טלויזיה בגודל מקסימלי, עד רוחב 130 ס"מ (מגבלה של מזנון גבס)
שלום,
יש לי מזנון גבס בעל פתח לטלויזיה ברוחב 134 ס"מ וגובה 89 ס"מ.
היום, יש לי טלויזיה בת 10 שנים של פנסוניק בגודל 50 אינצ', באיכות 720 HD. הגיע הזמן לשדרג ל 1080 או 4K. בדקתי בזאפ, וסיננתי לפי רוחב מקסימלי של 130 ס"מ, מחברות ידועות בלבד, כמו פיליפס, פנסוניק, LG, טושיבה וסמסונג. מצאתי שניתן למצוא היום טלויזיות בגודל של 58 אינצ' (רוחב של 130 ס"מ).
מרבית התוצאות שקיבלתי הינן בתחום של 3,000 ש"ח, כאשר חלק מגיע למחיר של 6,000 (Panasonic TH58DX700 4K) ואף 9,000 (Toshiba 58L2300 Full HD)
פחות מעניין אותי סמארט (אם כי אני מניח שכל הטלויזיות הינן סמארט)
אני צופה בתכנים של סלקום / XBOX ONE / נטפליקס.
איזו טלויזיה מומלצת מכל המבחר הנ"ל?
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 08&noidx=1
יש לי מזנון גבס בעל פתח לטלויזיה ברוחב 134 ס"מ וגובה 89 ס"מ.
היום, יש לי טלויזיה בת 10 שנים של פנסוניק בגודל 50 אינצ', באיכות 720 HD. הגיע הזמן לשדרג ל 1080 או 4K. בדקתי בזאפ, וסיננתי לפי רוחב מקסימלי של 130 ס"מ, מחברות ידועות בלבד, כמו פיליפס, פנסוניק, LG, טושיבה וסמסונג. מצאתי שניתן למצוא היום טלויזיות בגודל של 58 אינצ' (רוחב של 130 ס"מ).
מרבית התוצאות שקיבלתי הינן בתחום של 3,000 ש"ח, כאשר חלק מגיע למחיר של 6,000 (Panasonic TH58DX700 4K) ואף 9,000 (Toshiba 58L2300 Full HD)
פחות מעניין אותי סמארט (אם כי אני מניח שכל הטלויזיות הינן סמארט)
אני צופה בתכנים של סלקום / XBOX ONE / נטפליקס.
איזו טלויזיה מומלצת מכל המבחר הנ"ל?
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 08&noidx=1
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
DX700 זה דגם עתיק, וגם לא ממש גבוה. טושיבה זה מדבקה.
לצערי לא חושב שיש משהו שבאמת שווה להסתכל עליו בגודל "58, בגלל שזה גודל לא כ"כ סטנדרטי.
הייתי מחפש מסך "55 טוב.
אופציה שאולי כן אפשר לבדוק אותה זה פיליפס בגודל "58, אני חושב שקיים כזה. דגם בסיס אבל אמור להיות טוב למחיר.
לצערי לא חושב שיש משהו שבאמת שווה להסתכל עליו בגודל "58, בגלל שזה גודל לא כ"כ סטנדרטי.
הייתי מחפש מסך "55 טוב.
אופציה שאולי כן אפשר לבדוק אותה זה פיליפס בגודל "58, אני חושב שקיים כזה. דגם בסיס אבל אמור להיות טוב למחיר.
תודה רבה! אז מצאתי 4 דגמים של פיליפס 58 אינצ':https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 08&noidx=126/01/2021 12:30TheCoolest כתב: DX700 זה דגם עתיק, וגם לא ממש גבוה. טושיבה זה מדבקה.
הייתי מחפש מסך "55 טוב.
אופציה שאולי כן אפשר לבדוק אותה זה פיליפס בגודל "58, אני חושב שקיים כזה. דגם בסיס אבל אמור להיות טוב למחיר....
