תקיעות בשידורי ספורט
שלום לכולם.
לפני כשלושה שבועות קיבלתי טלוויזיה חדשה oled65cx.
בשידורי ספורט, יש תקיעות של שניה ואז זה ממשיך, מעין לאגים כאלה.
בח.י טוענים שלא מדובר בתקלה בטלוויזיה אלא במקור השידור.
בהתחלה הם טענו שמדובר בכבל, כשהוחלף הכבל, הם טענו שמדובר בממיר, הוחלף הממיר ועכשיו הם טוענים שהתקלה במקור השידור.
כבר שבוע לאחר שהיה טכנאי וזיהה את התקלה, הם עדיין מתעקשים שאין בעיה בטלוויזיה.
מישהו מכיר את הבעיה?
בהתחלה הם טענו שמדובר בכבל, כשהוחלף הכבל, הם טענו שמדובר בממיר, הוחלף הממיר ועכשיו הם טוענים שהתקלה במקור השידור.
מישהו מכיר את הבעיה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא הבנתי,זה רק שהטלוויזיה נמצאת במצב ספורט (כדורגל) ?
האם יש לאגים גם בסרטים למשל ?
לא מצליח לחשוב על סיבה שהטלוויזיה תייצר לאגים בספורט בלבד, אבל עני לא מומחה
האם יש לאגים גם בסרטים למשל ?
לא מצליח לחשוב על סיבה שהטלוויזיה תייצר לאגים בספורט בלבד, אבל עני לא מומחה
לא יודע אם זה עוזר אבל אני צופה בכדורגל (ספורט 1-4, ONE, ערוץ הספורט) ואין לי תקיעות בכלל. רץ חלק מאוד. הבעיה שהשידורים באיכות מזעזעת אבל מבחינת רציפות הכל בסדר. סוני XH95.
באיזה חברה אתה? לא יודע מה יותר גרוע, איכות גרועה או תקיעות... כי דווקא בyes+ האיכות ממש טובה.
באיזה חברה אתה? לא יודע מה יותר גרוע, איכות גרועה או תקיעות... כי דווקא בyes+ האיכות ממש טובה.
מבאס מה שאתה אומר... אני מזמן רוצה לעשות יס+, לצערי לא אפשרי בשל בעל בית לא גמיש... אני ביס עם ממיר יס HD של פעם. לא איכות מדהימה בשום תוכן אבל רוב הערוצים אפשר לצפות בסדר, כנ"ל VOD באיכות סבירה, אבל הכדורגל פשוט קטסטרופה. זה לא יכול להיות הפאנל שלי כי הוא נקי כמעט לחלוטין בכל אזור הצפיה. בקצוות הקיצוניים יש קו כהה מעט אבל לא משמעותי. בנוסף הסוני XH95 היא המלכה של הספורט. לכן זה חייב להיות השידור, אבל הוא באמת באיכות גרועה במיוחד. סרטונים של כדורגל ביוטיוב נראים טוב יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תוודא שהממיר מוגדר על 50HZ ולא 60HZ.
ניסיתי, עדיין יש תקיעות....
שיחקתי כבר עם כל ההגדרות האפשריות.
זה הזוי, כי לחברים שלי שיש להם yes+ אין תקיעות.
אצלנו דווקא הייתה בעיה להתקין את היס הרגיל, קידוחים וכו שבעל הדירה לא הסכים שנעשה.21/01/2021 23:43Yuvalfrr כתב: מבאס מה שאתה אומר... אני מזמן רוצה לעשות יס+, לצערי לא אפשרי בשל בעל בית לא גמיש... אני ביס עם ממיר יס HD של פעם. לא איכות מדהימה בשום תוכן אבל רוב הערוצים אפשר לצפות בסדר, כנ"ל VOD באיכות סבירה, אבל הכדורגל פשוט קטסטרופה. זה לא יכול להיות הפאנל שלי כי הוא נקי כמעט לחלוטין בכל אזור הצפיה. בקצוות הקיצוניים יש קו כהה מעט אבל לא משמעותי. בנוסף הסוני XH95 היא המלכה של הספורט. לכן זה חייב להיות השידור, אבל הוא באמת באיכות גרועה במיוחד. סרטונים של כדורגל ביוטיוב נראים טוב יותר....
