ימים מתסכלים בעבודה מהבית. עברתי מבזק שנותניםם רק 40 מגה באיזור שלי להוט 500. האינטרנט מהיר בטירוף והפימג מצוין, התחלתי בהוטנט ואחרי כמה ימים עקב בעיות ניתוקים בשיחות ועידה (בעיקר טימס וקצת זומים של האישה והילדים) עברתי לבזק בינלאומי והבעיה רק נמשכת ונדמה לי שאפילו החמירה.
היום היה נורא עם ניתוקים של 5-10 שניות בשיחות לאורך כל היום. בשיחות עם התמיכה של הוט הם האשימו את הספק. בנסיון להוכיח שהם טועים שכנעתי אותם להעביר אותי להוטנט חזרה לכמה שעות לבדיקה וכלום הניתוקים ממשיכים.
ראיי מספר התיחסויות בפורום לעניין אבל לא ראיתי פתרון.
האם עוד מישהו חווה את התופעה? איך מתמודדים ? חייב לציין שמעבר לזה האינטרנט טוב מאוד, מגיע לאיזור 300-350 בקווי ו150+ בווי פיי.
אבל היציבות של האודיו הורגת לי את התרחיש העיקרי שלי.
תודה לעוזרים.
הוט ובזק בינ"ל 500, hotbox 4 -ניתוקים רגעיים בשיחות ועידה
-
לימוןמוסיףהמון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
צריך להבין למה אתה מתכוון ניתוקים.
עם הוט 500 מגה והוטנט כספק שכן שלי חווה תופעה שבה בשיחות ועידה הוידאו עובד רצוף (בשני הכיוונים), האודיו ממנו עובד מעולה, אבל האודיו אליו סבל מהפסקות של מספר שניות באופן אקראי. השיחה לא מתנתקת, ממשיכים לראות תמונת וידאו, ממשיכים לשמוע אותו, אבל יש ניתוקים באודיו בכיוון download. הוטנט שינו את הניתוב וההפסקות התקצרו מכעשר שניות לפעמים להפסקות בתדירות נמוכה יותר של 2-3 שניות. עדיין הפריע לו...
העברתי אותו לספק בזק בינלאומי והבעיות נפתרו לגמרי.
אני מעריך שזה קשור לניתוב אצל הספק. Double NAT, כפי שיש בהוטנט, בטוח לא עוזר.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3143143
עם הוט 500 מגה והוטנט כספק שכן שלי חווה תופעה שבה בשיחות ועידה הוידאו עובד רצוף (בשני הכיוונים), האודיו ממנו עובד מעולה, אבל האודיו אליו סבל מהפסקות של מספר שניות באופן אקראי. השיחה לא מתנתקת, ממשיכים לראות תמונת וידאו, ממשיכים לשמוע אותו, אבל יש ניתוקים באודיו בכיוון download. הוטנט שינו את הניתוב וההפסקות התקצרו מכעשר שניות לפעמים להפסקות בתדירות נמוכה יותר של 2-3 שניות. עדיין הפריע לו...
העברתי אותו לספק בזק בינלאומי והבעיות נפתרו לגמרי.
אני מעריך שזה קשור לניתוב אצל הספק. Double NAT, כפי שיש בהוטנט, בטוח לא עוזר.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3143143
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!