מודם סוללרי במקום אינטרנט קוי ביתי
שלום.
מזה זמן רב שאני חווה תקלות / איטיות באינטרנט לאחר החלפת תשתית מבזק להוט ללא שינוי,
כל זה עקב תשתית לקויה וכמובן מנסיון רב של שנים עם החברות הללו , לצערי לא יטפלו בבעיה רק כי לשתיי בתים יש תקלה באינטרנט או איטיות או כל דבר אחר.
מצער שגם ב 2020 עדיין יש מקומות עם תשתיות לקויות.
זה מסתיים במאות פניות לשירות הטכני שבעברית פשוטה מסבירים ואומרים ״אנחנו לא מתחייבים שלא יהיו לך תקלות או איטיות״ למרות שזה קורה לעיתים קרובות. או כמעט כל יום...
אז חשבתי על מודם סוללרי עם נפח של 1/2 טרה בדור 4G.
התקשרתי וקיבלתי הצעה במחירים שדומים למחירים של האינטנרט הביתי הקוי שזה 69 ₪ פלוס מודם שזה 18₪ לחודש (בהשכרה) אך מאחר ואין לי שום נסיון רציתי לשאול האם מישהו מבין או שיש לו נסיון בדבר והאם זה אפשרי כתחליף לאינטרנט הקוי...
תודה
משה,
מזה זמן רב שאני חווה תקלות / איטיות באינטרנט לאחר החלפת תשתית מבזק להוט ללא שינוי,
כל זה עקב תשתית לקויה וכמובן מנסיון רב של שנים עם החברות הללו , לצערי לא יטפלו בבעיה רק כי לשתיי בתים יש תקלה באינטרנט או איטיות או כל דבר אחר.
מצער שגם ב 2020 עדיין יש מקומות עם תשתיות לקויות.
זה מסתיים במאות פניות לשירות הטכני שבעברית פשוטה מסבירים ואומרים ״אנחנו לא מתחייבים שלא יהיו לך תקלות או איטיות״ למרות שזה קורה לעיתים קרובות. או כמעט כל יום...
אז חשבתי על מודם סוללרי עם נפח של 1/2 טרה בדור 4G.
התקשרתי וקיבלתי הצעה במחירים שדומים למחירים של האינטנרט הביתי הקוי שזה 69 ₪ פלוס מודם שזה 18₪ לחודש (בהשכרה) אך מאחר ואין לי שום נסיון רציתי לשאול האם מישהו מבין או שיש לו נסיון בדבר והאם זה אפשרי כתחליף לאינטרנט הקוי...
תודה
משה,
מהירות בסביבות 150Mbps העלאה מן הסתם אמורה להיות סימטרית מאחר וזה אינטרנט בטכנולוגיה שונה.15/02/2021 17:24ozzz כתב: רעיון מעניין מאוד.
שתי שאלות:
1. לאיזו מהירות הם מתחייבים? (העלאה/הורדה)
2. בדקת את נושא הקרינה?...
עניין הקרינה אני לא חושב שיש בזה הבדל מהסלולר..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש בהירות מאוד גבוהה בנושא של קרינת Wi-Fi וקרינה סלולרית.
התכוונתי לחוסר בהירות אצלי ספציפית לגבי קרינה סלולרית של גלישה שהיא אקטיבית כל הזמן לעומת קליטה סלולרית שהיא רוב הזמן פסיבית. האם יש בכלל הבדל?
כמו כן מה רמת הקרינה של המודם הסלולרי? האם הוא זהה לקרינה של מכשיר סלולרי ממוצע?
כמו כן מה רמת הקרינה של המודם הסלולרי? האם הוא זהה לקרינה של מכשיר סלולרי ממוצע?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין שום סכנה בקרינה סלולרית. אתה צריך להיות הרבה יותר מודאג מקרינת השמש ואתה לא עושה שום דבר בנושא, נכון?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בכל פעם שאתה יוצא מהבית לאורך כל השנה אתה מתמרח בכל הגוף ולא משאיר פיסת עור לא מוגנת? כנראה שלא - וזוהי בפירוש חשיפה לקרינה מייננת מסרטנת.
הנקודה שלי היא שקרינת סלולר\Wi-Fi היא כלל לא מסוכנת ואילו קרינת השמש שהיא בפירוש כן, אנשים לא עושים דבר כנגדה.
הנקודה שלי היא שקרינת סלולר\Wi-Fi היא כלל לא מסוכנת ואילו קרינת השמש שהיא בפירוש כן, אנשים לא עושים דבר כנגדה.