האם הטלוויזיה sony xh9096 תהיה שוב במלאי?
ערב טוב לכולם.
לאחר מחשבות והתלבטויות רבות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הטלוויזיה של sony מדגם xh9096 בגודל 65 אינץ'
עממה שמתי לב שלדגם הזה יש מחסור במלאי.
השאלה היא אם המלאי הולך להתחדש או שפשוט לכוון אל דגם אחר? ( העניין שהתקציב הוא עד 5400 שקלים), ועל פי המחיר הדגם הזה הוא מימוש פוטנציאלי לתקציב הנוכחי.
תודה על המענה.
לאחר מחשבות והתלבטויות רבות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הטלוויזיה של sony מדגם xh9096 בגודל 65 אינץ'
השאלה היא אם המלאי הולך להתחדש או שפשוט לכוון אל דגם אחר? ( העניין שהתקציב הוא עד 5400 שקלים), ועל פי המחיר הדגם הזה הוא מימוש פוטנציאלי לתקציב הנוכחי.
תודה על המענה.
אי אפשר לדעת בוודאות.17/01/2021 0:25yogo2016 כתב: ערב טוב לכולם.
תודה על המענה....
הגיעה 2021, לכן נכנסים דגמים חדשים, ודגמי 2020 כבר לא מיוצרים.
ייתכן מצב שיביאו באטצ׳ של מסכי 2020 בתחילת השנה כדי לסיים מלאי - ואז הוא יחזור זמנית למלאי, בהנחות (כדי לסיים מלאי כמה שיותר מהר) ואז יעלם לחלוטין.
ויכול להיות שלא יחזור, ורק יתחילו לשווק את המחליף שלו לשנת 2021.
הבנתי. תודה רבה על המענה.20/01/2021 11:40mdk_25 כתב:אי אפשר לדעת בוודאות.17/01/2021 0:25yogo2016 כתב: ערב טוב לכולם.
תודה על המענה....
הגיעה 2021, לכן נכנסים דגמים חדשים, ודגמי 2020 כבר לא מיוצרים.
ייתכן מצב שיביאו באטצ׳ של מסכי 2020 בתחילת השנה כדי לסיים מלאי - ואז הוא יחזור זמנית למלאי, בהנחות (כדי לסיים מלאי כמה שיותר מהר) ואז יעלם לחלוטין.
ויכול להיות שלא יחזור, ורק יתחילו לשווק את המחליף שלו לשנת 2021....
לכל מקרה נעקוב אחר המחירים והמלאי של הדגם הזה.
הבנתי. תודה רבה!20/01/2021 13:46kufico כתב: לחלק מהגדלים יש מלאי. קניתי אתמול בגודל של 75 אינץ ב6990 בישפאר אאוטלט.
יש מתצוגה או קרטונים שנפתחו במחירים מאד אטרקטיביים
בכל אופן עבור חדש יהיה מלאי תוך 21 ימים...
לא מסוכן לקנות מתצוגה או קרטון פתוח?20/01/2021 13:46kufico כתב: לחלק מהגדלים יש מלאי. קניתי אתמול בגודל של 75 אינץ ב6990 בישפאר אאוטלט.
יש מתצוגה או קרטונים שנפתחו במחירים מאד אטרקטיביים
בכל אופן עבור חדש יהיה מלאי תוך 21 ימים...
יש הבדל מאוד גדול בין טלויזיה מתצוגה לקרטון פתוח.22/01/2021 13:37kufico כתב: גם בקנייה מהסוג הזה היבואן נותן ל3 שנות אחריות כמו שקנית חדש...
בנוסף נאמר לי שהאחריות מכסה כל פאק הכי קטן ללא שוני מחדשה...
בכל אופן מתקינים לי אותה ביום ראשון, אעדכן אם יהיו הפתעות......
קרטון פתוח זה אומר מישהו קנה מסך והחזיר.
זה יכול להיות כי הוא שידרג או העדיף חברה אחרת.
ויכול להיות שהיה משהו שהוא לא אהב (למשל עננות או פיקסלים שרופים), שאתה לא בטוח תקבל החלפה בגינו (כי זה לא נחשב תקול), וגם אם כן - תקבל שוב משהו מאותו מקור במקום.
מתצוגה מצד שני, אתה מקבל טלויזיה במצב של יד שניה בת 6 (הסבר מלא אפשר לקרוא פה).
עם כל הסיכונים והבעיות בקניית טלויזיה משומשת בת 6.
באמת הבדל לא קטן על ה 75 מהאתר של ישפר
https://www.isfar.co.il/product/kd-75xh9096baep/
אלפיים ומשהו שח, זה באמת מעלה חשד. מצד שני לא רוצה שתתבאס, מאחל לך שהטלויזיה תגיע מדהימה
https://www.isfar.co.il/product/kd-75xh9096baep/
אלפיים ומשהו שח, זה באמת מעלה חשד. מצד שני לא רוצה שתתבאס, מאחל לך שהטלויזיה תגיע מדהימה