SB 2000 לא נדלק למרות שהוא על מצב אוטומטת.
-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אהלן יש ברשותי את ה-SB 2000 קודם כל רציתי להודות ל Future על המשלוח ועל המוצר המטורף הזה, באס מצוין לחדר קטן מרגיש ממש כמו בקולנוע,
יש לי בעיה שה-SB 2000 שלי לא נפתח אוטומטית עם הרסיבר RX-V6A של ימאהה, אני שם אותו על Auto בסאב עצמו הוא מצליח להתכבות אבל להיפתח מחדש שאני מפעיל תרסיבר/שם מוזיקה/סרט הסאב לא נפתח, בדקתי קצת באינטרנט ואם אני לא טועה זה הרסיברים של ימאהה מביאים מתח יחסית נמוך לסאב יכול להיות שאני טועה בנוגע לזה.
מישהו שנתקל בבעיה ויודע איך לפתור? כאלו מפיוצר שאולי יוכלו לעזור לי? תודה
יש לי בעיה שה-SB 2000 שלי לא נפתח אוטומטית עם הרסיבר RX-V6A של ימאהה, אני שם אותו על Auto בסאב עצמו הוא מצליח להתכבות אבל להיפתח מחדש שאני מפעיל תרסיבר/שם מוזיקה/סרט הסאב לא נפתח, בדקתי קצת באינטרנט ואם אני לא טועה זה הרסיברים של ימאהה מביאים מתח יחסית נמוך לסאב יכול להיות שאני טועה בנוגע לזה.
מישהו שנתקל בבעיה ויודע איך לפתור? כאלו מפיוצר שאולי יוכלו לעזור לי? תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הרצת כיול?
מה התיקון שהרסיבר מבצע לסאב?
מה התיקון שהרסיבר מבצע לסאב?
לא יודע אם זה העניין מאחר ויש כאן לא מעט אני מניח עם השילוב הזה ולא היו תלונות. זה נכון לגבי יאמהה בכללי (לא יודע לגבי הדגמים החדשים). צריך כבל Y בשביל זה, אם זו הבעיה.18/01/2021 1:14CampofMusic כתב: בדקתי קצת באינטרנט ואם אני לא טועה זה הרסיברים של ימאהה מביאים מתח יחסית נמוך לסאב יכול להיות שאני טועה בנוגע לזה....
Jack of some trades, master of none
ממליץ לבדוק קודם את עניין ההגדרות והחיתוך ברסיבר.
יש לי sb2000, לא דגם הפרו, אני לא חווה את הבעיה שאתה מתאר.
עוד נקודה- תוודא שאתה לא על pure direct
יש לי sb2000, לא דגם הפרו, אני לא חווה את הבעיה שאתה מתאר.
עוד נקודה- תוודא שאתה לא על pure direct
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
תחבר עם כבל טריגר הכי פשוט.
הסיבה שזה לא נדלק היא שהאות של "התחום התחתון" לא מספיק חזק בשביל להדליק אותו.
שימוש באמצעות כבל טריגר גם מטפל בבעיה שבה הסאב נכנס לסטנד ביי נגיד שאתה צופה בלילה לא בווליום גבוה ויש קטע ארוך בסרט שאין בו תדרי באס.
הסאב לא מזהה אות חשמלי שמועבר אליו וכתוצאה מזה הוא נכנס למצב סטנד ביי.
שימוש באמצעות כבל טריגר גם מטפל בבעיה שבה הסאב נכנס לסטנד ביי נגיד שאתה צופה בלילה לא בווליום גבוה ויש קטע ארוך בסרט שאין בו תדרי באס.
הסאב לא מזהה אות חשמלי שמועבר אליו וכתוצאה מזה הוא נכנס למצב סטנד ביי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
בהחלט אפשרות. אבל יכול להיות גם הגדרות או המתח הנמוך בימאהה. לך יש כבל Y נדמה לי (למרות שלא מהסיבה הזאת). נדמה לי שגם בדקת מגשר פשוט באחד השרשורים שלך, אבל אולי זה היה למשהו אחר בכלל.18/01/2021 11:36avihuli כתב: תחבר עם כבל טריגר הכי פשוט.
הסאב לא מזהה אות חשמלי שמועבר אליו וכתוצאה מזה הוא נכנס למצב סטנד ביי....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע אם בימהה יש מתח נמוך.
זה היה גם בסאב הקודם שלי שהוא לא של SVS.
ברגע שהסאב לא על ON קבוע אלא על מצב סטנד ביי, ברגע שאין אות חשמלי "מספק" שנובע כתוצאה משמיעה ברמת ווליום נמוכה ו/או שיש קטע ארוך (שהוא מעל זמן הכניסה לסטנד ביי) ללא נוכחות תדרי LF, אז הסאב נכנס בחזרה למצב רדום.
ורק שהוא מקבל את האות מחדש, אז יש שיהוי של כמה שניות עד שהוא מתחיל לפעול שוב.
אין סיכוי שהתופעה תקרה בווליום רגיל / גבוה.
חיבור באמצעות מתאם Y (כמו שיש אצלי) מגביר את הווליום בסאב ב-4 דציבל במקרה שלי אם אני זוכר נכון. אולי 3 דציבל.
משול בדיוק להרמה ידנית של הווליום באמצעות החוגה.
זה סתם "ליופי".
זה היה גם בסאב הקודם שלי שהוא לא של SVS.
