שלום לכולם-ועזרה כי אני די נואש
-
brustobristo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
קודם כל אני חדש פה, אז ח.ח על האתר הוא אחלה.
הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בסלון, הטלויזיה ישנה ואין לה חיבור של 3 שפיצים(או איך שקוראים לזה..אדום לבן וצהוב)--ולכן
היא מחוברת לוידאו של טושיבה -שבו יש LINE IN לשפיצים מהסוג הזה.
כאשר אני מחבר תמצלמה הדיגטלית שלי לשם-זה פועל אחלה,אבל , שאני מנסה לחבר את המחשב-לא עוברת שום תמונה. ניסיתי לעדכן את הדריברים שלי ולעבור על ההגדרות- כלום לא עוזר(זה כרטיס מסל ATI X1600 עם יציאת SVIDEO של 7 שפיצים)- - - לכן או שהכאבל שלי הרוס (קשה לי להאמין) או שמשהו לא מוגדר טוב והמחשב לא משדרת תמונה דרך היציאה הזאת-
בכל מיקרה מה אני צריך לעשות??? אם זה קרה כבר למישהו אני אשמח לקצת עזרה
ותודה מראש!
הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בסלון, הטלויזיה ישנה ואין לה חיבור של 3 שפיצים(או איך שקוראים לזה..אדום לבן וצהוב)--ולכן
היא מחוברת לוידאו של טושיבה -שבו יש LINE IN לשפיצים מהסוג הזה.
כאשר אני מחבר תמצלמה הדיגטלית שלי לשם-זה פועל אחלה,אבל , שאני מנסה לחבר את המחשב-לא עוברת שום תמונה. ניסיתי לעדכן את הדריברים שלי ולעבור על ההגדרות- כלום לא עוזר(זה כרטיס מסל ATI X1600 עם יציאת SVIDEO של 7 שפיצים)- - - לכן או שהכאבל שלי הרוס (קשה לי להאמין) או שמשהו לא מוגדר טוב והמחשב לא משדרת תמונה דרך היציאה הזאת-
בכל מיקרה מה אני צריך לעשות??? אם זה קרה כבר למישהו אני אשמח לקצת עזרה
ותודה מראש!
- hanand
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
תשובה
אתה פשוט צריך לחבר למחשב את חיבור לוידאו ואז לעשות RESET למחשב
אם המחשב לא מזהה מכשיר חיצוני בחיבור הוא לא מדליק את היציאה
אחרי RESET סביר להניח שזה יעבוד לפחות במסך הביוס
ואז בWINDOW תכנס להגדרות כרטיס מסך מתקדמות ותגיע ליציאת וידאו
אם המחשב לא מזהה מכשיר חיצוני בחיבור הוא לא מדליק את היציאה
אחרי RESET סביר להניח שזה יעבוד לפחות במסך הביוס
ואז בWINDOW תכנס להגדרות כרטיס מסך מתקדמות ותגיע ליציאת וידאו
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
תחפש בהגדרות של הכרטיס מסך משהו שנקרא Force Detect לטלוויזיה (יש את זה בכרטיסים של NVIDIA, יכול להיות שיש גם ב-ATI)
-
brustobristo
-
- חבר שרק התחיל

אז ככה- אני עשיתי ריסט למחשב עם הכאבל בפנים-אפילו את המסך של בדוס הוא לא מראה לי!!! רק מסך שחור.
לגבי הFORCE DETECT כבר עשיתי את זה- גם לא עוזר... יש אולי דרך בה אני יכול לבדוק האם הכרטיס מסך שלי אכן משדר משהו דרך היציאה הזאת? יכול להיות שזה בעיית תאימות בשיטת שידור או פריימים או ברזולוציה לא מתאימה?
נ.ב מה הרזולוציה של יציאת S VIDEO?
לגבי הFORCE DETECT כבר עשיתי את זה- גם לא עוזר... יש אולי דרך בה אני יכול לבדוק האם הכרטיס מסך שלי אכן משדר משהו דרך היציאה הזאת? יכול להיות שזה בעיית תאימות בשיטת שידור או פריימים או ברזולוציה לא מתאימה?
נ.ב מה הרזולוציה של יציאת S VIDEO?
- yarnic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
ממה שאתה כותב - במחשב יש לך יציאת s-video ובוידיאו שמחובר לטלויזיה, כניסת RCA רגילה... הכבל שלך מעביר מ-s-video ל-RCA? כבל מסוג כזה:
http://www.cable.co.il/sg_product~550400~40~0.htm#
הגדרות נכונות בוידיאו וטלויזיה? pal
http://www.cable.co.il/sg_product~550400~40~0.htm#
הגדרות נכונות בוידיאו וטלויזיה? pal
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מניסיון אישי שלי עם טלויזיות ווידאו ישנים הוא שזה לא תמיד עובד. המחשב לא תמיד מצליח לזהות שמחובר אליו משהו וכך הוא לא מוציא תמונה.
אם אתה משתמש בכבל מאריך אז תנסה לא להשתמש בו או תנסה מאריך אחר.
אם אתה משתמש בכבל מאריך אז תנסה לא להשתמש בו או תנסה מאריך אחר.
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

תנסה לחבר ישירות לטלוויזיה ללא הוידאו.
- yarnic
-
- חבר פעיל מאוד

איך יחבר ישירות? הוא כתב שיש לו יציאת svideo במחשב ובטלויזיה כניסת אנטנה?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

אופס... לא שמתי לב 
-
brustobristo
-
- חבר שרק התחיל

מצאתי פיתרון!!!
הכאבל המוזר שהשתמשתי בו הוא SVIDEO(7 פינים) ל- SVIDEO(4פינים) לRCA
כשחיברתי SVIDEO ל SVIDEO זה פעם אחלה, אל לא הראה כלום דרך הRCA אז מה שעשיתי זה קניתי מתאם SVIDEO ל RCA ועכשיו זה מתחבר דרך RCA אחלה- רק מעניין אותי מה הרזולוציה של SVIDEO...
בכל מיקרה לכל המיתקשים שלא מוצאים את הבעייה - זה יכול לעזור!!!
(למרות שאני לא מבין בידיוק למה זה עזר, כי כבר היה לזה יציאת RCA אבל לא משנה- העיקר שזה עובד)
תודה רבה לכל המסייעים!!!!!!
כשחיברתי SVIDEO ל SVIDEO זה פעם אחלה, אל לא הראה כלום דרך הRCA אז מה שעשיתי זה קניתי מתאם SVIDEO ל RCA ועכשיו זה מתחבר דרך RCA אחלה- רק מעניין אותי מה הרזולוציה של SVIDEO...
בכל מיקרה לכל המיתקשים שלא מוצאים את הבעייה - זה יכול לעזור!!!
(למרות שאני לא מבין בידיוק למה זה עזר, כי כבר היה לזה יציאת RCA אבל לא משנה- העיקר שזה עובד)
תודה רבה לכל המסייעים!!!!!!
- yarnic
-
- חבר פעיל מאוד

או קיי. אני מניח שמה שיש לך זה מתאם שיש בכרטיסי מסך. זה לא s-video. זה יציאה שנקראת mini-DIN וממנה אפשר לחבר מתאמים ל svideo או לקומפוננט או RCA, תלוי מה הכרטיס מוציא. יכול להיות שהכבל שלך היה פגום. יכול להיות שלא הגדרת את היציאות נכון ויש בחירה בדרייבר בין יציאת הsvideo במתאם לבין RCA - הכל צריך להיות מפורט במנואל של כרטיס המסך שלך.