מה קרה למחירי רסיברים בשנה האחרונה??
היי, אז אחרי שלא הייתי מחובר למחירים בשנה האחרונה, ממש הופתעתי, מה קרה למחירים? עלו ב30% ויותר?
דנון סדרות 1600, 2700 וכו'. המחירים בזאפ מזכירים פתאום את הימים לפני שהיבואנים התיישרו למחירי אמזון.
ובאמזון אירופה לא מוצא אף רסיבר ראוי שנשלח לארץ.
אשמח להסבר - מה קרה? והאם זה צפוי להרגע בחודשים הקרובים?
דנון סדרות 1600, 2700 וכו'. המחירים בזאפ מזכירים פתאום את הימים לפני שהיבואנים התיישרו למחירי אמזון.
אשמח להסבר - מה קרה? והאם זה צפוי להרגע בחודשים הקרובים?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אני מניח שזה נעוץ בעובדה שהמלאי של הסדרות החדשות, הוא מאוד מצומצם בגלל הקורונה וכושר הייצור המוגבל יותר.
לכן כלכלה פשוטה שאין הרבה מלאי זמין שניתן למכור אותו ויש ביקוש - המחיר עולה.
כך שמי שמעוניין לקנות בתקופה הקרובה, אולי עדיף שיזדרז לפני שממש יהיה מחסור עד שנחזור לימים "שבשגרה".
לכן כלכלה פשוטה שאין הרבה מלאי זמין שניתן למכור אותו ויש ביקוש - המחיר עולה.
כך שמי שמעוניין לקנות בתקופה הקרובה, אולי עדיף שיזדרז לפני שממש יהיה מחסור עד שנחזור לימים "שבשגרה".
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
גם ביד שניה אנשים עפים על עצמם.גם בחנויות מתמחות המחירים גבוהים אחרי שתציג רצינות.
בכל מקרה יש חנויות מתמחות שעדיין מסוגלות להפתיע גם בתקופה כזאת.
אודיו קלאב ,קרוסאובר,חנות נוספת בפ"ת ששכחתי את שמה,ויש גם בצפון כמה חנויות טובות
אודיו קלאב ,קרוסאובר,חנות נוספת בפ"ת ששכחתי את שמה,ויש גם בצפון כמה חנויות טובות
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מדוייק מאוד. אנשים מתמחרים רסיברים בני 10 ו20 שנה לפי מה ששילמו אז. חלק הוזים וחלק מעתיקים מאחרים. הכי אהובים עלי אלו שכותבים מצב חדש ובתמונה הכל שרוט ומתקלף, או "ספינת הדגל" על דגמי כניסה.20/01/2021 11:59claudia5 כתב: גם ביד שניה אנשים עפים על עצמם.גם בחנויות מתמחות המחירים גבוהים אחרי שתציג רצינות.
אודיו קלאב ,קרוסאובר,חנות נוספת בפ"ת ששכחתי את שמה,ויש גם בצפון כמה חנויות טובות...
החנות בפ"ת זה בטח סטריאו סטור או משהו כזה, אצלם אפילו קופץ פופאפ באתר שהמחירים לא סופיים. יש כאלה שמתמחרים בשמיים ועוד שמים מדבקה שזה מחיר מיוחד אחרי הנחה של %XX.
Jack of some trades, master of none
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11637
- נתן תודות: 1225 פעמים
- קיבל תודות: 2472 פעמים
שילוב של ביקוש גבוה, ומחסור במלאים עקב משלוחים שלא מגיעים לארץ.
עדיין מי שרציני מוציא מחירים מצוינים בחנות פיזית. המחירים בזאפ לא משקפים את המחיר (הנמוך) האמיתי.
עדיין מי שרציני מוציא מחירים מצוינים בחנות פיזית. המחירים בזאפ לא משקפים את המחיר (הנמוך) האמיתי.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
את הרסיבר שלי קניתי ב30 אחוז פחות ממחיר זאפ
יופי של שיטה להבריח לקוחות בדור שאוהב לקנות באינטרנט. ומי שכבר קונה במחירים המנופחים מהאתר אוכל אותה. צריך להעביר את הקטגוריה של חנויות אודיו לאגף המכוניות המשומשות.20/01/2021 13:11Kondo10 כתב: עדיין מי שרציני מוציא מחירים מצוינים בחנות פיזית. המחירים בזאפ לא משקפים את המחיר (הנמוך) האמיתי....
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11637
- נתן תודות: 1225 פעמים
- קיבל תודות: 2472 פעמים
את הרסיבר האחרון רכשתי רק בשיחת מול החנות לאחר שוודאתי את הדגם והמותג שאני רוצה, מחיר מקובל
ובסוף קיבלתי עוד הנחה. לאחר כמה ימים הרסיבר בפתח ביתי. (שירות מעולה)
זה תלוי רק בך.
