QuickPar
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
לאחר שהורדו לי המון קבצי RAR ולצידם קבצי PAR2, האם עליי להקליק על כל אחד מקבצי ה- PAR או רק על אחד מהם?
ואם זה רק על אחד מהם, האם זה ישנה על איזה קובץ לוחצים או שאין זה משנה..?
תודה,
Giliboy
לאחר שהורדו לי המון קבצי RAR ולצידם קבצי PAR2, האם עליי להקליק על כל אחד מקבצי ה- PAR או רק על אחד מהם?
ואם זה רק על אחד מהם, האם זה ישנה על איזה קובץ לוחצים או שאין זה משנה..?
תודה,
Giliboy
...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בעיקרון כדי להפעיל QuickPar יש להפעיל אותה על קובץ ה-PAR2 הראשון (זה שמופיע ללא vol1+11 למשל. המספרים רק לצורך דוגמא ומשתנים מקובץ לקובץ).
עוד תוכנה שעושה את החיים קלים במיוחד היא AutoUnpack. יציבה למדי ועושה גם תיקון וגם פריסה במכה אחת, כולל מוניטור אוטומטי על תיקייה ספציפית.
http://see-and-be.com/AutoUnpack/
בנוסף אני מבין שבחרת ב-NewsbinPro כקליינט, אבל למי שמשתמש ב-Newsleecher שווה להציץ ב-Repair'n'Extract שהם הוסיפו בגירסא 3.9 (עדיין בבטא).
עוד תוכנה שעושה את החיים קלים במיוחד היא AutoUnpack. יציבה למדי ועושה גם תיקון וגם פריסה במכה אחת, כולל מוניטור אוטומטי על תיקייה ספציפית.
בנוסף אני מבין שבחרת ב-NewsbinPro כקליינט, אבל למי שמשתמש ב-Newsleecher שווה להציץ ב-Repair'n'Extract שהם הוסיפו בגירסא 3.9 (עדיין בבטא).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה על העזרה,dragonflyXXL כתב:בעיקרון כדי להפעיל QuickPar יש להפעיל אותה על קובץ ה-PAR2 הראשון (זה שמופיע ללא vol1+11 למשל. המספרים רק לצורך דוגמא ומשתנים מקובץ לקובץ).
בנוסף אני מבין שבחרת ב-NewsbinPro כקליינט, אבל למי שמשתמש ב-Newsleecher שווה להציץ ב-Repair'n'Extract שהם הוסיפו בגירסא 3.9 (עדיין בבטא)....
אני משתמש בה כרגע אבל בגרסת ה- Trial שניתנת ל- 10 ימים. אם יש ל- Newsleecher משהו דומה, אנסה גם אותה.
יש לך מושג מה היתרונות של זו מול זו?
Giliboy
...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

AutoUnpack היא חינמית ובעיקרון אתה יכול להשתמש בה בלי קשר לאיזה קליינט אתה משתמש.
ל-Newsleecher בגירסאות הבטא החדשות של גירסה 3.9 יש רכיב מובנה בתוך התוכנה שמבצע פעולה דומה (תיקון לפי PAR2 ופריסה של ה-RAR לאחר מכן). שווה לנסות.
אני לא מכיר את NewsBinPro מספיק בשביל להשוות בינה לבין Newsleecher (שבה אני משתמש כבר כמה שנים), אבל אני כבר כל כך רגיל אליה שלא הייתי מחליף אותה בקליינט אחר. מהתנסות די קצרה איתה מצד אחד לדעתי היא יותר איטית מ-Newsleecher (בעיקר בהורדת headers), אך מצד שני אם יש משהו שאהבתי ונורא חסר לי ב-newsleecher זה עניין ה-grouping שיש בה.
ל-Newsleecher בגירסאות הבטא החדשות של גירסה 3.9 יש רכיב מובנה בתוך התוכנה שמבצע פעולה דומה (תיקון לפי PAR2 ופריסה של ה-RAR לאחר מכן). שווה לנסות.
אני לא מכיר את NewsBinPro מספיק בשביל להשוות בינה לבין Newsleecher (שבה אני משתמש כבר כמה שנים), אבל אני כבר כל כך רגיל אליה שלא הייתי מחליף אותה בקליינט אחר. מהתנסות די קצרה איתה מצד אחד לדעתי היא יותר איטית מ-Newsleecher (בעיקר בהורדת headers), אך מצד שני אם יש משהו שאהבתי ונורא חסר לי ב-newsleecher זה עניין ה-grouping שיש בה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ל- NEWSBINPRO יש גם יכולת לעשות REPAIR ו-EXTRACT.
צריך בשביל זה להדליק את אופציית AUTO RAR/PAR וצריך לוודא שיש לך AUTORAR על המחשב.
אני עדיין מעדיף את אופציית QUICKPAR, זה קל ופשוט ועם חיווי נוח מאוד.
צריך בשביל זה להדליק את אופציית AUTO RAR/PAR וצריך לוודא שיש לך AUTORAR על המחשב.
אני עדיין מעדיף את אופציית QUICKPAR, זה קל ופשוט ועם חיווי נוח מאוד.
- oferlaor
- מנהל

