רכישת ראוטר עבור סיב אופטי בפרטנר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
IlyaGe,
מצטרף להמלצה על ה- HUAWEI AX3 Pro עליו המליצו לך, אתה תקבל פתרון תקציבי עם ביצועים מצויינים. יש אותו לחצי מהפורום מהסיבה הזאת.
מצטרף להמלצה על ה- HUAWEI AX3 Pro עליו המליצו לך, אתה תקבל פתרון תקציבי עם ביצועים מצויינים. יש אותו לחצי מהפורום מהסיבה הזאת.
18/01/2021 12:19IlyaGe כתב: היי,
מחובר היום לפרטנר לסיב אופטי.
הראוטר שקניתי בזמנו מפרטנר ישן ואני צריך חדש והחלטתי לקנות באופן פרטי.
אני גר בבית בגודל של 140 מ"ר רוצה לייצר אינטרנט חזק בכל הבית.
מוכן להשקיע עד 1,000 ש"ח.
אשמח להמלצות.
תודה....
XIAOMI AX6000 (נתב ראשי) - כמות: X1
XIAOMI AX1800 ( יחידת MESH) - כמות: X2
עללות משוערת: 230 דולר~
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה רוצה להשיג ביצועים אופטימלים מהחיבור שלך, תקנה את הנתב עליו המלצנו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה גם ככה פתרון לשבוע עד שהנתב החדש יגיע, אז מה שנוח לך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עם קצת תושיה אני מאמין שתוכל להסתדר לבד. מאות חברים מהאתר נעזרו בשרשור הבא:
viewtopic.php?f=62&t=345150
viewtopic.php?f=62&t=345150
- Mishka_Bear
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפורום הנכבד שלום רב.
חדש באתר ... לכן שואל לגבי ניסיון אפשרי של מישהו...
איך התחברתם לVOIP של פרטנר ללא הנתב ה"מקורי" שלהם..
אני אם AX3600 כבר חצי שנה ...לפני כמה ימים התחברתי לפייבר של פרטנר
ומחפש פתרון "בדוק" של קו טלפון
בתודה מראש,
מיכאל
חדש באתר ... לכן שואל לגבי ניסיון אפשרי של מישהו...
איך התחברתם לVOIP של פרטנר ללא הנתב ה"מקורי" שלהם..
אני אם AX3600 כבר חצי שנה ...לפני כמה ימים התחברתי לפייבר של פרטנר
ומחפש פתרון "בדוק" של קו טלפון
בתודה מראש,
מיכאל
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
חבל לי להחליף ראוטר כאשר מה שיש לי הוא כמעט חדש למרות שאתמול צרבתי גרסה של merlin עדיין היום היו לי ניתוקים.11/02/2021 13:28ziv_r כתב: עם קצת תושיה אני מאמין שתוכל להסתדר לבד. מאות חברים מהאתר נעזרו בשרשור הבא:
viewtopic.php?f=62&t=345150...
אני לא שולל שזו בעייה של תשתית...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Mishka_Bear.
בקצרה? אין כזה.
או שאתה הולך על ציוד\שירות צד שלישי או שאתה משתמש בציוד שפרטנר מספקת. אתה יכול לחבר את הראוטר שלהם כלקוח אל שלך וזה יעבוד.
בקצרה? אין כזה.
או שאתה הולך על ציוד\שירות צד שלישי או שאתה משתמש בציוד שפרטנר מספקת. אתה יכול לחבר את הראוטר שלהם כלקוח אל שלך וזה יעבוד.
@winer-r
אין שום בעיה עם asus, לא ברור למה טענו לעיל שהם "***". אני מנחש שהיה לבחור חוויה לא טובה איתם כמו שיכול להיות עם כל חברה, ומהמעט שאפשר להתרשם מהפורמים כאן ומידע אחר בבאינטרנט דווקא אצל asus זה קורה הרבה פחות מאשר אצל חברות אחרות (כמו tplink או כל מיני ציודים סינים שכמובן מאד אטרקטיבים בגלל המחיר אבל צריך לקחת הדברים בפרופורציה). כמובן שיש גם חברות אחרות עם דגמים מצויינים, ובמיוחד אם אתה משווה לציוד עסקי אז תמצא דגמים יותר יציבים ואמינים.
ככה או ככה לא אמורים להיות לך ניתקום עם ה-ac86u. תחבר מחשב ישירות למתאם מדיה שלהם (ללא הראוטר) ואם עדיין יש ניתוקים אזי הבעיה בתשתית ובתקווה אתה יכול לקבל מהם שירות ברגע שתסביר להם שיש ניתוקים גם בחיבור מחשב ישירות. אם אין ניתוקים עם במחשב, הבעיה ב-asus, כנראה בהגדרות שלו: אם אין לך צורך באופציות של קושחה צד שלישי כמו merlin תחזור לקושחה הרשמית של asus ותאפס בהגדרות. בתקווה זה יסדר את הבעיה.
אין שום בעיה עם asus, לא ברור למה טענו לעיל שהם "***". אני מנחש שהיה לבחור חוויה לא טובה איתם כמו שיכול להיות עם כל חברה, ומהמעט שאפשר להתרשם מהפורמים כאן ומידע אחר בבאינטרנט דווקא אצל asus זה קורה הרבה פחות מאשר אצל חברות אחרות (כמו tplink או כל מיני ציודים סינים שכמובן מאד אטרקטיבים בגלל המחיר אבל צריך לקחת הדברים בפרופורציה). כמובן שיש גם חברות אחרות עם דגמים מצויינים, ובמיוחד אם אתה משווה לציוד עסקי אז תמצא דגמים יותר יציבים ואמינים.
ככה או ככה לא אמורים להיות לך ניתקום עם ה-ac86u. תחבר מחשב ישירות למתאם מדיה שלהם (ללא הראוטר) ואם עדיין יש ניתוקים אזי הבעיה בתשתית ובתקווה אתה יכול לקבל מהם שירות ברגע שתסביר להם שיש ניתוקים גם בחיבור מחשב ישירות. אם אין ניתוקים עם במחשב, הבעיה ב-asus, כנראה בהגדרות שלו: אם אין לך צורך באופציות של קושחה צד שלישי כמו merlin תחזור לקושחה הרשמית של asus ותאפס בהגדרות. בתקווה זה יסדר את הבעיה.