ראוטר לפעמים לא מתחבר להוטבוקס במצב ברידג
קראתי מלא שרשורים על נושאים דומים אבל אני לא מוצא את הבעיה.
יש לי הוטבוקס (הוט+הוטנט) במצב ברידג עם ראוטר BR6478GN EDIMAX כבר כמה שנים, ס״ה עובד מצוין. אני לא משתמש בהוטבוקס בתור ראוטר כי הוא איטי וגם חוסם כל מיני כתובות. מאחורים הרואטר יש לי רשת מחוייטת וגם נקודות גישה אלחוטיות, אם הבסיס עובד הכל עובד מצוין.
הכל יכול לעבוד שבוע שבועים או חודש בלי בעיה. אבל אם יש הפסקת חשמל, או שהאינטרנט נתקע או איטי ואני מחליט לרסט את המודם והראוטר, העניינים לא חוזרים למוטב, והראוטר לא מצליח למשוך כתובת IP או משהו כזה.
הצעדתי שאני מנסה:
מכבה את שני המכשירים, ממתין 5 דקות ומדליק את שניהם - לא מושך כתובת.
מכבה את שני המכשירים, מדליק הוטבוקס וממתין להתייצבות, מדליק את הראוטר - לפעמים עובד, לפעמים לא מושך כתובת
מכבה את שני המכשירים ומנתק כבל אינטרנט ביניהם ומדליק בסדר הנ״ל - בדרך כלל לא עובד.
מרסט רק את ההוטבוקס - לא עובד בדרך כלל.
מרסט רק את הראוטר - לא עובד בדרך כלל.
עושה אחד מהתהליכים הנ״ל ומרסט שוב את הראוטר דרך הממשק - לפעמים עובד.
מה שהכי עובד - גם לא תמיד - לכבות את המכשירים ולנתק גם את כבר הcoax מההוטבוקס, להמתין כמה דקות, לחבר חזרה את הcoax ולהדליק את ההוטבוקס, להמתין, ולהדליק את הראוטר.
מה הסיפור? למה העניינים לא מתחברים לבד כמו שצריך אחרי הפסקת חשמל את כיבוי? כל פעם שהעסק נופל אני מבלה בין חצי שעה לשעה בריסוטים שונים עד שהאינטרנט חוזר.
מצרף צילומי מסך של הקונפיגורציה של הראוטר, בזמן שהוא עובד נכון ומשך כתובות.
כשהוא לא עובד, או שכתוב Dynamic IP Disconnect
או שיש IP אבל סתם 192.168.100.10 במקום משהו אמיתי.
יש לי הוטבוקס (הוט+הוטנט) במצב ברידג עם ראוטר BR6478GN EDIMAX כבר כמה שנים, ס״ה עובד מצוין. אני לא משתמש בהוטבוקס בתור ראוטר כי הוא איטי וגם חוסם כל מיני כתובות. מאחורים הרואטר יש לי רשת מחוייטת וגם נקודות גישה אלחוטיות, אם הבסיס עובד הכל עובד מצוין.
הכל יכול לעבוד שבוע שבועים או חודש בלי בעיה. אבל אם יש הפסקת חשמל, או שהאינטרנט נתקע או איטי ואני מחליט לרסט את המודם והראוטר, העניינים לא חוזרים למוטב, והראוטר לא מצליח למשוך כתובת IP או משהו כזה.
הצעדתי שאני מנסה:
מכבה את שני המכשירים, ממתין 5 דקות ומדליק את שניהם - לא מושך כתובת.
מכבה את שני המכשירים, מדליק הוטבוקס וממתין להתייצבות, מדליק את הראוטר - לפעמים עובד, לפעמים לא מושך כתובת
מכבה את שני המכשירים ומנתק כבל אינטרנט ביניהם ומדליק בסדר הנ״ל - בדרך כלל לא עובד.
מרסט רק את ההוטבוקס - לא עובד בדרך כלל.
מרסט רק את הראוטר - לא עובד בדרך כלל.
עושה אחד מהתהליכים הנ״ל ומרסט שוב את הראוטר דרך הממשק - לפעמים עובד.
