מהירות 500 מגה אבל האינטרנט נתקע
היי,
יש לי הוט והוט נט 500 מגה
מקבל 500 מגה קווי ואלחוטי בפייבר בוקס
ובמיני פייבר 360 מגה קווי ו-40 מגה אלחוטי
פינג בארץ בסביבות 16-19
איך הגיוני ששיחות וידאו נתקעות לי,במיוחד בזום רשום מידי פעם שהחיבור לא יציב?
גם במשקי רשת יש רגעים של לאגים מטורפים של כמה שניות ולפעמים דקה שלא ניתן להתחבר (באייפד, כשהקליטה לוייפי מלאה, והוא מחובר לרשת 5ghz עם 500 מגה)
לפעמים האייפון מחובר לוייפיי והאינרנט פשוט לא עובד, ספיד טסט אפילו לא רץ, אבל באותו זמן במכשיר אחר הוייפיי יעבוד רגיל. ואחרי ניתוק והתחברות מחדש לוייפיי זה מסתדר לכמה זמן..
מה הבעיה של האינטרנט?
אני די חושד בציוד..
יש לי הוט והוט נט 500 מגה
מקבל 500 מגה קווי ואלחוטי בפייבר בוקס
ובמיני פייבר 360 מגה קווי ו-40 מגה אלחוטי
פינג בארץ בסביבות 16-19
איך הגיוני ששיחות וידאו נתקעות לי,במיוחד בזום רשום מידי פעם שהחיבור לא יציב?
גם במשקי רשת יש רגעים של לאגים מטורפים של כמה שניות ולפעמים דקה שלא ניתן להתחבר (באייפד, כשהקליטה לוייפי מלאה, והוא מחובר לרשת 5ghz עם 500 מגה)
לפעמים האייפון מחובר לוייפיי והאינרנט פשוט לא עובד, ספיד טסט אפילו לא רץ, אבל באותו זמן במכשיר אחר הוייפיי יעבוד רגיל. ואחרי ניתוק והתחברות מחדש לוייפיי זה מסתדר לכמה זמן..
מה הבעיה של האינטרנט?
אני די חושד בציוד..
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
גם לי היתה בעיה כזו ונםתרה כאשר מתחבר לראוטר שמוגדר כ-ap (עד שיהיה ציוד שיהיה ברידג').
חוץ מזה ממליץ לעבור לספק אחר, כי הוטנט שמים אותך מאחורי nat. הפינגים השתפרו פלאים (לא פלא) כשעברתי לבזק בינלאומי
חוץ מזה ממליץ לעבור לספק אחר, כי הוטנט שמים אותך מאחורי nat. הפינגים השתפרו פלאים (לא פלא) כשעברתי לבזק בינלאומי
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם האינטרנט לא עובד, ייתכן שלא קיבלת IP כמו שצריך. נתקלתי בבעיה הזאת עם תשתית הוט (קיבלתי רק IPv6).27/01/2021 9:46korensan6 כתב:
מה הבעיה של האינטרנט?
אני די חושד בציוד.....
כשזה קורה לך פעם הבאה - תבדוק אם אתה יכול לגלוש לאתר whatismyip.com. אם כן, תחזור ותעדכן ואציע לך פתרון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
זה קרה עכשיו, ניסתי לגלוש לכתובת הזאת וכלום לא זז, הדף לא נטען.27/01/2021 10:27איינשטיין כתב:אם האינטרנט לא עובד, ייתכן שלא קיבלת IP כמו שצריך. נתקלתי בבעיה הזאת עם תשתית הוט (קיבלתי רק IPv6).27/01/2021 9:46korensan6 כתב:
מה הבעיה של האינטרנט?
אני די חושד בציוד.....
כשזה קורה לך פעם הבאה - תבדוק אם אתה יכול לגלוש לאתר whatismyip.com. אם כן, תחזור ותעדכן ואציע לך פתרון....
התנתקתי מהוייפיי והתחברתי מחדש והכל עבד פיקס.
אשמח לפתרון
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה לא הבעיה שאני נתקלתי בה. אני כן הצלחתי לגלוש לאתר הזה. למעשה, הצלחתי לגלוש לכל אתר שתומך ב-IPv6, אבל לא הצלחתי לגלוש לאתרים שתומכים רק ב-IPv4, או להריץ יישומים שמתחברים רק עם IPv4.27/01/2021 20:13korensan6 כתב:זה קרה עכשיו, ניסתי לגלוש לכתובת הזאת וכלום לא זז, הדף לא נטען.27/01/2021 10:27איינשטיין כתב:
אם האינטרנט לא עובד, ייתכן שלא קיבלת IP כמו שצריך. נתקלתי בבעיה הזאת עם תשתית הוט (קיבלתי רק IPv6).
כשזה קורה לך פעם הבאה - תבדוק אם אתה יכול לגלוש לאתר whatismyip.com. אם כן, תחזור ותעדכן ואציע לך פתרון....
אשמח לפתרון
...
מה שאתה מתאר זה בוודאות כשל בחיבור. תנסה לעשות Forget לרשת בטלפון, ולהגדיר אותה מחדש.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
ניסיתי גם את זה ולא עזר לצערי27/01/2021 21:01איינשטיין כתב:זה לא הבעיה שאני נתקלתי בה. אני כן הצלחתי לגלוש לאתר הזה. למעשה, הצלחתי לגלוש לכל אתר שתומך ב-IPv6, אבל לא הצלחתי לגלוש לאתרים שתומכים רק ב-IPv4, או להריץ יישומים שמתחברים רק עם IPv4.27/01/2021 20:13korensan6 כתב:
זה קרה עכשיו, ניסתי לגלוש לכתובת הזאת וכלום לא זז, הדף לא נטען.
אשמח לפתרון
...
מה שאתה מתאר זה בוודאות כשל בחיבור. תנסה לעשות Forget לרשת בטלפון, ולהגדיר אותה מחדש....