ביום חיברתי את הטלוויזיה לפס3 עם כבל hdmi של פיליפס, ויש לי בעיה די רצינית עם התמונה שהיא מציגה, התמונה עצמה טובה אבל יש בעיה של antialiasing נראה לי, יש מדרגות כאלה, הקווים לא ישרים בכל תמונה, וזה ממש מפריע לי, זה דגם של פיליפס 32 אינץ בין הטובים בעולם, הוא אמור להראות תמונה נקייה וחדה, בעיקר ב-hd עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה של הטלוויזיה או של הפס3 או בכלל ככה זה אמור להיות..? גם שמתי לב שהפס3 ממש מתחמם... אני די מודאג בקשר לתמונה של ה-lcd בבקשה תעזרו לי חברים
בעיה בנוגע לפס3 או ל-lcd שלי, חייב עזרה
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-lcd philips 32pf9541D, התקינו לי אותה לפני יומיים, חיברו את הכבלים והכול, ואחרי שהם הלכו ראיתי שאיכות התמונה ב-dvd ירודה, עם מין נקודות מוזרות כאלה על התמונה.
ביום חיברתי את הטלוויזיה לפס3 עם כבל hdmi של פיליפס, ויש לי בעיה די רצינית עם התמונה שהיא מציגה, התמונה עצמה טובה אבל יש בעיה של antialiasing נראה לי, יש מדרגות כאלה, הקווים לא ישרים בכל תמונה, וזה ממש מפריע לי, זה דגם של פיליפס 32 אינץ בין הטובים בעולם, הוא אמור להראות תמונה נקייה וחדה, בעיקר ב-hd עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה של הטלוויזיה או של הפס3 או בכלל ככה זה אמור להיות..? גם שמתי לב שהפס3 ממש מתחמם... אני די מודאג בקשר לתמונה של ה-lcd בבקשה תעזרו לי חברים
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

בבקשה חברים. אני נואש
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, אני מיואש... אף אחד לא עונה והבעיה לא נפתרה בבקשה אנשים אני חייב את העזרה שלכם
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
איזו רזולוציה הפס3 מוציא?
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

720P ...