דווקא הם שדרגו את חוויית הצפייה בזמן האחרון כשהוסיפו את השידורי ספורט בלייב בלי דילאיי.
איך הערוצים הרגילים? 12-13, ערוצי סרטים? איכות טובה?22/01/2021 1:36nm1 כתב:אצלנו דווקא הייתה בעיה להתקין את היס הרגיל, קידוחים וכו שבעל הדירה לא הסכים שנעשה.21/01/2021 23:43Yuvalfrr כתב: מבאס מה שאתה אומר... אני מזמן רוצה לעשות יס+, לצערי לא אפשרי בשל בעל בית לא גמיש... אני ביס עם ממיר יס HD של פעם. לא איכות מדהימה בשום תוכן אבל רוב הערוצים אפשר לצפות בסדר, כנ"ל VOD באיכות סבירה, אבל הכדורגל פשוט קטסטרופה. זה לא יכול להיות הפאנל שלי כי הוא נקי כמעט לחלוטין בכל אזור הצפיה. בקצוות הקיצוניים יש קו כהה מעט אבל לא משמעותי. בנוסף הסוני XH95 היא המלכה של הספורט. לכן זה חייב להיות השידור, אבל הוא באמת באיכות גרועה במיוחד. סרטונים של כדורגל ביוטיוב נראים טוב יותר....
דווקא הם שדרגו את חוויית הצפייה בזמן האחרון כשהוסיפו את השידורי ספורט בלייב בלי דילאיי....
תבדוק את אותו הקטע שמגמגם ב-LG שלך (תקליט) על טלוויזיה אחרת בבית וכך תדע בוודאות אם הבעיה היא במקור השידור או בטלוויזיה. אני אפילו הייתי מחבר לאותה הנקודה טלוויזיה אחרת ובודק.21/01/2021 11:39nm1 כתב: שלום לכולם.
מישהו מכיר את הבעיה?...
האם התקיעות שאתה מדבר עליהם קורות כאשר הצילום הוא סטטי (מצלמה לא זזה לצדדים) ואז רואים את הפרטים הקטנים כמו שחקנים או כדור זזים לא באופן חלק, או שזה קורה תמיד גם תוך כדי תנועה?
22/01/2021 10:16gvid כתב:תבדוק את אותו הקטע שמגמגם ב-LG שלך (תקליט) על טלוויזיה אחרת בבית וכך תדע בוודאות אם הבעיה היא במקור השידור או בטלוויזיה. אני אפילו הייתי מחבר לאותה הנקודה טלוויזיה אחרת ובודק.21/01/2021 11:39nm1 כתב: שלום לכולם.
מישהו מכיר את הבעיה?...
האם התקיעות שאתה מדבר עליהם קורות כאשר הצילום הוא סטטי (מצלמה לא זזה לצדדים) ואז רואים את הפרטים הקטנים כמו שחקנים או כדור זזים לא באופן חלק, או שזה קורה תמיד גם תוך כדי תנועה?...
אני אעשה את הבדיקות.
אבל אני חייב לציין שמאוד התאכזבתי מהשירות של ח.י.
אפס נכונות לנסות לפתור את הבעיה, שירות לקוחות ברמה מאוד נמוכה, לא חוזרים, לא מנסים למצוא פתרונות, ישר מנסים לברוח ולהתחמק.
אחת הסיבות שקניתי ח.י, זה בגלל האחריות והשירות.
נכון לכרגע, לא חושב שהם מצדיקים את זה.
גבר מצאתי את הפתרון . גם לי הייתה אותה בעיה עם LG . כנס להגדרות בטלוויזיה ותכבה את האופציה ultra hd deep color . זה פתר את זה כמו קסם ! אם עדיין לא אופטימלי בשבילך תוריד בהגדרות בממיר מ 60 הרץ ל 50 כמו שאחד מפה אמר לך. בהצלחה!