-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

בעיה עם איזה פרק של נמלטים..
כשההורדה הסתיימה, היו קבצי TS, כמה קבתי PAR וקובץ NFO בתקייה.
הרצתי AutoUnpack על מנת שיבצע תיקון ויאחד את הקבצים.
ראיתי את החיווי בשבלב התיקון, משום מה התכנה לא איחדה את קבצי ה- TS, אלא כביכול רק העבירה אותם לתקיית ה- Source שמוגדר לה..
עד עכשיו העבודה עם התכנה התבצעה ללא דופי, גם לא שונו שום הגדרות.
מה עושים, האם MPEG2REPAIR יפתור את הבעיה..?
תודה
Giliboy
כשההורדה הסתיימה, היו קבצי TS, כמה קבתי PAR וקובץ NFO בתקייה.
הרצתי AutoUnpack על מנת שיבצע תיקון ויאחד את הקבצים.
ראיתי את החיווי בשבלב התיקון, משום מה התכנה לא איחדה את קבצי ה- TS, אלא כביכול רק העבירה אותם לתקיית ה- Source שמוגדר לה..
עד עכשיו העבודה עם התכנה התבצעה ללא דופי, גם לא שונו שום הגדרות.
מה עושים, האם MPEG2REPAIR יפתור את הבעיה..?
תודה
Giliboy
...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

AutoUnpack לא מיועד לאיחוד קבצים אלא לתיקון (כמו QuickPar) ופריסה (כמו WinRAR).
לאיחוד קבצים מסוגים ספציפיים כמו TS למשל יש תוכנות יעודייות כמו HDTVtoMPEG2 או MPEG2Repair.
לאיחוד קבצים מסוגים ספציפיים כמו TS למשל יש תוכנות יעודייות כמו HDTVtoMPEG2 או MPEG2Repair.
- oferlaor
- מנהל

כמו שאמר DRAGONFLY,
המטרות של QUICKPAR ו- MPEG2REPAIR שונות לחלוטין.
QUICKPAR מיועד להביא אותך שאתה רואה בדיוק את הקבצים כפי שהם נוצרו על ידי מי שהעלה אותם.
MPEG2REPAIR כבר משנה את הקבצים עצמם ומתקן תקלות ב-MPEG2 (כלומר, אם במקרה עברה ציפור בין הצלחת ללויין)... היא גם מאחדת לקובץ אחד.
המטרות של QUICKPAR ו- MPEG2REPAIR שונות לחלוטין.
QUICKPAR מיועד להביא אותך שאתה רואה בדיוק את הקבצים כפי שהם נוצרו על ידי מי שהעלה אותם.
MPEG2REPAIR כבר משנה את הקבצים עצמם ומתקן תקלות ב-MPEG2 (כלומר, אם במקרה עברה ציפור בין הצלחת ללויין)... היא גם מאחדת לקובץ אחד.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

איך ניתן לאחד קבצים ב- mpeg2repair ..
התכנה נותנת ללכוד רק קובץ, ולא תקיה שלמה...
Giliboy
התכנה נותנת ללכוד רק קובץ, ולא תקיה שלמה...
Giliboy
...
- oferlaor
- מנהל

Giliboy,
ממליץ על חיפוש - זה עוזר לי להמנע מלכתוב דברים שוב ושוב...
אם הקבצים ממוספרים (מה שבד"כ קורה), אז בוחרים את הראשון וכשמתחילים לרוץ הוא שואל אותך אם להמשיך בכל 45 (למשל) הקבצים הבאים. תשובה חיובית לגרום לו לאחד אותם.
אם זה לא נראה לך, תפיל את כל הקבצים (DRAG&DROP) ל HDTVTOMPEG2 ואתה מסודר.
ממליץ על חיפוש - זה עוזר לי להמנע מלכתוב דברים שוב ושוב...
אם הקבצים ממוספרים (מה שבד"כ קורה), אז בוחרים את הראשון וכשמתחילים לרוץ הוא שואל אותך אם להמשיך בכל 45 (למשל) הקבצים הבאים. תשובה חיובית לגרום לו לאחד אותם.
אם זה לא נראה לך, תפיל את כל הקבצים (DRAG&DROP) ל HDTVTOMPEG2 ואתה מסודר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה לא?noam23 כתב:האם זה חוקי למשתמש יוזנט להשתמש בגרסת Trial ?תודה על העזרה,
אני משתמש בה כרגע אבל בגרסת ה- Trial שניתנת ל- 10 ימים. אם יש ל- Newsleecher משהו דומה, אנסה גם אותה.
יש לך מושג מה היתרונות של זו מול זו?
Giliboy......
נדמה לי של-NEWSLEECHER יש 30 יום נסיון.