הגדלת שטח כיסוי הואיפי בבית
-
10Danidan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: דניאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב לכולם , לפני כשבוע עברתי לסיב אופטי של פרטנר , ונורצה לי בעייה שאין כיסוי מלא בבית של האינטרנט , הבית עצמו שתי קומות בקומה עליונה בכלל אין קליטה , ובחלק מהקומה התחתונה שבה מוצב הראוטר גם אין קליטה , יש לי בבית יס ממיר עם מוקה , ניסתי לקרוא ולהבין דרך בעיות של אחרים איך לפתור אבל לצערי לא הצלחתי , אשמח לרעיון איך לפתור את הבעיות בשימוש דרך המוקה או דרך הגדלת הטווח הקיים , תודה ויום טוב
-
10Danidan
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה , לפני שעברנו לפרטנר , הראוטר היה באמצע הבית עם כבל רשת שעובר מארון תקשורת לשם , שהטכנאי של פרטנר הגיע אמר שלא אפשרי למשוך לו כבל חדש שהיה צריך לכן שם את הראוטר בפתח הבית ליד הארון תקשורת , אז לצערי עם פרטנר אין כבל רשת שעובר דרך הראוטר לקומה למעלה או לאיזור שבלי קליטה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אין קשר לפרטנר. השאלה אם אתה יכול להשחיל כבל רשת לקומה למעלה או לאיזור שבלי קליטה בקומה התחתונה.14/02/2021 16:0310Danidan כתב: תודה על התגובה , לפני שעברנו לפרטנר , הראוטר היה באמצע הבית עם כבל רשת שעובר מארון תקשורת לשם , שהטכנאי של פרטנר הגיע אמר שלא אפשרי למשוך לו כבל חדש שהיה צריך לכן שם את הראוטר בפתח הבית ליד הארון תקשורת , אז לצערי עם פרטנר אין כבל רשת שעובר דרך הראוטר לקומה למעלה או לאיזור שבלי קליטה...
נשמע שיש כבל רשת מארון התקשורת לאמצע הבית, נכון?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם כך ההמלצה שלי היא להעביר כבלי רשת לשתי הנקודות הבעייתיות ולחבר שם שתי נקודות גישה (יכול להיות שני ראוטרים שיוגדרו כנקודות גישה).
לפעול לפי המדריך הבא: https://www.netcheif.com/Articles/Route ... erAsAP.htm
קרא את הפסקה "חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי".
אפשרות אחרת היא להרים בבית מערכת MESH. גם אז, ההמלצה שלי היא להעביר כבלי רשת.
לפעול לפי המדריך הבא: https://www.netcheif.com/Articles/Route ... erAsAP.htm
קרא את הפסקה "חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי".
אפשרות אחרת היא להרים בבית מערכת MESH. גם אז, ההמלצה שלי היא להעביר כבלי רשת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
10Danidan
- חבר שרק התחיל

תודה רבה עכשיו בערב אני יהיה פנוי אני יקרא , רק שאלה אתה מדבר על להעביר כבל רשת שיצא מהראוטר נכון? לא לחבר דרך המוקה?
ללמעלה עוד יהיה אפשרי למשוך כבל רשת דרך הראוטר אבל למקום בלי קליטה לא תהיה אופציה בלי לעשות חציבה רצינית בבית דבר שלא יתאפשר לביצוע , תודה על כל העזרה
ללמעלה עוד יהיה אפשרי למשוך כבל רשת דרך הראוטר אבל למקום בלי קליטה לא תהיה אופציה בלי לעשות חציבה רצינית בבית דבר שלא יתאפשר לביצוע , תודה על כל העזרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
הנתב Huawei AX3 Pro יהיה אחד הפתרונות הטובים בנמצא.
עבור כיסוי מיטבי, תמצא כיצד להעביר כבל רשת נוסף לקומה 2 כפי שאיינשטיין יעץ לך, לא משנה אם הכבל דרך מוקה או חשמלאי שישחיל כבל דרך תעלות התקשורת. לאחר מכן, תשים עוד Huawei AX3 Pro בקומה 2 ויהיה לך פתרון Wi-Fi יציב.
השרשור הרישמי לנתב עם תשובות לכל השאלות שאולי יש לך:
viewtopic.php?f=62&t=345150
עבור כיסוי מיטבי, תמצא כיצד להעביר כבל רשת נוסף לקומה 2 כפי שאיינשטיין יעץ לך, לא משנה אם הכבל דרך מוקה או חשמלאי שישחיל כבל דרך תעלות התקשורת. לאחר מכן, תשים עוד Huawei AX3 Pro בקומה 2 ויהיה לך פתרון Wi-Fi יציב.
השרשור הרישמי לנתב עם תשובות לכל השאלות שאולי יש לך:
viewtopic.php?f=62&t=345150
-
10Danidan
- חבר שרק התחיל

תודה רבה קראתי את שתי הפוסטים לצערי עדין לא הבנתי אבל לפחות מיקדת אותי עם הנתב של ההואי , אז אם אני קונה שתי יחידות אני יכול להפעיל את שתיהן דרך חיבור למוקה של יס , זה אני יכול לבד לבצע ולא צריך להביא טכנאי , רק אם אפשר לענות לי על זה שאני יזמין , תורה רבה ויום טוב
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
התשובה חיובית.
שים לב שעדיין תצטרך את המודם של הוט (שאותו תגדיר כ- Bridge בלבד), 2 נתבי ה- Huawei AX3 Pro הם בנוסף.
שים לב שעדיין תצטרך את המודם של הוט (שאותו תגדיר כ- Bridge בלבד), 2 נתבי ה- Huawei AX3 Pro הם בנוסף.