מקווה שזה המקום הנכון ולא טעיתי
אז הסיפור הוא כזה:
יש לי בבית סלון מיני מרכזי של אלקטרה ואי אפשר להתחבר אליו עם האפליקציה של אלקטרה(כנראה דגם ישן יותר)
עכשיו אני לא יכול להדליק מזגן בשום מקום בלי שהדלקתי את הראשי בסלון.
התוצאה של זה היא שאם אני בחדר שינה או בחדר עבודה ורוצה מזגן אני צריך ללכת לסלון להדליק את המזגן ואז ללכת לחדר ולהדליק את המזגן שם.
מחפש פתרון יצרתי שיתן לי אופציה להדליק מזגן בלי כל הבלאגן ועם אפשר דרך הטלפון אז מושלם.
הבית הוא 140 מ"ר אז חשוב שתיהיה פריסה רחבה של קליטה או מה שזה לא יהיה.
kingshoko כתב:
את צריך לשים סנסיבו קרוב-קשר עין עם העינית של המזגן שאתה רוצה להדליק.
הסנסיבו מחובר לWiFi של הבית ובעזרת האפליקציה שלהם אתה יכול לשלוט במזגן מכל מקום, גם מחוץ לבית.
וגם בעזרת עוזרת קולית
...
אשמח להבהרה קטנה.
הרי המגזן הוא מיני מרכזי נניח שמתי את הסנסיבו בסלון ליד המזגן הראשי והדלקתי אותו מהחדר.
עכשיו אני צריך להדליק את היחידה בחדר שינה. האם אני צריך בשביל זה עוד סנסיבו בחדר שינה?
dr0r כתב:
אם אני מבין נכון, יש לך יחידה מרכזית בסלון, ודאמפר בכל חדר?
אם אין אפשרות לשליטה בדאמפרים מהסלון, אני חושש שתצטרך משדרים גם בחדרים...
...
בדיוק
יש מזגן מיני מרכזים בכל הבית .
על מנת להשליק מזגן בחדר שינה אני קודם צריך ללכת לסלון ולהדליק קם את המזגן ואז לחזור לחדר ולהדליק עם שלט נוסף את היחידה.
ככה בכל חדר.
אז כן אם זה המצב אתה צריך סנסיבו לכל יחידה שנשלל מעינית שונה
ואז באפליקציה שלהם אתה תראה את כל המזגנים שהגדרת לפי שמות ותוכל להדליק/לכבות/לשנות כל אחד ואחד
העיקרון דומה אבל הbroadlink rm4 דורש לפעמים הגדרה ידנית של לימוד הפקודות
אתה מלמד יחידה אחת שליד המזגן הראשי את פקודת ההדלקה והכיבוי (יש מצב גם שהbroadlink rm4 ידע לזהות לבד והכל יעבוד בלי לימוד)
אתה מלמד את היחידה בחדר השינה את הפקודה
עם לחיצה על כפותר בודד באפליקציה אתה גורם לרצף פעולות להתרחש, למשל הדלקה בסלון - המתנה של X שניות - הדלקה בחדר השינה
אם יש לך גוגל הום למשל- אפשר בפקודה קולית להדליק ולכבות כרצונך