איזה גודל לקנות למרחק צפייה של 2.4 מטר
-
ydyehuda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: יהודה יזרעאלי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
קונים טלויזיה חדשה, מרחק צפיה של 2.4 מטר, היה לנו 46 אינצ,
האם 65 עלול להיות גדול מדי ואם לא איזה פרמטרים לחפש כדי שחווית צפיה לא תיפגע.
רואים סלקום נטפליקס פודל וסדרות.
בתודה, יהודה
קונים טלויזיה חדשה, מרחק צפיה של 2.4 מטר, היה לנו 46 אינצ,
האם 65 עלול להיות גדול מדי ואם לא איזה פרמטרים לחפש כדי שחווית צפיה לא תיפגע.
רואים סלקום נטפליקס פודל וסדרות.
בתודה, יהודה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ממרחק כזה גם 55 יהיה מתאים.
כמובן ש 65 איכותית, עם מקור לתוכן איכותי (לדוגמא תוכן hdr מנטפליקס), יהיה עוד יותר טוב.
כמובן ש 65 איכותית, עם מקור לתוכן איכותי (לדוגמא תוכן hdr מנטפליקס), יהיה עוד יותר טוב.
אם אתה רואה שידורים באיכות נמוכה מן הסתם השקעה במסך איכותי/גדול תתן פחות תמורה לכסף, כי כשאתה לוקח תמונה מכוערת ומגדיל אותה או מציג אותה באופן יותר נאמן למקור זה לא באמת עוזר הרבה.
בנטפליקס כבר אפשר לקבל איכות טובה אם אתה משלם על החבילה היקרה.
בנטפליקס כבר אפשר לקבל איכות טובה אם אתה משלם על החבילה היקרה.
2.4 זה בשום פנים ואופן לא 55 אינץ' כפי שמישהו הציע למעלה. 65 אינץ' יהיה פשרה טובה. 75 אינץ' למשהו יותר חווייתי. אני יושב 2 מטר וקצת מ-65. לגבי תכנים באיכות נמוכה כמו כבלים ולוויין, צריך להתרחק הרבה מאוד מהמסך כדי שהתמונה תיראה נורמלי ואז מפסידים את החווייה של סרטים באיכות טובה, אפילו נטפליקס נחשב. עדיף "לבלוע את הגלולה" ולצפות בכבלים מקרוב עם תמונה לא טובה ואז להינות עם סרט איכותי. או לחילופין להתקין זרוע, לי יש כזאת והיא מאפשרת לי לקרב את הטלויזיה עוד חצי מטר ואז אפשר לנווט.
-
ydyehuda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: יהודה יזרעאלי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה, אהבתי את הרעיון של הזרוע!!24/01/2021 5:12Yuvalfrr כתב: 2.4 זה בשום פנים ואופן לא 55 אינץ' כפי שמישהו הציע למעלה. 65 אינץ' יהיה פשרה טובה. 75 אינץ' למשהו יותר חווייתי. אני יושב 2 מטר וקצת מ-65. לגבי תכנים באיכות נמוכה כמו כבלים ולוויין, צריך להתרחק הרבה מאוד מהמסך כדי שהתמונה תיראה נורמלי ואז מפסידים את החווייה של סרטים באיכות טובה, אפילו נטפליקס נחשב. עדיף "לבלוע את הגלולה" ולצפות בכבלים מקרוב עם תמונה לא טובה ואז להינות עם סרט איכותי. או לחילופין להתקין זרוע, לי יש כזאת והיא מאפשרת לי לקרב את הטלויזיה עוד חצי מטר ואז אפשר לנווט....
לדעתי בצפייה ממרחק קטן של 2.5 עם מסך "65, הוא חייב להיות ממש איכותי במיוחד בנושא של החלקת תמונה. אם יהיה לך judder בסרטים ובערוצים שונים זה ישגע אותך לגמרי.
לי באופן אישי זה גדול מידי אבל זה הרבה ענין של טעם אישי. כדאי ללכת ולראות בעיניים לפני שמחליטים.
לי באופן אישי זה גדול מידי אבל זה הרבה ענין של טעם אישי. כדאי ללכת ולראות בעיניים לפני שמחליטים.