The Island - מישהו ?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ראיתי, חביב, סקרלט ג'ונסון הורסת, שווה צפייה.
מרטין ?
מילא bad boys אבל אהבת את פרל הרבור ?
חזרתי עכשיו מהסרט. סבבה. אחלה אקשן, יש קצת יומרות או פוטנציאל לסיפור סביר אבל לא התאמצו לשמור על האמינות שלו.
קצת חבל אבל עדיין אחלה סרט.
אגב, מילה טובה על סינמה סיטי: פחות מרבע שעה של פרסומות (כנראה 10 דקות) ויותר מעניין, באולם הגדול שלהם הם לא מוכרים 7 שורות ראשונות שלמות !!! זה כמובן כי רואים בהם *** מניסיון אבל יפה לראות שהם לא מנסים לדפוק אנשים למרות הפשלה הגדולה שהם כנראה עשו בתכנון.
ניר
מילא bad boys אבל אהבת את פרל הרבור ?
חזרתי עכשיו מהסרט. סבבה. אחלה אקשן, יש קצת יומרות או פוטנציאל לסיפור סביר אבל לא התאמצו לשמור על האמינות שלו.
קצת חבל אבל עדיין אחלה סרט.
אגב, מילה טובה על סינמה סיטי: פחות מרבע שעה של פרסומות (כנראה 10 דקות) ויותר מעניין, באולם הגדול שלהם הם לא מוכרים 7 שורות ראשונות שלמות !!! זה כמובן כי רואים בהם *** מניסיון אבל יפה לראות שהם לא מנסים לדפוק אנשים למרות הפשלה הגדולה שהם כנראה עשו בתכנון.
ניר
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
סרט מעניין מאד ...הייתי בשישי ..
אולם גדול , "בקריון" בקריות .. אחלה סאונד אחלה מסך ..
הסרט עצמו דיי רדוד למרות העלילה "המיוחדת"אך לא משעמם .
מייקל ביי במאי ענק לדעתי ואני הולך לכל סרט בבימויו .
לי ולאחי יש בדיחה עליו :
מייקל ביי מקליט קודם כל "רעש" בפול ווליום ואז מצלם סרט ..
המון המון פיצוצים המון אקשן טוב (לפחות בחצי הסרט השני) אחלה מוסיקה , אחלה אפקטים .
סרט שמעביר את הכמעט שעתיים בכיף !
עם הצילומים הספירליים ועם שחקנים חמודים ביותר .
כדאי לצפות
...(למרות שאני צופה בהמון סרטים בבית תמיד הולך לסרטים והמון בקולנוע .)
אולם גדול , "בקריון" בקריות .. אחלה סאונד אחלה מסך ..
הסרט עצמו דיי רדוד למרות העלילה "המיוחדת"אך לא משעמם .
מייקל ביי במאי ענק לדעתי ואני הולך לכל סרט בבימויו .
לי ולאחי יש בדיחה עליו :
מייקל ביי מקליט קודם כל "רעש" בפול ווליום ואז מצלם סרט ..
המון המון פיצוצים המון אקשן טוב (לפחות בחצי הסרט השני) אחלה מוסיקה , אחלה אפקטים .
סרט שמעביר את הכמעט שעתיים בכיף !
עם הצילומים הספירליים ועם שחקנים חמודים ביותר .
כדאי לצפות
...(למרות שאני צופה בהמון סרטים בבית תמיד הולך לסרטים והמון בקולנוע .)
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
MartinHSabag כתב:NMP, זה לא שאהבתי את PH בתור משחק פנטסטי או עלילה עמוקה, אבל כ"מדגים מערכות" ו-CGI הוא לא רע בכלל....
מה זה CGI ?
דודי
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
MartinHSabag,
ראיתי את הסרט אתמול.
לא שווה 50 יורו, אבל שווה צפייה בהחלט!
קטע המרדף בכביש המהיר אחד מהטובים שנעשו!
ראיתי את הסרט אתמול.
לא שווה 50 יורו, אבל שווה צפייה בהחלט!
קטע המרדף בכביש המהיר אחד מהטובים שנעשו!
אחד הסרטים הטובים ביותר (ברמת הסאונד) שנעשו לטעמי, ראיתי את הסרט בברלין (ב- פוטסדאמר פלאז - למי שמכיר) ואני רק מחכה שיוציאו את זה ב-DVD (ואז אני אוכל לבחון כמה באמת המערכת שלי שווה!!)MartinHSabag נשלח: א' 21/08/2005 1:46 כותרת הודעה:
--------------------------------------------------------------------------------
NMP, זה לא שאהבתי את PH בתור משחק פנטסטי או עלילה עמוקה, אבל כ"מדגים מערכות" ו-CGI הוא לא רע בכלל....
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אנשים מה קרה לכם?! התחפף לכם המוח בזמן שלא הייתי כאן? מייקל ביי במאי טוב?!?!
מייקל ביי הוא אחד הבמאים הגרועים בהוליווד!
יצא לי לראות את "חמקן" של רוב כהן שהוא בערך הסרט הכי מטומטם והכי גרוע שיכול להיות,
מסוג הסרטים שמסבירים לצופים כל דבר,אמנם "איילנד" לא גרוע כמוהו אבל הוא לא רחוק ממנו.
מייקל ביי (שהוא במאי בסגנון של רוב כהן) לא עשה שום דבר משמעותי בכל הקריירה שלו. הבעיה היא שגם בסוג הסרטים שהוא כביכול מתמחה (אקשן) ישנם במאים יותר טובים ממנו שעושים עבודה יותר טובה ברבע תקציב.
(להזכיר לכם שג'רי ברוקהיימר העיף אותו לאלף קיבינימט אחרי ההצלחה המסחררת של פרל הרבור ובחורים רעים 2).
מייקל ביי הוא במאי גרוע בדיוק כמו סרטיו, אני מבטיח לכם שעם במאי קצת יותר מוכשר, "איילנד" היה מצליח יותר, הרבה יותר.
מייקל ביי הוא אחד הבמאים הגרועים בהוליווד!
יצא לי לראות את "חמקן" של רוב כהן שהוא בערך הסרט הכי מטומטם והכי גרוע שיכול להיות,
מסוג הסרטים שמסבירים לצופים כל דבר,אמנם "איילנד" לא גרוע כמוהו אבל הוא לא רחוק ממנו.
מייקל ביי (שהוא במאי בסגנון של רוב כהן) לא עשה שום דבר משמעותי בכל הקריירה שלו. הבעיה היא שגם בסוג הסרטים שהוא כביכול מתמחה (אקשן) ישנם במאים יותר טובים ממנו שעושים עבודה יותר טובה ברבע תקציב.
(להזכיר לכם שג'רי ברוקהיימר העיף אותו לאלף קיבינימט אחרי ההצלחה המסחררת של פרל הרבור ובחורים רעים 2).
מייקל ביי הוא במאי גרוע בדיוק כמו סרטיו, אני מבטיח לכם שעם במאי קצת יותר מוכשר, "איילנד" היה מצליח יותר, הרבה יותר.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
גם לא הרוגים מרטין.
סתם סתם, כמו שאמרתי איילנד היה יכול להיות סרט הרבה יותר בלי כל הרעש והצלצולים של הבמאי העלוב הזה.
תזכיר לי בדיוק איזה סרט שלו הוא סרט טוב (ואל תיקח בחשבון את האפקטים).
הסרטים שלו הם סרטי אקשן מטופשים שאולי מוציאים את המיטב מהמערכת שלך אבל לא מהמוח שלך.
אבל דבר אחד טוב אפשר לומר על איילנד וזה סקרלט ג'והנסן
.
חוץ מזה אני מתפלא עליכם איך לא הזכרתם את האלפית שניה ורבע שקיבלה נועה תישבי.
סתם סתם, כמו שאמרתי איילנד היה יכול להיות סרט הרבה יותר בלי כל הרעש והצלצולים של הבמאי העלוב הזה.
תזכיר לי בדיוק איזה סרט שלו הוא סרט טוב (ואל תיקח בחשבון את האפקטים).
הסרטים שלו הם סרטי אקשן מטופשים שאולי מוציאים את המיטב מהמערכת שלך אבל לא מהמוח שלך.
אבל דבר אחד טוב אפשר לומר על איילנד וזה סקרלט ג'והנסן
חוץ מזה אני מתפלא עליכם איך לא הזכרתם את האלפית שניה ורבע שקיבלה נועה תישבי.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה קורה לכם?
אז מייקל ביי קצת התחרפן.אבל חייבים לזכור לו חסד נעורים.
THE ROCK או "הפריצה לאלקטרז" הוא אחד מסרטי האקשן הטובים של העשור הקודם.
הפסקול המסחרחר שלו כבר נהיה דבר שבשגרה לכל פרומו עלוב לריאליטי.
רק שימו לב לקאסט המפואר של שחקני איכות מוכרים (לא זוכר את כל השמות,אתם מוזמנים להשלים,סוג של חידון) :
ניקולס קייג',שון קונרי,אד האריס,מנכ"ל הFBI וומק (ראש הלשכה בבית הלבן). הבחור השני מהCIA - (השדרן במגנוליה)
השחקן משליחות קטלנית אחד (אבא של גו'ן קונור),הסגן של אד האריס - שיחק ברוקדת בחשיכה.הפרופסור בהתחלת הסרט עם הגזים הרעילים והמשקפיים והשפם - ראש הCTU מ24 - שמת מרדיואקטיביות.
זה סרט שכולו כיף טהור,השחקנים נהנים ורואים את זה.
אז תנו כבוד.
אז מייקל ביי קצת התחרפן.אבל חייבים לזכור לו חסד נעורים.
THE ROCK או "הפריצה לאלקטרז" הוא אחד מסרטי האקשן הטובים של העשור הקודם.
הפסקול המסחרחר שלו כבר נהיה דבר שבשגרה לכל פרומו עלוב לריאליטי.
רק שימו לב לקאסט המפואר של שחקני איכות מוכרים (לא זוכר את כל השמות,אתם מוזמנים להשלים,סוג של חידון) :
ניקולס קייג',שון קונרי,אד האריס,מנכ"ל הFBI וומק (ראש הלשכה בבית הלבן). הבחור השני מהCIA - (השדרן במגנוליה)
השחקן משליחות קטלנית אחד (אבא של גו'ן קונור),הסגן של אד האריס - שיחק ברוקדת בחשיכה.הפרופסור בהתחלת הסרט עם הגזים הרעילים והמשקפיים והשפם - ראש הCTU מ24 - שמת מרדיואקטיביות.
זה סרט שכולו כיף טהור,השחקנים נהנים ורואים את זה.
אז תנו כבוד.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
האי הוא סרט קייץ הוליוודי לא יותר,
מבחינת אפקטים הוא בהחלט מרשים (כמו כל סרטיו של ביי) והעלילה שלו בהחלט לא היתה מביישת שום סרט מד"ב אחר, אני מסכים עם אחרים שאמרו פה,שאולי עם היו נותנים את הסרט לבמאי אחר העלילה היתה מקבלת ביטוי יותר גדול ממה שהיא קיבלה בסרט הנוכחי, אבל יש לזכור שמייקל שמטרתו האחת היא להביא לשובר קופות עולמי,עושה את זה טוב, בשילוב כל קטעיי האקשן בחלקו השני של הסרט.
אני חושב שבתור סרט קייץ הוא מספק את הסחורה, בהחלט שווה את הכסף והזמן בקולנוע.
מומלץ לחובבי האקשן ואנא ממכם אותם אנשים שקוטלים סרטים מבלי לחשוב פעמיים, אבל הפריצה לאלקטרז כמו בחורים רעים הם סרטים שבהחלט נחשבים לסרטים איכותיים.
הם משלבים רגעי דרמה וקטעי אשקן סוחפים.
בכלל למי שראה את האי, וראה את בחורים רעים 2 קשה שלא להבחין במגמת ביי לקטעי אקשן על כביש סוען.
בקיצור סרט מומלץ ולא רק בשביל האפקטים, ומייקל ביי עם ידעתם או לא נחשב לבמאי איכותי בקרב קהילת התסריטים בהוליווד (ויש היגידו שזה אינו הדבר הכי טוב לשאוף אליו בתור במאי)
בכל מקרה מרטין, לאחר צפיה בסרט, אני תן חוות דעתך,יהיה נחמד לשמוע מה אתה חושב על הסרט לאחר השירשור הארוך הזה...
מבחינת אפקטים הוא בהחלט מרשים (כמו כל סרטיו של ביי) והעלילה שלו בהחלט לא היתה מביישת שום סרט מד"ב אחר, אני מסכים עם אחרים שאמרו פה,שאולי עם היו נותנים את הסרט לבמאי אחר העלילה היתה מקבלת ביטוי יותר גדול ממה שהיא קיבלה בסרט הנוכחי, אבל יש לזכור שמייקל שמטרתו האחת היא להביא לשובר קופות עולמי,עושה את זה טוב, בשילוב כל קטעיי האקשן בחלקו השני של הסרט.
אני חושב שבתור סרט קייץ הוא מספק את הסחורה, בהחלט שווה את הכסף והזמן בקולנוע.
מומלץ לחובבי האקשן ואנא ממכם אותם אנשים שקוטלים סרטים מבלי לחשוב פעמיים, אבל הפריצה לאלקטרז כמו בחורים רעים הם סרטים שבהחלט נחשבים לסרטים איכותיים.
הם משלבים רגעי דרמה וקטעי אשקן סוחפים.
בכלל למי שראה את האי, וראה את בחורים רעים 2 קשה שלא להבחין במגמת ביי לקטעי אקשן על כביש סוען.
בקיצור סרט מומלץ ולא רק בשביל האפקטים, ומייקל ביי עם ידעתם או לא נחשב לבמאי איכותי בקרב קהילת התסריטים בהוליווד (ויש היגידו שזה אינו הדבר הכי טוב לשאוף אליו בתור במאי)
בכל מקרה מרטין, לאחר צפיה בסרט, אני תן חוות דעתך,יהיה נחמד לשמוע מה אתה חושב על הסרט לאחר השירשור הארוך הזה...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money