מישהו עם NANO90 שיכול לאמת שיש 120 הרץ?
הכרטיס אמור לזהות לבד את המצבים הנתמכים של הטלוויזיה ואכן, מגדירים דרך ה-control panel.
דרך אגב, למה להשקיע הרבה כסף בטלוויזה עם מסך IPS? לדעתי לא מומלץ בגלל רמת השחורים והאחידות הגרועים אבל כמובן שזו דעה אישית שלי.
דרך אגב, למה להשקיע הרבה כסף בטלוויזה עם מסך IPS? לדעתי לא מומלץ בגלל רמת השחורים והאחידות הגרועים אבל כמובן שזו דעה אישית שלי.
שמע אני אגיד לך את השיקולים שלי ותציע לי מה לעשות..18/02/2021 9:17gvid כתב: הכרטיס אמור לזהות לבד את המצבים הנתמכים של הטלוויזיה ואכן, מגדירים דרך ה-control panel.
דרך אגב, למה להשקיע הרבה כסף בטלוויזה עם מסך IPS? לדעתי לא מומלץ בגלל רמת השחורים והאחידות הגרועים אבל כמובן שזו דעה אישית שלי....
התקציב שלי הוא עד 5000 שקל.. לא 6000 וגם לא 5500.. לא כי זה עניין של לחסוך אלא פשוט לא באלי להוציא יותר מ5 על טלוויזיה (וגם ל5 אני סופר התגמשתי כי באלי 120 הרץ)
יש או את ה Q70T או Q60R של שנה שעברה שאף אחד לא מוכר אותה ביבואן רשמי, או את ה NANO90
אז אם הבחירה בין סמסונג ל LG אז אני בלי שאלה בכלל לוקח את ה LG מהסיבה הפשוטה שיש להם סלקום טיבי במערכת ואז זה לא מצריך ממני לעבור מה SOURCE של ה HDMI כל פעם שאני רוצה סלקום טיבי..
אין ספק שסוני היא הבחירה המושלמת גם מהבחינה של איכות המסך וגם זה שיש להם אנדרואיד, אבל הבעיה זה המחיר שלה גבוה פיצוצים.. אם היה ב5300 שח עוד הייתי שוקל.. את ה NANO90 מצאתי בחנות עם יבואן רשמי ב4900 שח אז אני כנראה אלך עליה.. מה אתה אומר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איך בודקים מה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ב-RTINGS.
זה עניין של העדפה אישית בעיקר. אני לא יכול להתחבר למסכי IPS בגלל רמת הקונטרסט העלובה שלהם (למעשה אין באמת צבע שחור), וזה מאוד מפריע לי בעיקר בצפייה בסרטים כשהתאורה מעומעמת. יש המון אנשים שזה לא מפריע להם ובכלל לא רגישים לזה. מצד שני יש למסך זווית צפייה מאוד רחבה שזה יתרון משמעותי למי שצריך.18/02/2021 15:44AdarCohen כתב:שמע אני אגיד לך את השיקולים שלי ותציע לי מה לעשות..18/02/2021 9:17gvid כתב: הכרטיס אמור לזהות לבד את המצבים הנתמכים של הטלוויזיה ואכן, מגדירים דרך ה-control panel.
דרך אגב, למה להשקיע הרבה כסף בטלוויזה עם מסך IPS? לדעתי לא מומלץ בגלל רמת השחורים והאחידות הגרועים אבל כמובן שזו דעה אישית שלי....
התקציב שלי הוא עד 5000 שקל.. לא 6000 וגם לא 5500.. לא כי זה עניין של לחסוך אלא פשוט לא באלי להוציא יותר מ5 על טלוויזיה (וגם ל5 אני סופר התגמשתי כי באלי 120 הרץ)
יש או את ה Q70T או Q60R של שנה שעברה שאף אחד לא מוכר אותה ביבואן רשמי, או את ה NANO90
אז אם הבחירה בין סמסונג ל LG אז אני בלי שאלה בכלל לוקח את ה LG מהסיבה הפשוטה שיש להם סלקום טיבי במערכת ואז זה לא מצריך ממני לעבור מה SOURCE של ה HDMI כל פעם שאני רוצה סלקום טיבי..
אין ספק שסוני היא הבחירה המושלמת גם מהבחינה של איכות המסך וגם זה שיש להם אנדרואיד, אבל הבעיה זה המחיר שלה גבוה פיצוצים.. אם היה ב5300 שח עוד הייתי שוקל.. את ה NANO90 מצאתי בחנות עם יבואן רשמי ב4900 שח אז אני כנראה אלך עליה.. מה אתה אומר?...
למרות שה-nano90 הי full array (שגם לא להיט) אני חושב שה-q70t היא בחירה יותר טובה, אבל שוב, זה הרבה עניין של טעם אישי.