אלו מבין שלושת הרסיברים המומלץ ביותר?
שלום למומחים, ברצוני לרכוש את אחד משלושת הרסיברים הבאים: הראשון הוא Anthem MRX 740 והשני הוא Denon AVR-X8500 והשלישי הוא Pioneer SC-LX704.
ברצוני לשאול מי מביניהם נותן את הקולנוע הביתי המיטבי ביותר?
אצלי העיקר החשוב הוא הקולנוע.
הרמקולים שאליהם התחבר הרסיבר הנבחר הם של חברת Definitive-Technology BP9040 וסאבוופר של paradigm.
תודה על העזרה.
ברצוני לשאול מי מביניהם נותן את הקולנוע הביתי המיטבי ביותר?
אצלי העיקר החשוב הוא הקולנוע.
הרמקולים שאליהם התחבר הרסיבר הנבחר הם של חברת Definitive-Technology BP9040 וסאבוופר של paradigm.
תודה על העזרה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5169
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
anthem mrx 740 עם מערכת הכיול arc genesis
חד משמעי. עם כיול ובלי כיול בשתי המצבים anthem
חד משמעי. עם כיול ובלי כיול בשתי המצבים anthem
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
תשתף קצת על הסטאפ שלך..
כי רסיבר, או פרוססור, עם כל הכבוד זו
חוליה אחת בשרשרת שמובילה לרמקולים
ולמיקומם. בעיקר איכותם. שם התוצאה
האמיתית וקריטית. כמובן הסאב כחלק
בלתי נפרד.
אולי כדאי לרדת מדרגה או שתיים ברסיבר
ולשפר בתקציב הפנוי חוליה חלשה במקום
אחר.
ולשאלתך
הייתי קונה את הדנון 8500.
כי רסיבר, או פרוססור, עם כל הכבוד זו
חוליה אחת בשרשרת שמובילה לרמקולים
ולמיקומם. בעיקר איכותם. שם התוצאה
האמיתית וקריטית. כמובן הסאב כחלק
בלתי נפרד.
אולי כדאי לרדת מדרגה או שתיים ברסיבר
ולשפר בתקציב הפנוי חוליה חלשה במקום
אחר.
ולשאלתך
הייתי קונה את הדנון 8500.
תודה לכם! הרמקולים הקדמיים והסנטר הם רמקולים מוגברים והאחוריים הם ביפולירים ואני מרוצה מהם מאוד ואני כרגע עם רסיבר של Pioneer lx70 ופאוור של Rotel שנותן את ההגברה לרמקולים ואין טענות פשוט רוצה להשתדרג לרסיבר חדש עם אופציה ל Dolby Atmos ו DTS:X רמקולים לDolby Atmos יבואו בהמשך
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
BP9040 הם רמקולים עם סאבוופר אקטיבי מובנה....
למעשה אם תנבור עמוק עמוק תגלה שבאנטם ובדנון יש אותם הציפים, האנטם יותר סוליד אבל בכיולים זה לא להריץ לסמן וי ולשכוח, זה מוות לכייל אותו(ייקח לך שנה בערך להגיע איתו לתוצאה).
לפיוניר תמיד היה צליל דק נוטה להיי ואי אפשר לצאת מזה, אולי משהו שם השתנה, צריך לבדוק.
הדנון מצויין אבל אמינות בעייתי.
לא הייתי בוחר באף אחד מאלו שציינת.
בהצלחה.
לפיוניר תמיד היה צליל דק נוטה להיי ואי אפשר לצאת מזה, אולי משהו שם השתנה, צריך לבדוק.
הדנון מצויין אבל אמינות בעייתי.
לא הייתי בוחר באף אחד מאלו שציינת.
בהצלחה.
זה תלוי עד כמה אתה דקדקן/פדנט/מחפש צליל מסויים, עד כמה זה מציק לך במוח, האם אתה בסלון או בחדר ייעודי , כמה ערוצים אתה הולך להניע בסופו של דבר והאם יהיו מגברים חיצוניים ו למה בעצם אתה שואף להגיע בסוף.
אם אתה בסלון סטנדרטי ללא דרישות אודיופיליות מיוחדות ושגעונות כגון כפתורים פעמונים וכמיעות מזל הזויות, כלומר, אם לא נדפק לך המוח לגמרי, הייתי הולך על הימאהה החדש או על האנטם שאמרת, מחבר, מריץ כיול ומה שיוצא אני מרוצה, מסמן וי ושוכח.
אם בחדר ייעודי/ אקוסטיקה טובה, אז פה צריך מערכת כיול חזקה ושהכיול יהיה פשוט אחרת זה לא שווה שום דבר, וזה יהיה סרט רע שלא ייגמר לעולם.
בהצלחה.
אם אתה בסלון סטנדרטי ללא דרישות אודיופיליות מיוחדות ושגעונות כגון כפתורים פעמונים וכמיעות מזל הזויות, כלומר, אם לא נדפק לך המוח לגמרי, הייתי הולך על הימאהה החדש או על האנטם שאמרת, מחבר, מריץ כיול ומה שיוצא אני מרוצה, מסמן וי ושוכח.
אם בחדר ייעודי/ אקוסטיקה טובה, אז פה צריך מערכת כיול חזקה ושהכיול יהיה פשוט אחרת זה לא שווה שום דבר, וזה יהיה סרט רע שלא ייגמר לעולם.
