mi box - נתקע
היי
יש לי סטרימר של מי בוקס 3 שעבד מעולה , יחד עם הראד דיסק חיצוני SSD לאחרונה התחילו לי תקלות , התמונה קופאת בצפיייה ביוטיוב או בכל סרטון אחר , עשיתי בדיקת מהירות והוא אכן מראה שיש אינטרנט , ניתן להוריד אפליקציות באופן רגיל ללא הפרעות אבל התמונה עדיין קופאת
רק לאחר ריסט זה מסתדר , מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין הסטרימר מחובר בכבל רשת ואפילו בWIFI מניב את אותה תוצאה.
עשיתי כבר פרמוט למכשיר אבל זה ממש לא עזר
יש לי סטרימר של מי בוקס 3 שעבד מעולה , יחד עם הראד דיסק חיצוני SSD לאחרונה התחילו לי תקלות , התמונה קופאת בצפיייה ביוטיוב או בכל סרטון אחר , עשיתי בדיקת מהירות והוא אכן מראה שיש אינטרנט , ניתן להוריד אפליקציות באופן רגיל ללא הפרעות אבל התמונה עדיין קופאת
רק לאחר ריסט זה מסתדר , מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין הסטרימר מחובר בכבל רשת ואפילו בWIFI מניב את אותה תוצאה.
עשיתי כבר פרמוט למכשיר אבל זה ממש לא עזר
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כן זה התחיל לקרות גם לי אחרי עדכון התוכנה האחרון. אצלי זה קורה רק כשאני מעיר אותו משינה אז כרגע הפתרון היחיד שמצאתי זה לבטל את מצב השינה
ניסתי את השיטה הזאת וזה עדיין ממשיך , קראתי באיזה מקום לעדכן גירסה לפי איזה אתר אחד , אתה אולי יודע איך לעדכן גירסה או לשמנך ?10/02/2021 0:35oris74 כתב: כן זה התחיל לקרות גם לי אחרי עדכון התוכנה האחרון. אצלי זה קורה רק כשאני מעיר אותו משינה אז כרגע הפתרון היחיד שמצאתי זה לבטל את מצב השינה...
https://forum.xda-developers.com/t/v6-s ... x.4191157/
מצאתי כאן לינק
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מניסיון יש רק משהו אחד שפותר בעיות ב mi box.
לנתק, לזרוק לפח, לרכוש משהו אחר.
לנתק, לזרוק לפח, לרכוש משהו אחר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי