שמע מרובה יציאות
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם
רכשתי מסך SAMSUNG Q60 65 ומנסה לחבר אוזניות BT במקביל לרמקול המובנה.
בהגדרת נגישות רשום את הדבר הבא:
שמע מרובה יציאות
ניתן להפעיל בו-זמנית את הרמקול של הטלוויזיה וגם אוזניות Bluetooth המיועדות לכבדי שמיעה. לאחר מכן, כבדי השמיעה יכולים
להגדיר את עוצמת הקול של התקני ה Bluetooth -שלהם כך שהיא תהיה גבוהה יותר מעוצמת הקול של רמקול הטלוויזיה בלי
להשפיע על עוצמת הקול של הרמקול, במטרה לאפשר לכבדי השמיעה וגם לבני המשפחה שלהם להאזין לטלוויזיה ברמות קול נוחות.
כאשר מחברים אוזניות Bluetooth לטלוויזיה, שמע מרובה יציאות מופעל.
ייתכן שלא תהיה תמיכה בפונקציה זו בהתאם לדגם או לאזור הגיאוגרפי.
אכן האפשרות הזו אפורה ולא פעילה ולמעשה אני צריך לבחור מההגדרות או אוזניות או רמקול מובנה (ייתכן שלא תהיה תמיכה בפונקציה זו בהתאם לדגם או לאזור הגיאוגרפי.) מה הכוונה ? עבדו עלי ? או ש מביאים לארץ דגמים נחותים ?
אם אשנה בהגדרות המסך את המיקום הגאוגרפי שלי זה יעזור ?
נגישות זה לא משהו שהוא חובה ?
אודה לעונים
שמע מרובה יציאות
ניתן להפעיל בו-זמנית את הרמקול של הטלוויזיה וגם אוזניות Bluetooth המיועדות לכבדי שמיעה. לאחר מכן, כבדי השמיעה יכולים
להגדיר את עוצמת הקול של התקני ה Bluetooth -שלהם כך שהיא תהיה גבוהה יותר מעוצמת הקול של רמקול הטלוויזיה בלי
להשפיע על עוצמת הקול של הרמקול, במטרה לאפשר לכבדי השמיעה וגם לבני המשפחה שלהם להאזין לטלוויזיה ברמות קול נוחות.
אכן האפשרות הזו אפורה ולא פעילה ולמעשה אני צריך לבחור מההגדרות או אוזניות או רמקול מובנה (ייתכן שלא תהיה תמיכה בפונקציה זו בהתאם לדגם או לאזור הגיאוגרפי.) מה הכוונה ? עבדו עלי ? או ש מביאים לארץ דגמים נחותים ?
אודה לעונים
לי יש סאונדבר שמחובר לטלויזיה, וכשמחברים אוזניות BT הקול מהסאונדבר לא נעלם, אלה ממשיך במקביל לאוזניות.04/02/2021 22:26Kerenfood כתב: שלום לכולם
שמע מרובה יציאות
אודה לעונים...
הדבר היחיד שאתה יכול לבחור - זה על עוצמה של איזה קול ישלוט השלט של הטלויזיה - של האוזניות או של הסאונדבר.
במקרה והקול יוצא ישירות מהטלויזיה, יתכן שזה עובד קצת אחרת.
יש לי Ru8000 שחיברתי אליהן אוזניות TWS של Hauwei וכשאני נכנסתי להגדרות>כללי>נגישות הייתה לי אפשרות לבחור האם להפעיל שמע מרובה יציאות, החיסרון היחיד זה שהשלט עובד רק על הרמקולים של הטלויזיה ובאוזניות עצמן אין כפתור ווליום ככה שלא יכולתי לבדוק. בQ90T יש רסיבר שמחובר בחיבור אופטי לטלויזיה והסאונד יוצא גם מהק"ב וגם מהטלויזיה, ושוב השליטה היא רק בווליום של הטלויזיה.
עניין חשוב שיש לשים לב אליו - האם קנית את הטלויזיה מיבואן מקביל? אם כן, לרוב אלו גרסאות שלא מותאמות לארץ, מקבלות רק שנה אחריות וללא כל הבטחה לעדכוני תוכנה ולכן יכול להיות שהאופציה לא זמינה אצלך בטלויזיה.
לשאלתך לגבי הדגמים בארץ - כן בוודאות מביאים דגמים נחותים יותר באופציות שלהם גם כאשר מדובר ביבואן רשמי.
פתרון אפשרי אם קנית ביבוא מקביל או אולי תרצה אפליקציות שזמינות בשוק האמריקאי - בלינק הבא יש הסבר איך לשנות את ההגדרות בצורה פשוטה :
עניין חשוב שיש לשים לב אליו - האם קנית את הטלויזיה מיבואן מקביל? אם כן, לרוב אלו גרסאות שלא מותאמות לארץ, מקבלות רק שנה אחריות וללא כל הבטחה לעדכוני תוכנה ולכן יכול להיות שהאופציה לא זמינה אצלך בטלויזיה.
לשאלתך לגבי הדגמים בארץ - כן בוודאות מביאים דגמים נחותים יותר באופציות שלהם גם כאשר מדובר ביבואן רשמי.
פתרון אפשרי אם קנית ביבוא מקביל או אולי תרצה אפליקציות שזמינות בשוק האמריקאי - בלינק הבא יש הסבר איך לשנות את ההגדרות בצורה פשוטה :