עזרה בבחירת מערכת שמע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

ברוכים הנמצאים.עברתי דירה לפני 10 ימים והשארתי מאחורי לילדים שתי מערכות 5.1 האחת דנון והשניה ימאהה,שתיהן עם רמקולים סאב וכו,והמון חוטים..

המערכת תהיה מיועדת לחיבור לטלוויזיה שקניתי השבוע, LG 75 דגם צנוע ולא יקר 75un7180,לצורך נטפליקס,סלקום tv,יוטיוב,וכו.וכן לשמיעת מוסיקה מ spotify דרך אייפד או הטלפון הסלולארי.דרך הרשת הבייתית או בלוטוס.

הסיבות שלא העברתי איתי את המערכות הן שהן ענקיות,מגושמות,ומלאות חוטים לכל רמקול.אני מנסה לשמור על דירה לא עמוסה ודחוסה מדי.

כרגע יש לי מקרן קול קטן של שאומי שלא עושה את העבודה.

אין לי נסיון בתחום בשנים האחרונות ואשמח לקבל המלצה למערכת ללא חוטים.אולי מקרן קול איכותי(אם יש)או משהו אלחוטי.
התקציב...גמיש,כמה אלפי שקלים,לא יותר.איני אודיופיל,אך אוהב לשמוע באיכות טובה מאוד,ומכל הכיוונים.תודה רבה לכם.נ.ב את הרמקולים של הדנון 1200 הנכדה שברה,כך שאם אפשר לחבר לו רמקולים אלחוטיים אני יכול להשתמש בו,הוא ללא שימוש כרגע.
עריכה..כל זה לחדר השינה,ולא לסלון.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #2 

אולי רמקולים מוגברים אם יש לך מקום להניח בצידי הטלויזיה? או שאתה מחפש משהו רב ערוצי?
Jack of some trades, master of none

Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי,איני יודע מה זה רמקולים מוגברים ,הטלוויזיה תלוייה על הקיר,יש שידה ואני יכול לתלות רמקולים על הקירות(הדירה שלי,אפשר להתפרע :).מעדיף רב ערוצי,או מקרן איכותי.כל הצעה תתקבל בברכה.אני אוהב לשמוע במיוחד בנטפליקס וגם במוסיקה סראונד מכל הכוונים.תודה.

Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אם הפתרון הכי טוב הוא עדיין חוטים מגבר רמקולים וסאב,אתלה את החוטים והרמקולים כך שלא יציקו לי.אז אפשר גם אם חוטים.משהו בין 3000 ל5000 שח.תודה רבה.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

מוגברים הכוונה שיש להם מגבר פנימי ולא צריכים חיבור לרסיבר וחיווט, רק חיבור כבל אופטי לטלוויזיה. אבל רובם מתאימים לסטריאו (לחלקם יש אפשרות לחבר סאבוופר)
לדוגמא:
https://www.kantoaudio.com/powered-speakers/yu6/
https://www.svsound.com/products/prime- ... ker-system
https://www.klipsch.com/products/the-fi ... d-speakers

סאונדברים ומערכות רב ערוציות אלחוטיות זה תחום שאני לא מכיר.

Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הבנתי תודה.בינתיים קראתי כאן וצפיתי ביוטיוב על מקרני קול סאונד בארים כמו Jbl 9.1 ,סמסונג,ויזיו ועוד שיכולים להתאים לי

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מקווה שתמצא משהו שיענה על הדרישות. יש כאן שרשורים על סאונדברים כאן שאולי שווה לקרוא.

Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה רבה.קניתי..משהו צנוע שישדרג מעט את הרמקולים של הטלוויזיה.ההוצאות גדולות כשקונים דירה ומחר קונה סלון ופינת אוכל.אז לקחתי Sony HT-S350 כאן בארץ במחיר צנוע.כשאתעשר אשתדרג 😝 שוב תודה

Yar666on פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

עכשיו הוספתי גם לטלוויזיה בסלון מקרן קול Jbl 5.1.רציתי 9.1 אבל לא יצא בגלל הוצאות מרובות.כמובן ששני המקרנים אינם משתווים למערכות 5.1,אך יש שדרוג רציני לטלוויזיות,וכיף לשמוע דרכן מוסיקה מspotify.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תהנה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”