ברגע שהסאב לא על ON קבוע אלא על מצב סטנד ביי, ברגע שאין אות חשמלי "מספק" שנובע כתוצאה משמיעה ברמת ווליום נמוכה ו/או שיש קטע ארוך (שהוא מעל זמן הכניסה לסטנד ביי) ללא נוכחות תדרי LF, אז הסאב נכנס בחזרה למצב רדום.
ורק שהוא מקבל את האות מחדש, אז יש שיהוי של כמה שניות עד שהוא מתחיל לפעול שוב.
אין סיכוי שהתופעה תקרה בווליום רגיל / גבוה.
חיבור באמצעות מתאם Y (כמו שיש אצלי) מגביר את הווליום בסאב ב-4 דציבל במקרה שלי אם אני זוכר נכון. אולי 3 דציבל.
זה סתם "ליופי".
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אתה משתמש במתאם Y או כבל Y?18/01/2021 14:44avihuli כתב: חיבור באמצעות מתאם Y (כמו שיש אצלי) מגביר את הווליום בסאב ב-4 דציבל במקרה שלי אם אני זוכר נכון. אולי 3 דציבל.
זה סתם "ליופי"....
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47265961
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47267081
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47308561
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-58346444
Some AVR's have low output voltage on their preouts (Audioholics measured some Yamaha's at 1V compared to equivalent Denon/Marantz models at 4V output)
-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

אהלן חברים, הדבר הזה קורה כמו שכבר אמרתי בכל המצבים שאני שם דברים רועשים או דברים שקטים זה לא משנה הסאב לא קם לתחיי עד שאני לא נוגע בכפתור שמוזיז את ה-Auto מ-ON ובחזרה ל-Auto.
אחד הסיבות שאני רוצה Auto זה כדי להוריד את צריכת החשמל של הסאב, אחרי שקיבלתי הודעה פרטית פה באתר מאת מאי מחנות Future(חייב להגיד שירות מצוין!) התקשרתי לחנות ושמחתי לגלות שהוא היה על הקו, הוא הציע לי להשאיר על ON מהסיבה ש-Auto יכול לגרום לבעיות מסוימות כל פעם שסאב נכבה ונדלק ויכול לקצר את החיים של הסאב(סימן שאלה?) היה לי קצת קושי להבין מה הוא הסביר אבל הוא שימח אותי בזה שהסביר שהמתח על ON הוא מתח מאד נמוך כמו הטלוויזיה שנשארת על StandBy אז בחרתי להשאיר אותה על ON.
כמובן שאם יש פה מישהו שיכול להסביר אחרת מצוין.
אחד הסיבות שאני רוצה Auto זה כדי להוריד את צריכת החשמל של הסאב, אחרי שקיבלתי הודעה פרטית פה באתר מאת מאי מחנות Future(חייב להגיד שירות מצוין!) התקשרתי לחנות ושמחתי לגלות שהוא היה על הקו, הוא הציע לי להשאיר על ON מהסיבה ש-Auto יכול לגרום לבעיות מסוימות כל פעם שסאב נכבה ונדלק ויכול לקצר את החיים של הסאב(סימן שאלה?) היה לי קצת קושי להבין מה הוא הסביר אבל הוא שימח אותי בזה שהסביר שהמתח על ON הוא מתח מאד נמוך כמו הטלוויזיה שנשארת על StandBy אז בחרתי להשאיר אותה על ON.
כמובן שאם יש פה מישהו שיכול להסביר אחרת מצוין.
-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

אני חושב שהסיבה שוב כמו שכתבו באינטרנט שימאהה מעביר לסאב מתח מאד נמוך לעומת שאר הרסיברים ולכן הוא לא קם לבד,18/01/2021 23:05Avi_Dagan כתב: כן, יש שבוחרים להשאיר את הסאב דולק כל הזמן מהסיבה הזאת.
בלי קשר לאיך החלטת להפעיל אותו, עדיין הייתי מנסה לבדוק היכן הבעיה כי הוא אמור לחזור ממצב אוטומטי....
לא חושב שאמור להיות סיבה מסוימת למה לא הראי אם הרסיבר מנגן LFE הוא אוטומטי צריך לפעול מישום מה פשוט לא עובד.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
שאלתי אותך בהתחלה שאלה, לא ענית עליה.18/01/2021 23:43CampofMusic כתב: אני חושב שהסיבה שוב כמו שכתבו באינטרנט שימאהה מעביר לסאב מתח מאד נמוך לעומת שאר הרסיברים ולכן הוא לא קם לבד,
לא חושב שאמור להיות סיבה מסוימת למה לא הראי אם הרסיבר מנגן LFE הוא אוטומטי צריך לפעול מישום מה פשוט לא עובד....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אני משתמש בכבל של SVS לסאב שאליו מחובר מפצל Y שהולך כמובן לסאב.18/01/2021 17:15Avi_Dagan כתב:אתה משתמש במתאם Y או כבל Y?18/01/2021 14:44avihuli כתב: חיבור באמצעות מתאם Y (כמו שיש אצלי) מגביר את הווליום בסאב ב-4 דציבל במקרה שלי אם אני זוכר נכון. אולי 3 דציבל.
זה סתם "ליופי"....
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47265961
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47267081
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-47308561
https://www.avsforum.com/threads/do-you ... t-58346444Some AVR's have low output voltage on their preouts (Audioholics measured some Yamaha's at 1V compared to equivalent Denon/Marantz models at 4V output)...
מהרסיבר מחובר בחיבור בודד כמובן ליציאת הסאב.
אני עובד עם טריגרים גם בסאב וגם במגבר דו ערוצי חיצוני וזה עובד פיקס.
מדליק את הרסיבר וכל מה שצריך נדלק יחד איתו. כנ"ל בעת כיבוי.
.
.