1. אם אני מסתכל על פלזמות 42', אני רואה באותו טווח מחירים את סמסונג ברזולוצית HDTV ואת פנסוניק ברזולוצי EDTV. בנתונים שלי, מה עדיף בין 2 אלה (מה עדיף: מותג ואיכות של פנסוניק לאומת רזולוציה עדיפה של סמסונג)?
2. איזה דגם פלזמה 42' של פנסוניק מומלץ בתקציב 10K?
הייתי נותן יתרונות לסמסונג על הפנסוניק במספר נקודות, בלי קשר לעלות/תועלת:
1. בסמסונג יש 3 חיבורי HDMI.
2. בסמסונג יש רמקולים מובנים שהם בסדר גמור לחדשות וכו'. לא בכל דגמי פנסוניק יש את זה.
3. יש לסמסונג מספר טכ' להפחתת סכנת צריבה, הטובה ביותר בעיני היא ה-pixel shift. אני לא יודע אם יש לפנסוניק משהו מקביל, אבל לא יצא לי לקרוא על דבר כזה.
4. בעיניי - הסמסונג פשוט יפייפיה.
5. אני בטוח שהפנסוניק נותנת תוצאות יפות ב-SD, אבל הסמסונג כל כך טובה בזה שלא טרחתי אפילו להשוות. אני יושב במרחק של 3 מטרים בלבד ממסך 50" והתמונה נראית מעולה. ראיתי את "Planet Earth" ששודר בערוץ 1, שלא משדר ברמה הכי מרשימה, ובכל זאת האיכות הייתה קרובה ל-DVD. פשוט תענוג.
אם תקשיבו לodedia תגיעו רחוק, הוא כל כך צודק אני צופה בדיוק מהמרחק שלו אולי טיפה יותר במסך 50 אינצ ואני נהנה מכל רגע, ולי יש את הQ7 הדגם הישן יותר של הQ91, אז בטוח שבQ91 יראו יותר טוב כי גם הנתונים שלה יותר טובים והבנתי שעשו שם כל מיני תוכנות ששיפרו את המסך מאוד.
kingshoko כתב:אז הם לא ממש חולקים עלי... אם הסיבה היא היחס עלות/תועלת.
מזה אני מבין כי למי שיש תקציב גדול יותר ובא לו להשקיע כנראה שיקח את הפנסוניק כי בסופו של דבר
היא טובה יותר אומנם יקרה יותר.
...
זה לא מה שאמרתי. ה- PV70 (כלומר הדור החדש יותר של פנסוניק) פחות או יותר ברמה של הסמסונג מבחינת איכות תמונה, לפי מספר ביקורות שקראתי באתרים מחו"ל, ללא קשר לעלות. לא בדקתי בעצמי. אם זה נכון אז ה- PH9 נחותה משמעותית מהסמסונג מבחינת תועלת. כשאתה משקלל פנימה גם את העלות אז התמונה די ברורה.
מה דעתכם לגבי 2 הדגמים הנ"ל? איזה עדיף?
האם מבחינה טכנולוגית היטאצ'י דומה לסמסונג ( מעבד אותות 18 ביט של סמס', תכונות נגד צריבה, מבחר אופציות לפריסת תמונת 4:3)?