בהצלחה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הפסימיות לענין הכיול ממש נשפכת ממך06/02/2021 9:23Moshe984 כתב: זה תלוי עד כמה אתה דקדקן/פדנט/מחפש צליל מסויים, עד כמה זה מציק לך במוח, האם אתה בסלון או בחדר ייעודי , כמה ערוצים אתה הולך להניע בסופו של דבר והאם יהיו מגברים חיצוניים ו למה בעצם אתה שואף להגיע בסוף.
בהצלחה....
לא צריך שנה וגם לא חצי שנה וגם לא חודש כדי לכייל עם מערכת כיול מתקדמת, צריך פשוט לרצות להבין ומי שרוצה חבל שיפספס מכשירים שכוללים מערכות כיול מתקדמות רק בגלל שגרמת לו לחשש לא מוצדק.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לא אני מחפש אבל זה לא משנה.06/02/2021 9:23Moshe984 כתב: זה תלוי עד כמה אתה דקדקן/פדנט/מחפש צליל מסויים, עד כמה זה מציק לך במוח, האם אתה בסלון או בחדר ייעודי , כמה ערוצים אתה הולך להניע בסופו של דבר והאם יהיו מגברים חיצוניים ו למה בעצם אתה שואף להגיע בסוף.
בהצלחה....
יאמהה מכל אלו דווקא נחשבת מערכת כיול מהפחות טובות.
לא היית אומר שדווקא בחדר שהוא לא ייעודי ובלי טיפול אקוסטי מושקע הכיול יותר קריטי? אפשר לטעון שמי שזורק מערכת בסלון אולי פחות חשוב לו שיהיה פרפקט, אבל המציאות היא שלא כל אחד יכול להקדיש חדר ייעודי.
Jack of some trades, master of none
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
/ יש לך מערכת מעניינת
יש גם סנטר או רק קדמיים?
איזה דגם סאב זה?
/ לא הבנתי מה הקשר בין הרסיברים שבחרת, למה דווקא שלושת הדגמים האלה? שלושתם ברמות מחירים שונות, וסוגי כיולים שונים (אם זה משנה לך) .
יש גם סנטר או רק קדמיים?
איזה דגם סאב זה?
/ לא הבנתי מה הקשר בין הרסיברים שבחרת, למה דווקא שלושת הדגמים האלה? שלושתם ברמות מחירים שונות, וסוגי כיולים שונים (אם זה משנה לך) .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ועדין לא הצלחת להשתלט ?06/02/2021 13:06yarino כתב:יואב, שנה אחת עוברת מהר, לי יש 5 שנים06/02/2021 10:00istarmini כתב:
הפסימיות לענין הכיול ממש נשפכת ממך.
לא צריך שנה וגם לא חצי שנה וגם לא חודש כדי לכייל עם מערכת כיול מתקדמת...
...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אנתם זו המלצה אוטומטית שלך... גם למוצר שלא עובד.05/02/2021 21:55FastandFurious כתב: anthem mrx 740 עם מערכת הכיול arc genesis
חד משמעי. עם כיול ובלי כיול בשתי המצבים anthem...
אין ממש מערכת כיול כזו.
היא קיימת בדפים.
ולכן, אין מה להמליץ על מוצר כזה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5169
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
היי בני זאת ממש לא המלצה אוטומטית, פותח הדיון ציין מה הוא מחפש ולדעתי וניסיוני אנתם בהחלט עולים בקנה אחד עם הרצונות של פותח הדיון.06/02/2021 15:00Balance כתב:אנתם זו המלצה אוטומטית שלך... גם למוצר שלא עובד.05/02/2021 21:55FastandFurious כתב: anthem mrx 740 עם מערכת הכיול arc genesis
חד משמעי. עם כיול ובלי כיול בשתי המצבים anthem...
אין ממש מערכת כיול כזו.
היא קיימת בדפים.
ולכן, אין מה להמליץ על מוצר כזה....
בקשר למערכת הכיול, יש עדכון והכל בסדר, גם מי שקיבל בחול בזמן שמערכת הכיול הוסרה מהאתר... נו אז מה?
אפשר להנות מאוד מהגדרות יבשות מרחקים עוצמות קרוס, קורה, וזה קורה ליותר גדולות לגיטימי כשר!
פה זה לא הסיפור עם ארקם אשר כמה חברות בנו על התשתית שלה ורובם עד היום לא מצליחות לתפעל כראוי, שם באמת יש מכשול שקשה מאוד לטפל וזה לא נקרא חבלי לידה אלה תשתית לא בריאה שארקם תכננו,
במקרה הנ"ל מדובר ב arc זאת מערכת כיול שanthem בעצמה מפתחת על התשתית שלה ולא מסתמכת על אחרות ככה שאין מה לדאוג הכל פתיר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
שבת שלום לכולם! יש לי סנטר של DEFINITIVE TECHNOLOGY מוגבר וסאב של paradigm דגם PS1000V4 ולגביי בחירת שלושת הרסיברים: Pioneer תמיד נשמעה לי יותר פאנצ'י בקולנוע ביתי, והשניים האחרים הם נבחרו מהמלצות של חברים ומהרשת, ולגביי הכיול אני מחפש את המערכת שתהיה הכי טובה ומספקת.