אפשר או אי אפשר לצפות ב HDDVD ו BLUREY (לא X264) על מחשב?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
TS (או Transport Stream) בדר"כ משמש לתוכן שידור broadcast והוא בדר"כ ב-MPEG2 (למרות שיש כבר תכנים גם ב-AVC, בעיקר מאירופה).
תוכן שמגיע ממדיות אופטיות כמו Blu-ray או HDDVD מגיע במבנים אחרים לחלוטין (כמו EVO למשל), כך שבעיקרון אתה בהחלט יכול לנגן TS מקובץ שיש לך במחשב בלי שיהיה לך כונן אופטי מתאים, וללא שום קשר.
תוכן שמגיע ממדיות אופטיות כמו Blu-ray או HDDVD מגיע במבנים אחרים לחלוטין (כמו EVO למשל), כך שבעיקרון אתה בהחלט יכול לנגן TS מקובץ שיש לך במחשב בלי שיהיה לך כונן אופטי מתאים, וללא שום קשר.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
גם EVO אפשר לנגן עם POWERDVD אך כנראה שהמחשב לא יכול לזהות בלוריי מקוריים, או שאני טועה?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

לא אמרתי שאי אפשר. רק אמרתי שזה שונה מ-TS סטנדרטי, שהיה הפורמט המוביל לתוכן HD עד שהתחילו עם הקטע של ריפים מהמדיות האופטיות החדשות.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

אז האם אפשר לקרוא HD בלי כונן HD ? או שאפשר לקרוא את הקבצים רק אם דואגים להעביר אותם למחשב בדרך כלשהי, כביכול הכונן של המחשב לא מזהה את הקבצים , אבל אם תעביר אותם דרך כונן של PS3 לדוגמה אז המחשב יוכל לקרוא ? ואני מדבר גם על MPEG 2 וגם על MPEG 4. לא הבנתי עדיין האם אפשר או האם אי אפשר ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

kingikra שאל שאלה מאוד ספציפית לגבי כותרים מקוריים ו-TS.
TS אפשר ואין לזה שום קשר לאם יש לך כונן או לא משום שאמנם מדובר בתוכן HD אבל בפורמט אחר לחלוטין, כמו שהסברתי קודם.
כותרים מקוריים בוודאי שלא תוכל לנגן בלי כונן מתאים כי בכל זאת צריך איזשהו אמצעי לקרוא את המדיה, נכון?
StonedJunglist, אתה שואל שאלה אחרת לגמרי ומדבר על קבצים שיצרת (או "השגת") מריפ של דיסק אם אני מבין אותך נכון. במקרה כזה תוכל לנגן אותם עם תוכנה מתאימה, כמו PowerDVD למשל, גם אם אין לך כונן אבל קודם לכן אתה צריך לשלוף את התוכן איכשהו מהפורמט המקורי שבו הוא היה על הדיסק.
TS אפשר ואין לזה שום קשר לאם יש לך כונן או לא משום שאמנם מדובר בתוכן HD אבל בפורמט אחר לחלוטין, כמו שהסברתי קודם.
כותרים מקוריים בוודאי שלא תוכל לנגן בלי כונן מתאים כי בכל זאת צריך איזשהו אמצעי לקרוא את המדיה, נכון?
StonedJunglist, אתה שואל שאלה אחרת לגמרי ומדבר על קבצים שיצרת (או "השגת") מריפ של דיסק אם אני מבין אותך נכון. במקרה כזה תוכל לנגן אותם עם תוכנה מתאימה, כמו PowerDVD למשל, גם אם אין לך כונן אבל קודם לכן אתה צריך לשלוף את התוכן איכשהו מהפורמט המקורי שבו הוא היה על הדיסק.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

הבנת אותי נכון ואני הבנתי אותך, אין כרגע איזה שהיא דרך לקרוא את המדיה בלי כונן HD / BLUERAY ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק