שרשור תגובות: נגענו ראשונים ב- Lenovo Yoga 9i, בואו נראה מה הוא מביא לשולחן

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
AvivMustaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב
כתב
תגובות: 718
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il/article48013.html

אם הדברים שחשובים לכם במחשב הם הסטייל ומפרט מרשים, אז יכול להיות שהיוגה החדש של לנובו יתאים לכם

תמונה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

מאמר מעולה, אני לקחתי את הגרסא של ה-i7 כמחשב עבודה חדשה.

שני הדברים שחשוב לציין:
1. כשהמחשב מדליק את המאוורר זה כמו מטוס שמאיץ לפני המראה. זה לא קורה הרבה (למרות שעכשיו חורף), זה מאוד משמעותי הקירור
2. ממש מציק החוסר של טעינה דרך USB-C. אני עובד ככה תקופה ארוכה וזה ממש חסר במחשב הזה. לא קשה למצוא מטענים עם ראש צהוב למחשבים כאלה, אבל זה עדיין מטען ייעודי והייתי מעדיף אופציה להטעין USB-C (אפילו אם זה איטי להחריד). יש לי מטען ספייר שהוא פחות מ-100W והמחשב נטען איתו איטית - וזה סבבה אם זה היה ככה גם עם USB-C.

מבחינת ביצועים הוא מדהים, גם המסך יוצא מהכלל - יש לי מחשב עם Dolby Vision ו-Dolby Atmos וממש מרגישים את זה. לא מתכנן לראות עליו סרטים, אבל טוב לדעת שזה אופציה...

AvivMustaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב
כתב
תגובות: 718
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

1. צודק , יש שלבים שהוא ממריא , אבל ביחס למחשבים אחרים הוא עושה את זה לזמן קצר יחסית. מה שכן היה מקרה אחד שהוא המריא ואפילו הצטרף להמראה צפצוף מונוטוני חלש. אבל.... ככה זה לפטופים , מצד אחר אנחנו דורשים מהם כוח עיבוד גדול ומצד שני רוצים אותם קטנים, דקים וקלים . זה נגד יסודות הפיזיקה 😆.

2. אכן מדובר בחיסרון. "התירוץ" הוא ההספק אותו דורש המחשב להתטענת הסוללה (הגדולה יש לומר) . עם עוד קצת מאמץ היה ניתן להוסיף גם את זה . משהו החליט שזה פחות חשוב אל מול הייתרונות האחרים שיש למחשב הזה.

שורה תחתונה תתחדש , לקחת מחשב חזק.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #4 

וואלה, צודק.
גם לי יש את ה-i7 ואכן הקטע עם המאוורר לא מובן. ממש שומעים משב סילוני ולאורך זמן אם המאוורר עובד זה ממש מציק באוזן.
ציפצוף בתדר גבוה.
יש לי גם את הדגם הקודם בסדרה, C740 ושם המאוורר חרישי לחלוטין ולא נשמע בכלל.

חוסר היציאות: כבר דובר, רק יכול לחזק.
למרות שהדגם ללא מסך המגע (slim) מגיע עם יציאות / כניסות די סטנדרטיות.

זמן סוללה: בהחלט חורג מגדר הרגיל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

maorgr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

גם אם יצמידו לי אקדח לרקה, לא אקנה אף מוצר של לנובו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”