Xh9505 חיבור שמע דרך אופטי האם טומך ב5.1
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הרסיבר של לא תומך atmos?
אצלי עם XH90 לא נראה לי שהיו בעיות של 5.1 אבל ניסיתי לנגן remux כמו שאתה ניסית רק לדקה לפני חודשיים אז לא חותם על זה ב100%.
כן צריך לשים לב להגדרות. אם אין לך אטמוס ברסיבר (כתמיכה נטו, לא רמקולי אטמוס ממש) אז לדעתי אתה צריך להגדיר פורמט DD בלבד ולא +DD בטלוויזיה. וגם להפעיל pass trough בשביל DTS
אצלי עם XH90 לא נראה לי שהיו בעיות של 5.1 אבל ניסיתי לנגן remux כמו שאתה ניסית רק לדקה לפני חודשיים אז לא חותם על זה ב100%.
כן צריך לשים לב להגדרות. אם אין לך אטמוס ברסיבר (כתמיכה נטו, לא רמקולי אטמוס ממש) אז לדעתי אתה צריך להגדיר פורמט DD בלבד ולא +DD בטלוויזיה. וגם להפעיל pass trough בשביל DTS
רסיוור שלי מלפני 20 rxv530. אין לו אפילו hdmi.
עכשיו 5+1 יוצה רק במצב
1.שמע "מערכת קולנוע", לא מצב "טלוויזיה". במצב "טלוויזיה" יוצה סטריו בלבד.
2. מצב auto1 או auto2. בpcm אין 5+1
3. כמו שאמרת, מצ"ב Dolby Digital, לא dd+
4. רק בנגן מובנה! vlc, mxplayer לא נותנים 5+1
תודה על עזרה!
חבל שבמצב שמע" מערכת קולנוע " כיוון של ווליום לא משפיע על יציה אופטית(האם משפיע על eARC) , או לפחות שיהיה אפשרות להוסיף קיצור דרך להגדרה הזאת.
עכשיו 5+1 יוצה רק במצב
1.שמע "מערכת קולנוע", לא מצב "טלוויזיה". במצב "טלוויזיה" יוצה סטריו בלבד.
2. מצב auto1 או auto2. בpcm אין 5+1
3. כמו שאמרת, מצ"ב Dolby Digital, לא dd+
4. רק בנגן מובנה! vlc, mxplayer לא נותנים 5+1
תודה על עזרה!
חבל שבמצב שמע" מערכת קולנוע " כיוון של ווליום לא משפיע על יציה אופטית(האם משפיע על eARC) , או לפחות שיהיה אפשרות להוסיף קיצור דרך להגדרה הזאת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מצב "מערכת קולנוע" עושה passthrough של אות האודיו, איך שהוא, אל הרסיבר. לכן אין שליטה על הווליום כאשר משתמשים בחיבור האופטי.
כאשר אתה משתמש ב-ARC (או eARC), אז קיימת אפשרות לשלוט על הווליום של הרסיבר דרך פרוטוקול CEC.
כאשר אתה משתמש ב-ARC (או eARC), אז קיימת אפשרות לשלוט על הווליום של הרסיבר דרך פרוטוקול CEC.