לגבי הדור שאוהב לקנות ברשת, זה תלוי מה אתה קונים. כשאני קונה מסכים יקרים, אני חייב לראות פיזית (כמה פעמים אפילו) לפני שאני מחליט
מה מתאים עבורי. כנ"ל מערכות אודיו. אין מצב שאני ארכוש ללא שמיעה מוקדמת.
זה תלוי רק בך.
לגבי הדור שאוהב לקנות ברשת, זה תלוי מה אתה קונים. כשאני קונה מסכים יקרים, אני חייב לראות פיזית (כמה פעמים אפילו) לפני שאני מחליט
מה מתאים עבורי. כנ"ל מערכות אודיו. אין מצב שאני ארכוש ללא שמיעה מוקדמת.
זה בגלל שאתה צרכן נבון ומכיר את המאטרייה.20/01/2021 14:02Kondo10 כתב: את הרסיבר האחרון רכשתי רק בשיחת מול החנות לאחר שוודאתי את הדגם והמותג שאני רוצה, מחיר מקובל
זה תלוי רק בך.
מה מתאים עבורי. כנ"ל מערכות אודיו. אין מצב שאני ארכוש ללא שמיעה מוקדמת....
בוא ניקח סנריו היפוטתי:
לזוג א' וב' יש מערכת ביתית 5.1 שהילדים קנו להם פעם ליום נישואין. יום בהיר אחד הרסיבר הלך לעולמו.
א' וב' שוקלים אולי הגיע הזמן להעיף את הרמקולים ולקנות סאונדבר. אבל חבל אומר ב', דה ווייס נשמע נהדר עם הרמקולים ואילנה דיין נשמעת כאילו היא יושבת איתנו על הספה, זוכר/ת שבוע שעבר היינו אצל ח' וט'? הטלויזיה היתה על פול ווליום ולא הבנו מילה ממה שאסי עזר צרח בנינג'ה ישראל! 'תקשר לג' תשאל אותו מה כדאי, הוא מבין בזה (בתרגום חופשי: לא החליף לסאונדבר עדיין). אחרי שיחה קצרה עם המומחה, א' מדווח/ת: הוא אמר רק דנון, פצצה של חברה. טוב...אומר ב' בוא נסתכל בזאפ איפה יש...אחרי חיפוש קצר מופתעים הזוג הנחמד לגלות שהמחירים יקרים משהו, אבל מה לעשות, חבל לזרוק את הרמקולים והילדים אולי יעלבו. לרגע הרהרו אם אולי כדאי לקנות משהו ישן יותר, אבל מה עכשיו ישן? בטח שוכב בחנות שנים ולא הצליחו למכור, אולי אפילו לא עובד. גם המחיר תכלס כמעט אותו הדבר. אחרי מחקר מעמיק נפל הפור על דנון כלשהוא ב3500 שקל. ההזמנה בוצעה ובא לציון גואל?
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 20/01/2021 15:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מהיכן אתה בארץ?...
חלק מהחנויות כבר צויינו בתגובות למעלה
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מסכים לחלוטין!
סוף חודש דצמבר רציתי לרכוש דנון 3700, הוצע לי מחיר 4700₪, שגם הוא מטורף! אחרי שבוע התקשרתי להזמין, המחיר עלה ל5300₪ מטוורררףףףף
סוף חודש דצמבר רציתי לרכוש דנון 3700, הוצע לי מחיר 4700₪, שגם הוא מטורף! אחרי שבוע התקשרתי להזמין, המחיר עלה ל5300₪ מטוורררףףףף
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא רק שהמחירים קפצו גם המבחר הצטמצם והדגמים החדשים שהגיעו...איך לומר זאת בעדינות יונית? לא מלהיבים.
פחות או יותר האופציה היחידה היא דנון (ומי שלא אוהב מה יעשה)
מהביקורות יאמהה החדש מאוד פושר.
אונקיו / פיוניר צפויים לחזור למשחק רק בקיץ
ואנתם למי ששדד בנק או לאבא שלו היו פרדסים ברעננה בשנות השבעים.
בעיה! או שתתאפק ותחכה להתעוששות השוק וכניסת דגמים נוספים לתחרות או שתשלם
פחות או יותר האופציה היחידה היא דנון (ומי שלא אוהב מה יעשה)
מהביקורות יאמהה החדש מאוד פושר.
אונקיו / פיוניר צפויים לחזור למשחק רק בקיץ
ואנתם למי ששדד בנק או לאבא שלו היו פרדסים ברעננה בשנות השבעים.
בעיה! או שתתאפק ותחכה להתעוששות השוק וכניסת דגמים נוספים לתחרות או שתשלם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ענית לעצמך. כשאתה שבוי, אפשל להעלות את שולי הרווח.19/01/2021 21:08avirez כתב: היי, אז אחרי שלא הייתי מחובר למחירים בשנה האחרונה, ממש הופתעתי, מה קרה למחירים? עלו ב30% ויותר?
אשמח להסבר - מה קרה? והאם זה צפוי להרגע בחודשים הקרובים?...