית פרטנר, סלקום ואנלימטד - וכמובן אתחבר לפרטנר.
אקנה את הנתב המומלץ פה - ואתקין אותו בסלון והמחשב הראשי ובעצם איפה שבעיקר יהיה שימוש - בחדר X (אלא אם כן פרטנר יוכלו להתקין לי שתי נקודות וככה מדיי פעם אדלג עם הנתב הראשי או בחדר או בסלון עד שאחליט סופית איפה למקם).
ו - Ziv_r אני עוקב אחרי ההודעות שלך לגבי הנתב הזה ורציתי להודות לך (וגם לכל מי שהגיב לך והוסיף עוד קצת פרטים) על ההמלצה וים המידע ששפכת לגביו, אז תודה רבה!!
בעקרון כיום אין לי סיב אופטי אבל עוד כמה חודשים עובר לדירה חדשה ששם יש תשתית פרטנר, סלקום ואנלימטד - וכמובן אתחבר לפרטנר.
אקנה את הנתב המומלץ פה - ואתקין אותו בסלון והמחשב הראשי ובעצם איפה שבעיקר יהיה שימוש - בחדר X (אלא אם כן פרטנר יוכלו להתקין לי שתי נקודות וככה מדיי פעם אדלג עם הנתב הראשי או בחדר או בסלון עד שאחליט סופית איפה למקם).
ו - Ziv_r אני עוקב אחרי ההודעות שלך לגבי הנתב הזה ורציתי להודות לך (וגם לכל מי שהגיב לך והוסיף עוד קצת פרטים) על ההמלצה וים המידע ששפכת לגביו, אז תודה רבה!!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כן.19/02/2021 14:48shayzil כתב: שלום לכולם, מצטרף לשאלה נוספת לפני קנייה לאחר המלצות על ה - AX3 - לאחר שמבצעים את חיבור ה - MESH - ושמים את היחידה המשנית בחדר X, האם ניתן לחבר דרך כבל רשת את המחשב ליחידה המשנית? (אני יודע שזאת אולי שאלה מטופשת אבל אני לא הכי מבין ברשתות וכל זה).
אקנה את הנתב המומלץ פה - ואתקין אותו בסלון והמחשב הראשי ובעצם איפה שבעיקר יהיה שימוש - בחדר X (אלא אם כן פרטנר יוכלו להתקין לי שתי נקודות וככה מדיי פעם אדלג עם הנתב הראשי או בחדר או בסלון עד שאחליט סופית איפה למקם)....
תוכל להתחבר לכל אחד מחיבורי הרשת הקווית. אם היחידה המשנית מתחברת קווית, זה אומר שנותרו לך 3 חיבורים פנויים.
אם זה לא מספיק, תמיד תוכל להוסיף סוויץ' קטן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
התשובה היא כן.
אגב..! זה גם אפשרי עם כל הנתבים של חברת שיאומי (העדפה אישית שלי).
לכן אתה לא חייב לחבר יחידות קצה נוספות בחיבור קווי באמצעות כבל רשת. ברגע שאתה מתחבר אלחוטית לנתבים של שיאומי ולא משנה איזה דגם, הם משתמשים כ - End Terminal Devices, כאשר הנתב הראשי מחובר בחיבור קווי לסיב ושאר הנתבים עובדים כסוג של Access Points.
בקיצור.. אתה יכול להיות רגוע
.
אגב..! זה גם אפשרי עם כל הנתבים של חברת שיאומי (העדפה אישית שלי).
לכן אתה לא חייב לחבר יחידות קצה נוספות בחיבור קווי באמצעות כבל רשת. ברגע שאתה מתחבר אלחוטית לנתבים של שיאומי ולא משנה איזה דגם, הם משתמשים כ - End Terminal Devices, כאשר הנתב הראשי מחובר בחיבור קווי לסיב ושאר הנתבים עובדים כסוג של Access Points.
בקיצור.. אתה יכול להיות רגוע
Re:
19/02/2021 10:21ziv_r כתב: mmnsmmns,
viewtopic.php?p=3109137#p3109137...
אחלה ראוטר. אחד הטובים!