מה שהכי עובד - גם לא תמיד - לכבות את המכשירים ולנתק גם את כבר הcoax מההוטבוקס, להמתין כמה דקות, לחבר חזרה את הcoax ולהדליק את ההוטבוקס, להמתין, ולהדליק את הראוטר.
מה הסיפור? למה העניינים לא מתחברים לבד כמו שצריך אחרי הפסקת חשמל את כיבוי? כל פעם שהעסק נופל אני מבלה בין חצי שעה לשעה בריסוטים שונים עד שהאינטרנט חוזר.
מצרף צילומי מסך של הקונפיגורציה של הראוטר, בזמן שהוא עובד נכון ומשך כתובות.
כשהוא לא עובד, או שכתוב Dynamic IP Disconnect
או שיש IP אבל סתם 192.168.100.10 במקום משהו אמיתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ה- BR-6478Gn הוא נתב מיושן מאוד ולא רלוונטי לשימושים של היום.
תשתמש במודם של הוט במצב Bridge ותוסיף נתב מתקדם כמו ה- Huawei AX3 Pro.
השרשור הרישמי לנתב עם תשובות לכל השאלות שאולי יש לך:
viewtopic.php?f=62&t=345150
רכישה מ- Banggood - זמן אספקה עומד על קצת פחות משבועיים לערך:
לבחור מחסן HK.
http://bit.ly/AX3ProHK
תשתמש במודם של הוט במצב Bridge ותוסיף נתב מתקדם כמו ה- Huawei AX3 Pro.
השרשור הרישמי לנתב עם תשובות לכל השאלות שאולי יש לך:
viewtopic.php?f=62&t=345150
רכישה מ- Banggood - זמן אספקה עומד על קצת פחות משבועיים לערך:
לבחור מחסן HK.
http://bit.ly/AX3ProHK
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בלי קשר למה שזיו כתב - שהוא נכון כשלעצמו- זה נתב ישן שככל הנראה פוגע בביצועי הרשת וכלל הצרכנים שלך ורצוי להחליף אותו - משהו מוזר בהגדרות שלך כתובת ה-mac שטרחת למחוק קצת מוזרה- או שזה נדמה לי?
אתה בטוח שההוט שלך במצב ברידג'?
תעשה צילומי מסך של ההוטבוקס שלך בפעם הבאה שלזה יקרה -
יכול להיות שהוא עובר למצב נב אחרי הפסקת חשמל ואז ככל שהוא מוגדר ברשת של הוט כברידג' לוקח לו זמן לקבל הנתונים ולעבור למצב הזה ...
אתה בטוח שההוט שלך במצב ברידג'?
תעשה צילומי מסך של ההוטבוקס שלך בפעם הבאה שלזה יקרה -
יכול להיות שהוא עובר למצב נב אחרי הפסקת חשמל ואז ככל שהוא מוגדר ברשת של הוט כברידג' לוקח לו זמן לקבל הנתונים ולעבור למצב הזה ...
אני יכול לדבר עם הוט, אבל לא נראה לי שההוטבוקס חוזר למצב ראוטר, כי אני אף פעם לא מחזיר אותו למצב ברידג והוא בכל זאת ברידג כל פעם שאני בודק. המסך של ברידג מראה ויי במקום הנכון, זה צריך להיות שמור גם מקומית ולא רק לרדת מהוט, לא?
יש המלצה לראוטר אחר יותר פשוט? אני צריך רק ראוטר טוב, לא צריך ואיפי 6 , לא משתמש בואיפי של הראוטר הזה כי הוא בממד ליד הקופסה של הוט, שאר הבית מחויט בכבל מהראוטר.
עפר
יש המלצה לראוטר אחר יותר פשוט? אני צריך רק ראוטר טוב, לא צריך ואיפי 6 , לא משתמש בואיפי של הראוטר הזה כי הוא בממד ליד הקופסה של הוט, שאר הבית מחויט בכבל מהראוטר.
עפר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ההמלצה נשארת על ה- AX3, הוא תקציבי ומצויין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקנה את דגם ה- Pro.