בעיה עם נתב AX6
היי יש לי נתב DLINK 6740 U שמוגדר כברידג מודם לAX6 ומשום מה לפעמים יש הנחתה במהירות הגלישה למגה בלבד ופינג 300
אם אני מרסט את המודם זה מסתדר
חוזר ל70 מגה ו7 פינג
מה יכולה להיות הבעיה ?
בAX6 הגדרתי את החיוג של המודם
חוזר ל70 מגה ו7 פינג
מה יכולה להיות הבעיה ?
בAX6 הגדרתי את החיוג של המודם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
את ה- D-Link DSL-6740U תגדיר כמודם בלבד.
ברגע שיש את הבעיה, במקום ריסט למודם, תחבר מחשב ישירות למודם (במקום ה-AX6, כלומר המחשב הוא הדבר היחיד שמחובר למודם) ותבדוק:01/02/2021 10:40koby50 כתב: היי יש לי נתב DLINK 6740 U שמוגדר כברידג מודם לAX6 ומשום מה לפעמים יש הנחתה במהירות הגלישה למגה בלבד ופינג 300
חוזר ל70 מגה ו7 פינג
מה יכולה להיות הבעיה ?...
א. תכנס לממשק ניהול של המודם ותבדוק האם הנתוני קו עדיין תקינים.
ב. תבדוק האם בחיבור עם החייגן במחשב אתה מקבל מהירות תקינה מהאינטרנט.
ג. אם בא' וב' הכל תקין, האם כשאתה מחזיר את הכבל לראוטר האם הגלישה שלו עדיין איטית (או האם עצם ההעברה של הכבל למחשב וחזרה "פתרה" את הבעיה). אם עדיין יש איטיות, האם ריסט רק ל-AX6 פותר את הבעיה?
- kfiros65
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Kfir Bekhavod
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
ראיתי שהצלחת לחבר את ה- AX6 כראוטר ואת DLINK כמודם, אני מנסה כבר כמה ימים לפי כל המדריכים ולא מצליח חייב עצות או עזרה.
הפכתי את ה V-tech nb304 לגשר ניסיתי גם עם (DLINK DSL225), דרך החייגן של השיאומי אני עושה PPPOE ואכן מקבל IP חיצוני 109xxxxxx או 79xxxxxx (אני עם ספק 014), וה defult getway החיצוני מתחיל ב- 212 השיאומי מראה כאילו הוא מקבל אינטרנט ומבדיקת מהירות דרך ה miwifi אני מקבל 0.01m ולמרות כל זאת אינני מקבל אינטרנט.
במודם כיביתי את ה NAT וה firewall והגדרתי אותו כגשר.
יש למישהו רעיון?
ראיתי שהצלחת לחבר את ה- AX6 כראוטר ואת DLINK כמודם, אני מנסה כבר כמה ימים לפי כל המדריכים ולא מצליח חייב עצות או עזרה.
הפכתי את ה V-tech nb304 לגשר ניסיתי גם עם (DLINK DSL225), דרך החייגן של השיאומי אני עושה PPPOE ואכן מקבל IP חיצוני 109xxxxxx או 79xxxxxx (אני עם ספק 014), וה defult getway החיצוני מתחיל ב- 212 השיאומי מראה כאילו הוא מקבל אינטרנט ומבדיקת מהירות דרך ה miwifi אני מקבל 0.01m ולמרות כל זאת אינני מקבל אינטרנט.
במודם כיביתי את ה NAT וה firewall והגדרתי אותו כגשר.
יש למישהו רעיון?