טלוויזיה חדשה התלבטות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
adeebk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן
מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה, יש כמה התלבטויות:
1. איזה טלוויזיה לבחור מה הגודל, מרחק 2.9 מטר
2. איזה דגם לבחור, הטלוויזיה תשמש לראות שדורי טלוויזיה, סרטים וקצת יוטיוב. תקציב עד 8000 ש"ח

אשמח להצעות ועזרה

תודה

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

23/01/2021 19:33  
adeebk כתב:
אהלן
מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה, יש כמה התלבטויות:
1. איזה טלוויזיה לבחור מה הגודל, מרחק 2.9 מטר
2. איזה דגם לבחור, הטלוויזיה תשמש לראות שדורי טלוויזיה, סרטים וקצת יוטיוב. תקציב עד 8000 ש"ח

אשמח להצעות ועזרה

תודה
...
במרחק כמו שלך, רוב האנשים יעדיפו לקנות טלויזיה בגודל ״65-״75 אינצ׳.

אני אישית, הייתי לוקח OLED בגודל ״65 אינצ׳. אבל אציל השימוש כולל הרבה משחקים, וסרטים באיכות טובה.
במקרה שלך - שהצפיה היא בעיקר בשידורים לינאריים ויוטוב, הייתי כנראה מעדיף משהו בגודל ״75 אינצ׳. משהו מסדרות 9 בסוני או בסמסונג כנראה יכנס בתקציב.

adeebk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה!

נראה לי 75 אינץ יהיה גדול ויקר לא?

האם ההצעה שלך היא למסך אוליד? אפשר לכוון אותי בבקשה כמה דגמים? מבחינת שרות מה עדיף איזה טלוויזיה יותר טובה?

תודה

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #4 

26/01/2021 19:34  
adeebk כתב:
תודה רבה!

נראה לי 75 אינץ יהיה גדול ויקר לא?

האם ההצעה שלך היא למסך אוליד? אפשר לכוון אותי בבקשה כמה דגמים? מבחינת שרות מה עדיף איזה טלוויזיה יותר טובה?

תודה
...
75 אינץ' ממש לא יהיה גדול מדי למרחק שלך. הייתי אומר שזה הגודל המושלם למרחק שלך. 65 אינץ' בסטנדרטים של היום יהיה לך די קטן. אני יושב 2.1 מטר מ-65 אינץ' והייתי מאוד מתבאס להתרחק מטר אחורה.

אבל מה הבעיה עם 75 אינץ'... התקציב. בפחות מ-8000 לא תשיג טלויזיה ראויה. אם תמתח את התקציב כמה מאות שקלים למעלה תוכל למצוא אולי דילים על Q80T או XH90 (סמסונג וסוני בהתאמה) ששתיהן טלויזיות מצוינות.

עבור השימוש שלך (שידורים רגילים, קצת סרטים ביוטיוב) בהחלט אין צורך באולד. עדיף לקחת טלויזיה ברמה גבוהה כמו מה שהצעתי בגודל ראוי (ממליץ רק 75 אינץ') שתעשה עבודה טובה עם הכל ואולי עם הזמן "תעשה לך תיאבון" לצפות פחות בשידורים ויותר ברזולוציית גבוהות.

adeebk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה,

האם יש המלצה על דגמים 75 אינץ שיכולים לעמוד בתקציב? או טלוויזיות 65 אינץ שיכולים לעמוד בתקציב?
איך מבחינת שרות איזה טלוויזיות יותר מומלצות LG או samsung או Sony

תודה

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #6 

26/01/2021 20:46  
adeebk כתב:
תודה,

האם יש המלצה על דגמים 75 אינץ שיכולים לעמוד בתקציב? או טלוויזיות 65 אינץ שיכולים לעמוד בתקציב?
איך מבחינת שרות איזה טלוויזיות יותר מומלצות LG או samsung או Sony

תודה
...
כן, Q70T של סמסונג תעמוד בדיוק בתקציב ותעשה את העבודה, אבל היא טלויזיה בינונית לכל הדעות. לשימושים שלך בעת הנוכחית היא בסדר.

בגודל 65 אתה יכול לשים ידך על שתי טלויזיות לד הטובות בשוק - XH95 (יש לי אותה והיא נהדרת) או Q90T. אם תוכל להעלות את התקציב בסביבות 200 ש"ח תוכל לרכוש LG CX שהיא כנראה הטלויזיה אולד עם התמורה הכי טובה לכסף. יש לה תמונה נהדרת. אבל יש לזכור שאולי מתאים בעיקר לסביבה חשוכה עד מוארת ממש מעט.

אבל אני חוזר ואומר ש-65 יהיה לך מעט קטן. לרכוש טלויזיה ואז להתחרט שלא קנית 10 אינץ' למעלה זו תחושה מבאסת.

לגבי אחריות - כל הזמן שומעים סיפורי זוועה על השירות של סמסונג אבל אני לא נחשפתי אישית. הדעה הרווחת היא שסוני ו- LG נותנים שירות טוב יותר אבל נכתבו דברים רעים גם על LG. מנסיוני האישי עם מוצרי חשמל ואלקטרוניקה עדיף לקנות מה שטוב לך, אתה קונה מוצר, לא שירות של היבואן שכנראה לא תזדקק לו (ואולי כן כמובן).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”