היי,
לאחרונה קניתי מסך של פיליפס שתומך ברזולוציה 2560x1440, הדגם הוא 275e
במחשב הנייד, כשאני מחבר למסך, אז יש לי אפשרות להגדיר רזולוציה 2560x1440 ורואים מעולה!
אבל במחשב הנייח, שם הכרטיס המסך שלי הוא GForce GTX 1050, הרזולוציה המקסימלית היא 1920x1080.
ממה שקראתי לא אמורה להיות בעיה לכרטיס המסך הזה עם הרזולוציה הזו. אז מה הבעיה?
עשיתי עידכון דרייברים...
מחשב/כרטיס מסך לא תומך ברזולוציה 2k
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
יכול להיות שתוכל לקבל רזולוציית 2K רק בחיבור כבל DISPLAYPORT או בהחלפת כרטיס המסך. אתה יכול גם לנסות עם כבל HDMI איכותי יותר, אבל אני ממליץ על חיבור DISPLAYPORT באם ניתן.
בעקרון HDMI 2.0 תומך ברזולוציית 2K כפי שראית כשחיברת את המסך למחשב הנייד, אבל לפעמים הכרטיס לא "מדבר" בצורה טובה עם המסך מכל מיני סיבות.
גם לי יש מסך 2K והוא לא עובד טוב בכרטיסים מעט ישנים ברזולוציית 2K בחיבור HDMI, למרות שהוא אמור.
אם יש לך יציאת DISPLAYPORT בכרטיס המסך, תוכל לנסות לחבר למסך ולבדוק. אני מצאתי במקרה שלי שחיבור ה DISPLAYPORT הוא הכי יציב ומהיר בתגובה כשמחליפים בין ריבוי מסכים.
בעקרון HDMI 2.0 תומך ברזולוציית 2K כפי שראית כשחיברת את המסך למחשב הנייד, אבל לפעמים הכרטיס לא "מדבר" בצורה טובה עם המסך מכל מיני סיבות.
גם לי יש מסך 2K והוא לא עובד טוב בכרטיסים מעט ישנים ברזולוציית 2K בחיבור HDMI, למרות שהוא אמור.
אם יש לך יציאת DISPLAYPORT בכרטיס המסך, תוכל לנסות לחבר למסך ולבדוק. אני מצאתי במקרה שלי שחיבור ה DISPLAYPORT הוא הכי יציב ומהיר בתגובה כשמחליפים בין ריבוי מסכים.