שלום, קניתי 2 מכשירי AX3 PRO כאשר אחד מהם אמור לשמש כראוטר הראשי והשני אמור להיות בחדר מרוחק ואני מניח שאצטרך להגדיר אותו כ MESH על מנת לכסות טוב יותר את הקליטה בבית.
כמה שאלות:
1. יש לי אינטרנט ספק/תשתית של סלקום פייבר ולכן גם ראוטר שלהם שאליו מחובר ישירות הסיב.
דיברתי עם סלקום והם מוכנים לשלוח לי מודם (כי ככה הבנתי שצריך על מנת עבוד עם ראוטר פרטי).
השאלה הראשונה בעצם היא מה ההגדרות שאני צריך לבצע בראוטר הפרטי (ה AX3 PRO) ואיך לבצע זאת? ומה ההגדרות שאני אמור לבצע במודם או לפחות איך אוכל לעזור לטכנאי שיגיע על מנת שהוא יצליח להגדיר זאת כמו שצריך (כי הבנתי שהיו אנשים שהטכנאים הסתבכו אצלהם עם זה).
2. לאחר שסעיף 1 בוצע בהצלחה אז איך אני אמור להגדיר את היחידה השניה כ MESH?
בעצם בחדר המרוחק יש לי כבל קואקסלי שמחובר למוקה ולכן אוכל להוציא כבל רשת ולחבר אותו ישירות למכשיר AX3 PRO ישירות.
האם צריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כMESH? או שאני בכלל צריך רק להגדיר אותו כAP?
תודה מראש
מבקש עזרה בחיבור והגדרת ראוטר פרטי (AX3 PRO) עם סלקום פייבר
- yossiyemin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
בנוגע לסעיף הראשון, גם אני מחובר לסלקום פייבר.
לאחר דין ודברים הסכימו לשלוח נציג עם מודם בלבד.
בפועל מה שביצעתי לאחר מכן זה התחברות דרך הראוטר (VR600) ל חייגן pppoe של סלקום.
הם צריכים לתת לך את השם משתמש והסיסמה.
שים לב שטצלי המהירות ירדה באופן קיצוני בשימוש עם ראוטר פרטי. אני מחובר ל1000 מגה ומקבל במקסימום בחיבור קווי 650 מגה.
תעשכן כמה אתה מקבל בקווי לאחר הביצוע
לאחר דין ודברים הסכימו לשלוח נציג עם מודם בלבד.
בפועל מה שביצעתי לאחר מכן זה התחברות דרך הראוטר (VR600) ל חייגן pppoe של סלקום.
הם צריכים לתת לך את השם משתמש והסיסמה.
שים לב שטצלי המהירות ירדה באופן קיצוני בשימוש עם ראוטר פרטי. אני מחובר ל1000 מגה ומקבל במקסימום בחיבור קווי 650 מגה.
תעשכן כמה אתה מקבל בקווי לאחר הביצוע
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים