מבחר שמיכות לבישות במבצע
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז? המחיר הסופי זה מה שמשנה, לא איך הוא מורכב. ואם בארץ מצאת את אותו המוצר בכפול מהמחיר באמזון לא תקנה כי מחיר המשלוח לא לטעמך? אפא ההיגיון בשיטה הזו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
זה מחסום פסיכולוגי, לא תצליח לשכנע את האנשים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא מנסה לשכנע אף אחד, רק מסביר היגיון בריא.
מי שמוכן להקשיב - זכה, מי שלא - זבש"לו.
סתם דוגמא, אני רכשתי את הרמקולים שלי בחו"ל. המשלוח עלה הון עתק, אבל בסוף אחרי משלוח, מיסים ומחיר מוצר יצא לי כמעט חצי מהמחיר בארץ. אז אם הייתי נכנע לחסמים פסיכולוגיים הייתי משלם כפול. פשוט.
מי שמוכן להקשיב - זכה, מי שלא - זבש"לו.
סתם דוגמא, אני רכשתי את הרמקולים שלי בחו"ל. המשלוח עלה הון עתק, אבל בסוף אחרי משלוח, מיסים ומחיר מוצר יצא לי כמעט חצי מהמחיר בארץ. אז אם הייתי נכנע לחסמים פסיכולוגיים הייתי משלם כפול. פשוט.
-
Huber
- חבר במועדון HT

היו לא מעט מוצרים שם שהמשלוח לא היה 75$, איכשהו מצאת דווקא את החריג והתפלצת...