חיבור מייבש כביסה לניקוז
אהלן,
רכשתי מייבש כביסה עם מעבה של חברת אלקטרולוקס. ברצוני לחברו לביוב עם צינור וזה נראה שבאינטרנט אין ממש מדריכים איך עושים את זה.
מישהו התנסה בכך? יכול לתת טיפים? אני מבין שצריך לרכוש צינור ואיזשהו מחבר לצינור שיש במייבש מאחורה, אבל באיזה עובי הצינור? איזה מחבר רוכשים? איפה ניתן לרכוש ציוד כזה בכלל?
תודה רבה למסייעים!!
רכשתי מייבש כביסה עם מעבה של חברת אלקטרולוקס. ברצוני לחברו לביוב עם צינור וזה נראה שבאינטרנט אין ממש מדריכים איך עושים את זה.
מישהו התנסה בכך? יכול לתת טיפים? אני מבין שצריך לרכוש צינור ואיזשהו מחבר לצינור שיש במייבש מאחורה, אבל באיזה עובי הצינור? איזה מחבר רוכשים? איפה ניתן לרכוש ציוד כזה בכלל?
תודה רבה למסייעים!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
arielmb,
לרוב יש במייבש צינור מחובר, אך הוא לא ארוך מספיק. מחברים צינור שרשורי די גמיש בקוטר של 1 ס"מ לערך.
לרוב יש במייבש צינור מחובר, אך הוא לא ארוך מספיק. מחברים צינור שרשורי די גמיש בקוטר של 1 ס"מ לערך.
בבקשה17/01/2021 23:50arielmb כתב: אהלן,
תודה רבה למסייעים!!...
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... MxMzExNTA=
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אני רכשתי לפני כחודש מייבש של סימנס והוא הגיע עם הערכת ניקוז, אני מניח שזה משתנה בין היצרנים תבדוק עם אלקטרולוקס לפי הדגם שרכשת. בנוסף רכשתי מפצל Y בקוטר 40 מ״מ וחיברתי אותו ליציאת הביוב ולשם חיברתי את צינור הניקוז של מכונת הכביסה ושל המייבש (כמו שמופיע בתמונה מס׳ פוסטים מעליי). תבדוק בחוברת ההפעלה מה השלבים לחיבור הצינור למייבש. (אני הייתי צריך גם לשנות מיקום פקק ניקוז במיכל עיבוי ולחבר את צינור הניקוז במקום הצינור של מיכל העיבוי)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
בכל חנות לכלי עבודה אתה תמצא ערכה מוכנה כפי שהראה למעלה Nba.
ואם בא לך לחסוך כמה שקלים, קח צינור שאולי כבר יש לך בבית יחד עם חווק לצינורות.
ואם בא לך לחסוך כמה שקלים, קח צינור שאולי כבר יש לך בבית יחד עם חווק לצינורות.
תסתכל על הסרטון הזה שמאוד עזר לי. אפילו אם המייבש מדגם שונה העקרון אצלי היה זהה לחלוטין. רכשתי צינור מעט יותר רחב ממה שיש למייבש ופשוט חיברתי אותם בדחיפה וחיזוק עם מחבר קפיצי. גם את הצינור וגם את החיזוק הקפיצי יש בכל טמבוריה/הום סנטר