אם אני מסנן לפי טלויזיות בגודל 55 אינצ' מחברות מוכרות (LG, סוני, פנסוניק, פיליפס וסמסונג), אני מקבל 124 (!) דגמים...
איך ממשיכים מכאן? מה הכי מומלץ?
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 34&noidx=1
אי אפשר לספק עבורך תשובה ללא תקציב.
אם אתה רוצה דווקא 58" יש אופציה אחת טובה והיא פיליפס 8505. מכיר את הדגם מקרוב, טלויזיה טובה למחיר אבל בראייה גלובלית היא בינונית מינוס. אם אתה מגיע ממסך HDReady זה יהיה אחלה.
אם אתה רוצה משהו באמת איכותי אז תצטרך לרדת לגודל 55" ולקחת טלויזיות בסגנון XH95/90 או Q90T/80T.
הכל תלוי בתקציב ודרישות.
אם אתה רוצה דווקא 58" יש אופציה אחת טובה והיא פיליפס 8505. מכיר את הדגם מקרוב, טלויזיה טובה למחיר אבל בראייה גלובלית היא בינונית מינוס. אם אתה מגיע ממסך HDReady זה יהיה אחלה.
אם אתה רוצה משהו באמת איכותי אז תצטרך לרדת לגודל 55" ולקחת טלויזיות בסגנון XH95/90 או Q90T/80T.
הכל תלוי בתקציב ודרישות.
קידמת אותי מאד!27/01/2021 1:50Yuvalfrr כתב: אי אפשר לספק עבורך תשובה ללא תקציב.
הכל תלוי בתקציב ודרישות....
אם כבר: למה הטלויזיה פיליפס 8505 הינה בינונית? תקציב של 3,000 ש"ח נראה דווקא אחלה.
וגם: מה יש בטלויזיות של ה 55 אינצ' שהמלצת (XH95/90 או Q90T/80T) שהן עולות כפול מחיר (סביב 6,000 ש"ח)?
יש סיבה לתמחור. הדגמים XH90/Q80T הם לא סביב 6000 שח אלא משמעותית פחות, XH95/Q90T הם הדגמים הרלבנטים (להוציא טלויזיות OLED יקרות) הטובים ביותר בשוק ולכן הן יקרות יותר מסיבות שונות הנוגעות לביצועים שלהם - בהירות, קונטרסט, דיוק צבעים, זוויות צפיה רחבות ועוד.27/01/2021 23:38urielp כתב:קידמת אותי מאד!27/01/2021 1:50Yuvalfrr כתב: אי אפשר לספק עבורך תשובה ללא תקציב.
הכל תלוי בתקציב ודרישות....
אם כבר: למה הטלויזיה פיליפס 8505 הינה בינונית? תקציב של 3,000 ש"ח נראה דווקא אחלה.
וגם: מה יש בטלויזיות של ה 55 אינצ' שהמלצת (XH95/90 או Q90T/80T) שהן עולות כפול מחיר (סביב 6,000 ש"ח)?...
הפיליפס בינונית כי זה תפקידה, היא אופציה תקציבית למי שמחפש טלויזיה סבירה, תעשה את העבודה אבל לא תדהים אותך. יש לה בהירות נמוכה יחסית (אך סבירה), קונטרסט ממוצע, צבעים לא רעים, זויות צפיה צרות (לא כדאי לצפות מכל מיני זויות), קצב רענון 60 הרץ (היום מומלץ לקחת 120 הרץ, מה שאומר תמונה חלקה יותר) והכי חשוב אין לה לוקאל דימינג כמו שאר הטלוויזיות שהצעתי שהן טלויזיות FALD . טלויזיות FALD מייצרת קונטרסט משופר וכך גם שחורים טובים יותר באמצעות "עמעום" של המסך לפי איזורים. זה משמעותי בעיקר בסרטים ובמאוד בסצנות חשוכות.
בקיצור אם אתה רוצה לחסוך ואין לך אובר ציפיות מהמסך אני מאמין שתהנה מהפיליפס, וגם מתוספת 3 אינץ' שזה גם משהו. בנוסף הפיליפס כוללת טכנולוגיה בשם אמבילייט, כך שאם אתה תולה אותה על קיר הטלויזיה תקרין על הקיר האחורי צבעים בנורות לד לפי מה שמתרחש על המסך. זה גימיק אבל גימיק נחמד לכל הדעות. אפשר גם להקרין צבע לבן סטטי ולא צבעים.
בקיצור תחליט מה הכי חשוב, התקציב או איכות התמונה. הפיליפס שוב, טלויזיה לא רעה בכלל. היא פשוט לא פרימיום (ורחוקה מלהיות כזו).
כל ארבע הטלוויזיות הן FALD, שזה מה שכדאי לרכוש היום.28/01/2021 0:09urielp כתב: תודה. אם כך, אני יותר פוזל ל 55 אינצ'.
אז לא כל כך הבנתי את ההבדלים בין ארבעת הטלויזיות שציינת. אשמח, באם תוכל להרחיב
תודה....
Q80T, XH90 - טלויזיות דרג שני של סמסונג וסוני. בהירות טובה, קונטרסט טוב, אחלה מסכים.
Q90T, XH95 - טלויזיות דגם ראשון (פרימיום). תמונה ברמה הגבוהה ביותר בשוק. בהירות מאוד גבוהה (חשוב לסביבה מוארת בין היתר), קונטרסט טוב, מעולות במניעת השתקפות על המסך, מתפקדות יפה בזווית, צבעים עשירים ויכולות עיבוד הגבוהות ביותר.
לי אישית יש XH95 וזו טלויזיה נהדרת שמתאימה להכל. ההבדל המשמעותי בינה לבין Q90T זה שהסוני מתמחה בהצגת תמונה מציאותית עם צבעים מדויקים יחסית והסמסונג מתעדפת פרופיל של צבעים רוויים ועשירים יותר, פחות מציאותי אבל מעניק תמונה יפה גם למי שאוהב צבעוניות.
כל דגם שתבחר פה יהיה איכותי. אם אתה רוצה את הטוב ביותר, והנאה לשנים, ממליץ על השתיים האחרונות. מבחינתי האישית ה- XH95 מנצחת כי היא טובה בהכל, היא מאוד מאוזנת. תציג לך תמונה טובה בין אם זה סרט באיכות נמוכה מה VOD או סרט 4K HDR באיכות גבוהה. גם הסמסונג טלויזיה מעולה לכל הדעות.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אישית לא הייתי מהמר על טלוויזיה שהיא ״על המילימטר״. החל מקשיים בהתקנה ועד לחוסר איוורור.
כל זה נשמע לי סיכון רב מדי בשביל להרוויח רק 3 אינטש.
לראות עיניי, התרחישים הסבירים עבורך זה מסך 55 אינטש (בעיקר בכלל התקציב) או שאתה מתקין על זרוע ואז לא מוגבל בגודל. לי גם עש נישה למסך 55״ שפשוט כיסיתי עם טלוויזיה 85״ שיושבת על זרוע בתוך הנישה מה שמאפשר לה לשבת יחסית צמוד מאוד לקיר.
כל זה נשמע לי סיכון רב מדי בשביל להרוויח רק 3 אינטש.
לראות עיניי, התרחישים הסבירים עבורך זה מסך 55 אינטש (בעיקר בכלל התקציב) או שאתה מתקין על זרוע ואז לא מוגבל בגודל. לי גם עש נישה למסך 55״ שפשוט כיסיתי עם טלוויזיה 85״ שיושבת על זרוע בתוך הנישה מה שמאפשר לה לשבת יחסית צמוד מאוד לקיר.